Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Bij Copper IM zijn we fan van Google, maar weten we ook hoe interessant Microsoft Ads is: door minder concurrentie profiteer je in Bing van goedkopere kosten per klik en dus lagere kosten per conversie. Onze SEA specialisten denken vanuit strategisch oogpunt met je mee over Microsoft Advertising en weten hoe je hiermee optimaal rendement kan behalen.

Door Microsoft Ads naast Google Ads in te zetten, boor je een extra kanaal aan om meer doelen te bereiken. Hiermee kan je een extra marktaandeel van 8,5% bereiken – bovenop het bereik binnen Google Ads. Adverteren in Bing is dus een slimme zet als je je campagne in Google goed hebt ingericht en op zoek bent naar nieuw bereik.

De voordelen van Microsoft Ads

  • Adverteren op een kleiner, vaak vergeten advertentiekanaal met minder concurrentie
  • Campagnes vanuit Google Ads gemakkelijk importeren naar Microsoft Ads
  • Extra omzet tegen relatief lage kosten
  • Bijsturing door SEA specialisten
  • Op de hoogte van alle nieuwe features
  • Wij meten het resultaat helemaal door
  • Een vast contactpersoon binnen onze organisatie
  • Maandelijkse interactieve dashboards
Microsoft Advertising inzetten voor jouw business?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent Microsoft Advertising.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

Wij werken onder andere voor

Rijkswaterstaat
Makro-logo
Hogeschool Utrecht
Tmobile

Adverteren in Bing

Bing is de zoekmachine van Microsoft. Hier adverteren kan met Microsoft Ads (voorheen Bing Ads). Deze vorm van online marketing valt – net als Google Ads – onder SEA (Search Engine Advertising).

Hoewel de meeste Nederlanders zoeken in Google, is er nog altijd een groep mensen die Bing gebruikt. Bing staat namelijk standaard als zoekmachine ingesteld op alle Microsoft Windows-apparaten. Zoeken vanuit de adresbalk in Edge (de browser van Microsoft) gaat automatisch met Bing. Om dit te veranderen, moet iemand proactief stappen ondernemen.

Voordeel van adverteren in Bing, is dat de concurrentie lager is en een campagne dus vaak minder geld per klik kost.

Adverteren binnen Bing kan op deze manieren

Microsoft Ads als aanvulling op Google Ads

Begin je net met zoekmachine adverteren, dan is Microsoft Ads niet meteen de eerste keuze; om op de goede momenten op de schermen van je doelgroep te verschijnen, is Google onmisbaar. Maar adverteren in Bing is wél een verstandige aanvulling op je Google Ads campagne.

Campagnes vanuit Google Ads kunnen we gemakkelijk importeren naar Microsoft Advertising. Dus zonder heel veel extra moeite of geld, kan je nog meer potentiële klanten bereiken.

Deze brede aanpak van online adverteren levert je een groter bereik op. En ook nóg meer bruikbare informatie. Want net als Google, geeft Microsoft Advertising je waardevolle informatie over je klanten, hun zoekgedrag en hun consumptiepatronen.

SEA specialisten van Copper IM

Laat je je campagnes in Bing beheren door de SEA specialisten van Copper IM, dan kan je ervan op aan dat je advertentiebudget zo efficiënt mogelijk wordt besteed. Alle gegevens die Microsoft Ads ons levert, meten we grondig door om jouw campagnes steeds doeltreffender in te richten.

En op het resultaat houd je grip, want maandelijks gaan we om de tafel zitten om de resultaten door te spreken. Daarnaast zijn we transparant; met ons interactieve dashboard heb je altijd volledig inzicht in de werkzaamheden die we voor je uitvoeren.

Trainingen
Het Copper IM-team bestaat uit SEO en SEA specialisten. Met zo veel kennis in huis, kúnnen we niet anders dan die te delen. Daarom geven we maandelijks trainingen in online marketing!

Deze Microsoft Advertising specialisten kunnen jou verder helpen

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Operationeel Manager
Als een van de eerste medewerkers bij Copper IM heeft Nick een ruime ervaring in online marketing. Hij denkt graag met klanten mee op strategisch niveau en is als advertising specialist erg kundig met feed marketing. Daarnaast vervult hij binnen Copper IM de rol als operationeel manager om ervoor te zorgen dat we als organisatie blijven groeien in kennis en kunde.

Job

Job Kramer

Online Marketeer – Ads & Feed Marketing Specialist 
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Social Specialist – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Deze Microsoft Advertising specialisten kunnen jou verder helpen

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


x