Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Jouw SEA uitbesteden?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wanneer je SEA uitbesteed aan Copper IM, dan zorgen wij ervoor dat je gericht online adverteert. Onze experts denken met je mee en implementeren SEA in de gehele customer journey. Zo stellen we realistische doelen en kiezen we relevante zoektermen, maar er wordt ook aandacht besteed aan jouw USP’s. Op deze manier maken we SEA in Google een groot succes.

Waarom SEA uitbesteden?

Adverteren in een zoekmachine is interessant, voor wat voor bedrijf dan ook. Of dat nu een merk, product, dienst, app of goed doel is. Maar om te online te adverteren, moet je goed weten wat jouw doelgroep is en waar ze op zoeken. Zo kun je doordachte keuzes maken over welke zoekwoorden je inzet en hoeveel je hiervoor betaalt. Dit alles maakt SEA een ingewikkeld marketingspel, maar wél een waar Copper IM je graag mee helpt!

Copper IM heeft zich, als online marketingbureau, de laatste jaren sterk ontwikkeld in zoekmachine adverteren en -marketing. Wij kennen de grote spelers als Google en Microsoft Bing als geen ander en weten precies waar de valkuilen zitten. Door onze expertise te combineren met jouw zakelijke doelen, zetten we een op maat gemaakte SEA-campagne op waarmee je binnen no-time resultaat zult boeken!

Wanneer je SEA uitbesteed aan Copper IM, dan ben je ervan verzekerd dat het advertentiebudget zo effectief en efficiënt mogelijk wordt besteed. Vanaf het moment dat de advertenties live gaan, worden de resultaten real-time weergegeven op een op maat gemaakt en interactief dashboard. Het meetbaar en inzichtelijk maken van de resultaten is essentieel, want zo houdt onze SEA-specialist voortdurend de controle.

Onze SEA diensten

Google Ads


Met Google Ads laat je de grootste zoekmachine ter wereld voor je werken! Google Ads marketing is Google’s eigen manier om jouw producten precies op het juiste moment tussen de zoekresultaten van je nieuwe klanten te laten verschijnen.

Lees meer

Microsoft advertising


Naast Google Ads heeft Microsoft Bing Ads, de succesvolle en veel gebruikte zoekmachine. Online adverteren met Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) is dus een prima manier.

Lees meer

Onze klanten

Adverteren op Google en Microsoft

Wil jij de grootste zoekmachine ter wereld voor je laten werken? Of ben je al bezig met Google Ads, maar wil je er meer rendement uit halen? Dan is het een slimme zet om het adverteren op Google aan Copper IM uit te besteden. Wij koppelen een van onze Google Ads-specialisten aan jouw project. Deze specialist leert jouw bedrijf door en door kennen en weet hierdoor perfect in te spelen op jouw wensen en behoeftes.

Bij Copper IM staren we ons niet blind op Google, maar besteden we natuurlijk ook aandacht aan Microsoft Ads (Bing), de andere grote speler in de markt. Adverteren op Bing is zeer interessant: door minder concurrentie profiteer je in Bing van goedkopere kosten per klik en dus ook lagere kosten per conversie. Onze SEA-specialisten denken graag met je mee over Microsoft Ads en weten hoe je hiermee optimaal rendement kunt behalen.

Cases

Onze SEA-specialisten

Bij Copper IM kennen we Google- en Microsoft Ads door en door, maar niks is zo veranderlijk als de online advertentiemarkt. Omdat de onlineontwikkelingen omtrent SEA altijd doorgaan, zitten we wekelijks samen met het gehele team om de laatste nieuwtjes te bespreken in een kennissessie. Op deze manier blijven we altijd bij en kunnen we te allen tijde de meest recente ontwikkelingen toepassen in ons werk!

Bijblijven is bij Copper IM een basisvoorwaarde, net als een persoonlijke aanpak. Dus laat je SEA aan ons uitbesteden, dan koppelen wij een vaste SEA-specialist aan jouw bedrijf. Met deze specialist zit je maandelijks om tafel om de behaalde resultaten te bespreken en waar mogelijk te optimaliseren. Zo garanderen wij een vast aanspreekpunt, een consistente aanpak en dus maximaal resultaat!

Team

Kimberley

Kimberley Wieland

Teamlead - Social Specialist - Trainer

Foto van Luuc

Luuc Hendriks

SEA specialist - trainer

Sander

Sander Jacobs

Managing Director

Pandfoto

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?