Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Jouw online marketingstrategie uitbesteden?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online marketing is er in vele vormen: zo heb je directe marketingvormen als internetreclame (bijvoorbeeld banners of pop-ups), maar ook minder directe marketingvormen als zoekmachinemarketing, affiliate marketing, e-mailmarketing, content marketing, virale marketing en social media advertising. Alleen als deze goed op elkaar zijn afgestemd, ga je optimale resultaten boeken. Benieuwd hoe? Kijk hieronder!

Waarom een online marketingstrategie uitbesteden?

Om een optimale onlinemarketingstrategie te bepalen voor jouw bedrijf, is het handig om eerst duidelijk te hebben wat zo’n strategie allemaal inhoudt. Een online marketingstrategie is een bedrijfsstrategie, met daarin alle onlineactiviteiten die moeten bijdragen aan het behalen van de doelen van het bedrijf. Deze strategie bepaalt de online koers en welke middelen hier allemaal voor nodig zijn.

Nu moet de online marketingstrategie nog bepaald en passend gemaakt worden voor jouw bedrijf. Hiervoor zijn ervaring, visie en deskundigheid erg belangrijk. Gelukkig hebben onze online marketeers dit hier meer dan genoeg. Daarom ben je van harte welkom om een keer langs te komen en er eens goed voor te gaan zitten. Natuurlijk wel met een perfecte en op maat gemaakte online marketingstrategie als resultaat!

De voordelen van een online marketing strategie

Het uitwerken van een online marketing strategie kost tijd en energie, maar levert je uiteindelijk veel voordelen op. In welke rol je ook zit binnen het marketing team iedereen heeft voordeel bij een strategie! En wat dacht je van de vertaling naar intern. De keuze is soms makkelijk om de stekker te trekken uit online marketing, maar dat komt te vervallen met een duidelijk plan in de vorm van een online marketing strategie.

  • Meer in- en overzicht in jouw online marketing doelstellingen
  • Synergie binnen de verschillende kanalen
  • Draagvlak binnen de organisatie voor de online marketing plannen
  • Gemakkelijker keuzes maken binnen de besteding van budget

Onze klanten

Onze rol in jouw online marketingstrategie

Als strategisch team van specialisten geven wij jou structuur en handvatten die je nodig hebt om aan de slag te gaan met je online marketingstrategie. Zo adviseren we regelmatig over jouw unieke strategie, maar geven we je ook vaak praktische tips om die strategie ook écht in de praktijk te laten werken. Onze werkwijze is gebaseerd op de uitspraak “meten is weten”, zodat jouw online marketingstrategie ook daadwerkelijk resultaat oplevert.

Daarnaast helpen we met het behalen van betere posities in de zoekresultaten van jouw doelgroep en online advertenties die op de juiste sites en social media platforms op het juiste moment de aandacht van je klanten trekken. Het valt allemaal samen als we de voor jouw perfecte en unieke online marketingstrategie hebben opgesteld!

Maar het belangrijkste is dat jij de regie in handen hebt: wil je dat wij jouw complete online marketingstrategie in handen nemen? Of wil je liever zo nu en dan bijgestuurd of geadviseerd worden? Kom eens bij ons langs en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn!

"Het was verhelderend om met iemand buiten Kroon-Oil te sparren over de inzet van online marketing"

De twee sessies hebben ertoe geleid dat Sander met een advies is gekomen die spot-on is. Het heeft ons doen inzien waar we op dit moment sterk in zijn, maar ook zeker waar we nog stappen in kunnen zetten. Het advies is tot in de puntjes uitgewerkt, waardoor we bij Kroon-Oil een goed beeld hebben van hoe we het advies om kunnen zetten naar concrete actiepunten binnen de afdelingen.

Rinaldo Stopel - Online Communication Specialist

Team

Sander Jacobs

Managing Director

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer - Teamlead

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist