Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Ook aan de slag met de SEO van je website?

Neem dan nu contact met ons op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN SEO QUICKSCAN, WAT IS DAT?

SEO staat voor search engine optimization, oftewel: het optimaliseren van jouw website aan de voor-en achterkant zodat deze optimaal presteert. Dit is belangrijk omdat de zoekmachines daar veel waarde aan hechten en op basis van de prestaties van jouw website bepalen waar en hoe hoog in de organische zoekresultaten jij terecht komt.

Onze quickscan zoomt in op alle basiselementen die relevant zijn voor de score van jouw website binnen de zoekmachines op internet. Dit is een samenspel van meer dan 200 factoren, waarbij wij de belangrijkste meenemen in deze scan. Liever zelf aan de slag met SEO? Wij geven ook trainingen!

We checken de onderstaande punten:

 • Inzicht in de indexeerbaarheid van je site
 • Check op duplicate content
 • Advies over de URL-structuur en menunavigatie
 • Contentkansen om meer verkeer te genereren
 • Verbeterpunten voor de titels en tussenkoppen op je pagina’s
 • Advies over SEO-paginatitels en metadescripties
 • Kansen voor het optimaliseren van afbeeldingen
 • Autoriteit van je website ten opzichte van concurrenten

WAT BRENGT DE SEO QUICKSCAN MIJN BEDRIJF?

 

Elk bedrijf heeft SEO nodig, of je nou een groot of een klein bedrijf hebt, het is altijd belangrijk. Onze seo quickscan kan ingezet worden voor diverse doelstellingen. Wil je meer organisch (gratis) verkeer naar je website? Of meer online leads of omzet genereren op de lange termijn? Dan is de SEO-quickscan van Copper IM een slimme zet. Onze SEO-specialisten doen een SEO-scan waarin ze de online vindbaarheid van jouw website analyseren. 

 

De belangrijkste quick-wins ontvang je als actiepunten in een rapport. Met de actiepunten kan je zelf doelgericht aan de slag met SEO optimaliseren. Dit is handig als je een nieuwe website hebt, maar (nog) geen rekening hebt gehouden met SEO. Of misschien heb je een bestaande website en zie je het organische verkeer steeds verder teruglopen. Hoe dit kan? Met de SEO-quickscan ontdek je het in no time.

Wat houdt de seo quickscan in?

 

Je kan deze quickscan zien als een handige checklist waarin de belangrijkste punten voor verbetering zijn verwerkt. Op deze manier hoef jij niet zelf je site door te spitten op zoek naar wat er beter kan, maar krijg je een duidelijk overzicht met optimalisatiemogelijkheden. Zo kan jij snel de SEO van jouw website verbeteren!

 

Wanneer kan ik een quickscan goed gebruiken?

 

 • Heb je nog nooit gebruikgemaakt van SEO en wil je daar mee gaan beginnen? Dan is de quickscan een goed idee om als uitgangspunt te gebruiken. Op die manier kan je de vooruitgang volgen en bijhouden welke aanpassingen je hebt gedaan bij je site.

 

 • Merk je dat je website minder goed bezocht wordt dan je gewend bent? Ook dan is het een goed idee om je hele SEO eens onder de loep te nemen. Kleine aanpassingen maken hier een groot verschil.

 

 • Heb je een nieuwe website of is er sprake van migratie? De quickscan zorgt ervoor dat alle content juist wordt meegenomen en dat er geen posities verloren gaan na de migratie.
Sjai Timorason - Copper IM

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR:

ONZE SEO SPECIALISTEN

Wanneer je zoekmachineoptimalisatie uitbesteedt aan Copper IM gaat ons team van SEO-specialisten aan de slag met jouw website. De eerste stap is een analyse van de huidige SEO status, die bespreken we met jou en vervolgens wordt er samen met de rest van het team een naadloos passende SEO-strategie uitgewerkt. Hierbij zorgen wij ook voor alle zaken vóór- en achter de schermen. Denk hierbij aan het schrijven van SEO-teksten of het briefen van jouw eigen tekstschrijver of web bouwer voor de technische SEO aspecten.

Bij de maandelijkse werkzaamheden hoort ook een uitgebreide rapportage waar we de resultaten laten zien en op basis van de data constant op zoek zijn naar verdere optimalisaties. Als een team-effort pakken we dit vervolgens samen met jou op in een maandelijkse call bespreken we de resultaten en kansen.

Ons SEO team bestaat uit:

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer - Teamlead

Sjai Timorason

Online Marketeer

Job Eggink

Ads specialist

Job & Jorn - Online Marketing

Wil jij weten wat de SEO quickscan kost?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bij Copper IM hebben we alle kennis en specialisten in huis om jou te ondersteunen en te helpen om de resultaten van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag?

Neem dan nu contact met ons op!

Klik hier om met ons in contact te komen!
Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen
X