Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Benieuwd wat we voor jouw Google Ads kunnen betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Ads-campagnes

Wil jij de grootste zoekmachine ter wereld voor je laten werken? Of ben je al bezig met een Google Ads-campagne, maar wil je er meer rendement uit halen? Dan is het een slimme zet om Google Ads aan Copper IM uit te besteden. Wij koppelen een van onze Google Ads-specialisten aan jouw project. Deze specialist leert jouw bedrijf door en door kennen en weet hierdoor perfect in te spelen op jouw wensen en behoeftes.

Op deze manier kunnen we een consistente aanpak garanderen: deze specialist weet wat voor jouw organisatie de belangrijke aandachtspunten zijn en monitort de resultaten van jouw Google Ads-campagnes. Zo bereiken we jouw doelgroep en behalen we het best mogelijke resultaat: meer omzet, leads, merkbekendheid of app-installaties.

De kosten van Google Ads uitbesteden

Adverteren op Google kan je veel moois opleveren. Maar daarvoor moet je eerst investeren. Hoeveel Google Ads uitbesteden precies kost, verschilt per bedrijf. Het is maar net welk marketingbudget je hebt, welke onderdelen van adverteren binnen Google we kunnen inzetten en welke omvang de Google Ads-campagne heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op; we kijken graag samen naar de kansen.

Google Ads optimaliseren

Na het opzetten van de campagne, houdt het Google Ads uitbesteden natuurlijk niet op. Na het online gaan van de campagne, besteden we doorlopend aandacht aan de optimalisatie. Doel is om het advertentiebudget zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten. De ingestelde biedingen monitoren we continu en schaven we bij op basis van de prestaties.

Als het nodig is, sluiten we slecht presterende zoekwoorden uit. Ook sleutelen we aan de advertentieteksten als dit nodig blijkt te zijn. Kortom, na het opzetten van de campagnes begint het optimaliseren, wat misschien wel de belangrijkste stap is. Op deze manier doen we er alles aan om de prestaties van jouw advertenties zo optimaal mogelijk te krijgen.

Copper IM: jouw bureau met Google Ads-specialisten

Copper IM is al bijna 10 jaar de betrouwbare partner voor het beheer van Google Ads-campagnes. We hebben ervaring in veel verschillende branches en werken voor zeer uiteenlopende klanten. Ook zijn we al bijna 10 jaar Google Premium-partner. Dit wil zeggen dat onze Google Ads-experts zijn gecertificeerd door Google. We worden dan ook met regelmaat door Google getraind om de laatste innovaties en mogelijkheden in te zetten voor onze klanten.

En omdat de ontwikkelingen binnen Google Ads zich in hoog tempo opvolgen, zitten we bij Copper IM ook wekelijks met het hele team samen in de vorm van een kennissessie om elkaar bij te praten.

Duurzame samenwerkingen

Als Google Ads-bureau hechten wij waarde aan het opbouwen van duurzame, persoonlijke samenwerkingen, gericht op de lange termijn. Zo’n nauwe band is volgens ons een basisvoorwaarde voor internet marketing.

Google Ads Trainingen

Onze expertise delen we graag. Daarom geven wij ook trainingen in online marketing, bijvoorbeeld de Google Ads-training. Tijdens deze training – gegeven door een Google Ads-expert – leer je hoe je zelf Google kan inzetten voor adverteren.

Awards

Als bureau zijn wij steeds bezig met ontwikkelen en beter worden. Zo zijn we al 5 jaar op rij door het Financieel dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle. Ook zijn we in 2019 uitgeroepen door Emerce tot een top 100 e-business bedrijf.

 

Onze partnerships en awards

Onze Google Ads specialisten

Kimberley

Kimberley Wieland

Teamlead - Social Specialist - Trainer

Foto van Luuc

Luuc Hendriks

SEA specialist - trainer