Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Google Ads uitbesteden

Wil jij de grootste zoekmachine ter wereld voor je laten werken? Of ben je al actief bezig met een Google Ads campagne, maar wil je hier meer rendement uithalen of de tijd die je nu investeert minimaliseren? Dan is het een slimme zet om het adverteren op Google aan een expert uit te besteden.

Bij Copper IM kennen we Google als geen ander. Laat je jouw Google Ads aan ons uitbesteden, dan koppelen wij een Google Ads specialist aan jouw project. Zo garanderen we een consistente aanpak: deze specialist weet wat voor jouw organisatie de belangrijke aandachtspunten zijn, en monitort de resultaten van jouw Google Ads campagnes. Zo bereiken we jouw doelgroep en behalen we maximaal resultaat: meer omzet, leads, merkbekendheid of app-installaties.

De voordelen van Google Ads uitbesteden

 • Bijsturing door gecertificeerde Google Ads professionals
 • Jarenlange ervaring met Google Ads
 • Op de hoogte van alle nieuwe features
 • Wij meten het resultaat helemaal door
 • Een vast contactpersoon binnen onze organisatie
 • Maandelijkse interactieve dashboards
VRAAG ONZE GRATIS QUICKSCAN AAN!

Binnen enkele dagen ontvang je dan van ons een gratis analyse van jouw account. Hierin schetsen wij de grootste verbeterpunten om het resultaat uit je Google Ads campagnes te verbeteren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

Rijkswaterstaat
Makro-logo
Hogeschool Utrecht
Tmobile

Copper IM: jouw Google Ads specialist

Copper IM is al bijna 10 jaar de betrouwbare partner voor het beheer van Google Ads campagnes. We hebben ervaring in veel verschillende branches en werken voor zeer uiteenlopende klanten. Ook zijn we al bijna 10 jaar Google Premium partner. Dit wil zeggen dat onze Google Ads specialisten zijn gecertificeerd door Google. We worden dan ook met regelmaat door Google getraind om de laatste innovaties en mogelijkheden in te zetten voor onze klanten.

En omdat de ontwikkelingen binnen Google Ads zich in hoog tempo opvolgen, zitten we bij Copper IM ook wekelijks met het hele team samen in de vorm van een kennissessie om elkaar bij te praten.

Duurzame samenwerkingen
Als Google Ads bureau hechten wij waarde aan het opbouwen van duurzame, persoonlijke samenwerkingen, gericht op de lange termijn. Zo’n nauwe band is volgens ons een basisvoorwaarde voor internet marketing.

Trainingen
Onze expertise delen we graag. Daarom geven wij ook trainingen in online marketing, bijvoorbeeld de Google Ads training. Tijdens deze training – gegeven door Google Ads expert – leer je hoe je zelf Google kan inzetten voor adverteren.

Awards
Als bureau zijn wij steeds bezig met ontwikkelen en beter worden. Zo zijn we al 5 jaar op rij door het Financieel dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle. Ook zijn we in 2019 uitgeroepen door Emerce tot een top 100 e-business bedrijf.

Adverteren op Google

Of je nu meer producten of diensten wilt verkopen, een nieuw merk wilt promoten, meer app-installaties wilt bewerkstelligen, of een goed doel onder de aandacht wilt brengen – adverteren op Google is voor eigenlijk álle bedrijven interessant.

Binnen Google Ads zijn er verschillende onderdelen: je kan adverteren in de zoekmachine, maar bijvoorbeeld ook in Google Shopping of in YouTube (wat een videoplatform van Google is). Welk onderdeel onze specialisten precies inzetten bij het adverteren op Google, hangt samen met welke doelstelling jouw bedrijf heeft.

Adverteren binnen Google kan op deze manieren

Om een Google Ads campagne optimaal in te richten, willen we zo veel mogelijk van jou weten. Waarin onderscheidt je bedrijf zich? Wat zijn de organisatiedoelen? Wat is de achtergrondinformatie over de producten of diensten? Al deze zaken brengen wij tijdens een persoonlijk intakegesprek in kaart.

