Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Ook aan de slag met Piwik Pro?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Piwik Pro Analytics

De Analytics suite van Piwik Pro is de afgelopen jaren sterk uitgebreid. De standaard rapportages geven voor veel gebruikers al inzicht in de basis informatiebehoefte van veel gebruikers en de maatwerk rapportages bieden de verdieping die sommige marketeers nodig hebben. De functionaliteiten en rapporten komen in veel gevallen overeen met die uit Google Analytics.

Piwik Pro bestaat uit verschillende tools; de analytics suite, de Piwik Pro tag manager, een customer data platform en de consent manager. Samen zorgen de producten voor het verzamelen van webanalytics data die voldoen aan de richtlijnen van de AVG.

Wij geven ook Piwik Pro trainingen, je vindt ze hier!

PIWIK UITBESTEDEN IS INTERESSANT ALS JE…

  • …een serverlocatie binnen Europa wilt
  • …zoekt naar ge├»ntegreerde meting van downloads, outlinks en pagina transities
  • …een volledige rapportage wilt waarbij belangrijke metingen samenkomen
  • …inzicht wil in de volledige customer journey

Piwik Pro implementatie door Copper IM

De dataspecialisten van Copper IM helpen je graag bij de implementatie van Piwik Pro. Voorafgaand aan de implementatie worden de mogelijkheden besproken en wordt er middels een meetplan bepaald welke data er verzameld wordt en waar deze data wordt opgeslagen. Vervolgens wordt Piwik Pro geïmplementeerd via de eigen tag manager oplossing of middels Google Tag Manager.

Op basis van de informatiewens kunnen we jullie ook helpen met de inrichting van relevante rapportages en dashboards. Mocht dit nodig zijn dan verzorgen we ook Piwik Pro trainingen.

Een alternatief voor Google Analytics

Piwik Pro is een veelgebruikt alternatief voor Google Analytics. Waar Google Analytics in sommige landen verboden is vanwege de gegevensopslag kun je met Piwik Pro zelf bepalen welke data je bewaart en waar deze data wordt opgeslagen. Hierdoor blijf je zelf de eigenaar van de data.

Piwik Pro uitbesteden, wat kost dat eigenlijk?

Piwik Pro is tot 500.000 gebruikersinteracties per maand gratis te gebruiken. Heeft je website of app meer bezoekers dan is dit uit te breiden met betaalde licenties. Samen kijken we graag naar de informatiebehoefte en het huidige verkeer om te bepalen welke oplossing het beste bij je past.

ONZE DATA SPECIALISTEN

Wanneer je Piwik Pro uitbesteedt aan Copper IM gaat ons team van Data-specialisten aan de slag met jouw website. De eerste stap is het koppelen van Piwik aan je site, wij geven je hier graag advies over.

Bij de maandelijkse werkzaamheden hoort ook een uitgebreide rapportage waar we de resultaten laten zien en op basis van de data constant op zoek zijn naar verdere optimalisaties. Als een team-effort pakken we dit vervolgens samen met jou op in een maandelijkse call bespreken we de resultaten en kansen.

Ons Team

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist

Sjai Timorason

Online Marketeer

Job & Jorn - Online Marketing

BEN JIJ BENIEUWD GEWORDEN?

Bij Copper IM hebben we alle kennis en specialisten in huis om jou te ondersteunen en te helpen om de resultaten van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag?

Neem dan nu contact met ons op!

Klik hier om met ons in contact te komen!
Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen
X