fbpx
Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Ervaring, visie en deskundigheid hebben we in het Copper IM team meer dan genoeg. Daarom ben je ook meer dan welkom om bij ons aan te schuiven, zodat we samen een passende online marketing strategie kunnen bedenken die jou en je bedrijf op het lijf geschreven is. Met een goede online marketing strategie breng je een duidelijke richting en een scherpe focus aan in je totale marketingbeleid. Dat is natuurlijk goed nieuws voor het rendement dat je uit je beschikbare budget kunt halen. Zonder duidelijke visie op waar je met je bedrijf, je klanten en je online aanwezigheid naartoe wilt doe je jezelf tekort. Hoog tijd om er een team van strategisch specialisten op te zetten dus!

Zonder strategie voor je online marketing loop je het risico om van de hak op de tak te blijven springen. Je hoopt dat je inspanningen en je investeringen iets op gaan leveren, maar als er geen visie achter zit blijft het toch een kwestie van koffiedik kijken. Wij geven je de structuur en de handvatten die je nodig hebt voor doeltreffende online marketing. We adviseren je over je eigen perfect passende online marketing strategie, maar we geven ook praktische tips om die strategie in de praktijk te laten werken. We doen alles vanuit onze ‘meten is weten’ bedrijfsfilosofie, zodat onze aanpak je ook echt resultaat oplevert. Meer leads, betere posities in de zoekresultaten van je doelgroep en online advertenties die precies op het juiste moment de aandacht van je nieuwe klanten trekken: het valt allemaal samen als je jouw ideale online marketing strategie eenmaal hebt gevonden.

Met je eigen team van Copper IM marketingstrategen blijft je online marketing gericht op de meest zinvolle sites, social media platforms, blogs, consumentensites en andere kanalen. We stemmen email marketing, video marketing, zoekmachine optimalisatie en de beste content perfect op elkaar af. Jij hebt de regie: als je wilt ontzorgen we je compleet en implementeren we de strategie volledig voor je, maar alleen adviseren of regelmatig bijsturen kan ook. Schuif aan en ontdek zelf welke online mogelijkheden je morgen al aan kunt boren!

Online marketing strategie realiseren voor jouw bedrijf?

Ontdek de mogelijkheden van een online marketing strategie voor jouw bedrijf. Binnen enkele dagen neemt een specialist contact met je op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

Klanten

Makro-logo
Mars_Logo
V&D_logo
TU Delft
Vraag onze gratis QuickScan aan! Aanvragen

Cases

Rijkswaterstaat gebouw

Groei organische verkeer met ruim 23,5%

Gestart met een uitgebreide zoektermanalyse rondom alle wegen en waterwegen die Rijkswaterstaat in hun beheer hebben en de omslag naar het denken vanuit de doelgroep naar ruim 500.000 bezoekers uit Google.

Tags:
SEO
Trainingen
OPG afbeelding

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA

Team

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Operationeel Manager
Als een van de eerste medewerkers bij Copper IM heeft Nick een ruime ervaring in online marketing. Hij denkt graag met klanten mee op strategisch niveau en is als advertising specialist erg kundig met feed marketing. Daarnaast vervult hij binnen Copper IM de rol als operationeel manager om ervoor te zorgen dat we als organisatie blijven groeien in kennis en kunde.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Social Specialist – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis QuickScan aanvragen

Geef je domeinnaam op en ontvang de Top 15 zoektermposities van jouw website in Google. Onze SEO-experts zullen de belangrijkste zoektermposities voor jou analyseren en je voorzien van kansen waar jij je op kan focussen.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x