Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Jouw SEO uitbesteden?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tegenwoordig is werkelijk  alles online te vinden; producten, diensten, informatie, opleidingen en zo kunnen we nog even doorgaan. Even “Googelen” en je hebt binnen no-time een enorme lijst aan zoekresultaten. Nu is het natuurlijk de kunst voor jou, als online aanbieder, om goed te scoren binnen die lijst aan zoekresultaten. Wil je graag goed ranken binnen Google en de bezoekers binnen jouw website ook laten converteren? Dan is jouw SEO uitbesteden aan Copper IM een goede (strategische) keus!

Waarom SEO uitbesteden?

SEO gaat eigenlijk over het online zicht- en vindbaar zijn voor jouw doelgroep. Bij Copper IM  doen onze SEO-specialisten dit met een slimme SEO-strategie. Waar meestal puur gekeken wordt naar zoekvolume en zoveel mogelijk verkeer genereren, gaan wij voor kwalitatief bezoek met de focus op conversies. Daarom kijken we altijd naar alle drie de pijlers van SEO; Content, Techniek en Autoriteit. Wanneer deze drie samenkomen dan kan je spreken over een echte SEO-strategie.

Het uitbesteden van SEO is interessant wanneer je…

  • …meer relevant verkeer naar je website wil halen.
  • …een nieuwe website hebt, maar niet goed weet waar te beginnen met SEO.
  • …de conversieratio op je website wil verhogen.
  • …een win-winsituatie en synergie wil creëren tussen SEO en SEA.

SEO uitbesteden is, ondanks de naam, iets wat we samendoen. We gebruiken hier geen standaard rapportages vanuit tools, maar zoomen we altijd in op jouw website. Samen bepalen we jouw doelen en denken we dan ook vanuit jouw doelgroep. De SEO-strategie die hieruit voortkomt is relevant en effectief, zodat jouw website vindbaar is in alle fases van de customer journey en je een sterke relatie en reputatie opbouwt. Dit leidt uiteindelijk tot kwalitatief verkeer naar jouw website want logischerwijs eerder zal leiden tot conversies.

Onze SEO diensten

Onze klanten

SEO Cases

SEO uitbesteden, wat kost het eigenlijk?

De kosten van het uitbesteden van SEO zijn afhankelijk van een aantal punten en de kosten zijn afhankelijk op welke manier we gaan samenwerken. Zo heeft de grootte van het project, bijvoorbeeld het de grootte van de site en het aantal te optimaliseren pagina’s, invloed op de kosten. Ook heeft de moeilijkheid van het project invloed op de kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld de branche waarin jouw bedrijf zit.

Mocht je de SEO maandelijks willen uitbesteden aan Copper IM, dan gaan onze SEO-specialisten gedurende de maand aan de slag met de kansen die we zien binnen SEO. Aangezien het uitbesteden van SEO een investering voor de lange termijn is, zullen we samen zorgvuldig afstemmen wat precies nodig is en hoe de maandelijkse uren ingezet zullen worden. Hiermee zorgen we ervoor dat er een concrete resultaten geboekt kunnen worden aan de hand van een optimale SEO-strategie! Om je al een beetje een beeld te geven van de mogelijkheden hebben we de verschillende pakketten samengesteld op het gebied van SEO uitbesteden.

Onze SEO-specialisten

Wanneer je zoekmachineoptimalisatie uitbesteed aan Copper IM, dan gaat ons team van SEO-specialisten aan de slag met jouw website. De eerste stap is een analyse van de huidige SEO status, die bespreken we met jou en stippelt vervolgens wordt er samen met de rest van het team een naadloos passende SEO-strategie uitgewerkt. Hierbij zorgen wij ook voor alle zaken vóór- en achter de schermen. Denk hierbij aan het schrijven van SEO teksten of het briefen van jouw eigen tekstschrijver of web bouwer voor de technische SEO aspecten.

Ieder bedrijf heeft behoefte aan eigen SEO-strategie. SEO is namelijk écht maatwerk. De marketingdoelen, doelgroep, concurrentie en autoriteit van het domein – het is voor iedere bedrijf anders. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak: dé manier waarmee SEO van ongekende waarde kan zijn voor je omzet, conversie en branding!

Bij de maandelijkse werkzaamheden hoort ook een uitgebreide rapportage waar we de resultaten laten zien en op basis van de data constant op zoek zijn naar verdere optimalisaties. Als een team-effort pakken we dit vervolgens samen met jou op in een maandelijkse call bespreken we de resultaten en kansen.

Ons Team

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer - Teamlead

Luuk Theunissen

SEO & Google Data Studio specialist

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist

Foto van Yannick

Yannick Hosman

Online marketeer