Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Ervaring, visie en deskundigheid hebben we in het Copper IM team meer dan genoeg. Daarom ben je ook meer dan welkom om bij ons aan te schuiven, zodat we samen een passende online marketing strategie kunnen bedenken die jou en je bedrijf op het lijf geschreven is. Met een goede online marketing strategie breng je een duidelijke richting en een scherpe focus aan in je totale marketingbeleid. Dat is natuurlijk goed nieuws voor het rendement dat je uit je beschikbare budget kunt halen. Zonder duidelijke visie op waar je met je bedrijf, je klanten en je online aanwezigheid naartoe wilt doe je jezelf tekort. Hoog tijd om er een team van strategisch specialisten op te zetten dus!

Zonder strategie voor je online marketing loop je het risico om van de hak op de tak te blijven springen. Je hoopt dat je inspanningen en je investeringen iets op gaan leveren, maar als er geen visie achter zit blijft het toch een kwestie van koffiedik kijken. Wij geven je de structuur en de handvatten die je nodig hebt voor doeltreffende online marketing. We adviseren je over je eigen perfect passende online marketing strategie, maar we geven ook praktische tips om die strategie in de praktijk te laten werken. We doen alles vanuit onze ‘meten is weten’ bedrijfsfilosofie, zodat onze aanpak je ook echt resultaat oplevert. Meer leads, betere posities in de zoekresultaten van je doelgroep en online advertenties die precies op het juiste moment de aandacht van je nieuwe klanten trekken: het valt allemaal samen als je jouw ideale online marketing strategie eenmaal hebt gevonden.

Met je eigen team van Copper IM marketingstrategen blijft je online marketing gericht op de meest zinvolle sites, social media platforms, blogs, consumentensites en andere kanalen. We stemmen email marketing, video marketing, zoekmachine optimalisatie en de beste content perfect op elkaar af. Jij hebt de regie: als je wilt ontzorgen we je compleet en implementeren we de strategie volledig voor je, maar alleen adviseren of regelmatig bijsturen kan ook. Schuif aan en ontdek zelf welke online mogelijkheden je morgen al aan kunt boren!