Deze persoonlijke benadering is volgens ons de manier om met adverteren in Google jouw persoonlijke doelen te behalen. Ook geeft het je het vertrouwen om straks met een gerust hart de regie over jouw Google Ads campagnes uit handen geven.

Kosten Google Ads

Meer omzet, leads, merkbekendheid, app-installaties… Adverteren op Google kan je veel moois opleveren. Maar eerst moet je investeren. Wat de kosten van Google Ads uitbesteden precies zijn, verschilt per organisatie. Het is maar net welk marketingbudget je hebt, welke onderdelen van adverteren binnen Google we kunnen inzetten, en welke omvang de Google Ads campagne heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op; we kijken graag samen naar de kansen.

Google Ads campagne opzetten: de Copper-werkwijze

 1. Bepalen doelstellingen
  Voor we starten met het inrichten of herstructureren van de Google Ads campagnes bepalen we samen met jou wat de doelen zijn. We bepalen de doelen die je met Ads wilt bereiken en de budgetten. En we brengen in kaart wat de maximale kosten per conversie mogen zijn op product- of dienstniveau. Zo kunnen we de campagnes optimaal op rendement sturen.
 2. Inzicht in het resultaat
  Om jou inzicht te geven in wat wij doen, richten we een rapportage in Google Data Studio. Deze rapportage hebben wij speciaal ontwikkeld, en geeft jou de mogelijkheid om real-time de resultaten te volgen.
 3. Doorlopende bijsturing
  Na het opzetten van de campagne, houdt het Google Ads uitbesteden natuurlijk niet op. Eigenlijk begint het nu pas! Want na het online gaan van de campagne, besteden we doorlopend aandacht aan de bijsturing. Doel is om het advertentiebudget zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten. De ingestelde biedingen monitoren we continu en schaven we bij op basis van de prestaties. Als het nodig is, sluiten we slecht presterende zoekwoorden uit. Ook testen en sleutelen we met de advertentieteksten – alles om het aantal clicks op de advertenties zo optimaal mogelijk te krijgen.
 4. Maandelijks overleg
  Maandelijks gaan we samen om de tafel zitten om de resultaten van de Google Ads campagne te bespreken. Tijdens deze bespreking zetten we al onze learings, bijsturingsacties en kansen die wij nog zien op een rijtje. We bepalen hier gezamenlijk de acties voor de komende maand.
Vraag onze gratis QuickScan aan! Aanvragen

Deze klanten gingen jou voor!

OPG afbeelding

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA
Pavo merkbranding paard met logo

Opbrengst adviespagina’s met 50% toegenomen

Opbrengst van de adviespagina’s met 50% toegenomen en bounces 41% afgenomen! Pavo is Europees gezien een grote speler in paardenvoeding en marktleider in Nederland en pakt samen met Copper IM de online verbeteringen op.

Tags:
SEO
Zoekmachine optimalisatie

DEZE GOOGLE ADS SPECIALISTEN KUNNEN JOU VERDER HELPEN

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Operationeel Manager
Als een van de eerste medewerkers bij Copper IM heeft Nick een ruime ervaring in online marketing. Hij denkt graag met klanten mee op strategisch niveau en is als advertising specialist erg kundig met feed marketing. Daarnaast vervult hij binnen Copper IM de rol als operationeel manager om ervoor te zorgen dat we als organisatie blijven groeien in kennis en kunde.

Job

Job Kramer

Online Marketeer – Ads & Feed Marketing Specialist 
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Social Specialist – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis QuickScan aanvragen

Binnen enkele dagen ontvang je dan van ons een gratis analyse van jouw account. Hierin schetsen wij de grootste verbeterpunten om het resultaat uit je Google Ads campagnes te verbeteren.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x