Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Jouw SEO uitbesteden?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tegenwoordig zoekt iedereen alles online op. Zoek je een dienst of product? Toch maar even snel “googelen”. In een paar seconden heb je een waslijst aan zoekresultaten. Wil jij met jouw dienst of product bovenaan staan en die conversies binnenhalen? Dan zijn wij het marketingbureau voor jou waaraan je SEO moet uitbesteden!

Waarom SEO uitbesteden?

SEO gaat eigenlijk maar over één ding: online opvallen en dan natuurlijk vooral bij jouw doelgroep. Hier doen we dit met een slimme SEO-strategie. Waar de meesten puur kijken naar zoekvolume en zoveel mogelijk verkeer genereren, gaan wij voor kwalitatief bezoek met de focus op conversies. Want zeg nou zelf, dat is het belangrijkste toch?

SEO uitbesteden is, ondanks de naam, iets wat we samendoen. We gebruiken hier geen standaard rapporten, maar zoomen we altijd in op jouw website. Samen bepalen we jouw doelen en denken we dan ook vanuit jouw doelgroep. De SEO-strategie die hieruit voortkomt is relevant en effectief, zodat jouw website vindbaar is in alle fases van de customer journey en je een sterke relatie opbouwt. Dit leidt uiteindelijk tot meer verkeer en conversies!

Wanneer je de zoekmachineoptimalisatie uitbesteed aan ons, dan neemt ons team van SEO-specialisten jouw website onder hun hoede. Een SEO-specialist brengt in kaart hoe de zaken er nu voor staan en stippelt vervolgens samen met de rest van het team een naadloos passende SEO-strategie uit. Hierbij zorgen wij ook voor alle zaken vóór- en achter de schermen.

Het uitbesteden van SEO is interessant wanneer je…

  • …meer relevant verkeer naar je website wil halen.
  • …een nieuwe website hebt, maar niet goed weet waar te beginnen met SEO.
  • …de conversieratio op je website wil verhogen.
  • …een win-winsituatie wil creëren tussen SEO en SEA.

Onze SEO diensten

Video optimalisatie

Maandelijkse SEO ondersteuning


Een van onze SEO-specialisten neemt SEO voor jouw website volledig uit handen. De wereld rond SEO verandert regelmatig, door zowel updates van Google óf je eigen veranderende marketingstrategie. Door onze maandelijkse bijsturing loop je nooit achter de feiten aan! Lijkt dit je wat? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer
CRO

SEO advanced scan


Om écht goed vindbaar te worden in de grote zoekmachines, moet er rekening gehouden worden met de drie pijlers van SEO: techniek, content en autoriteit. Onze SEO advanced scan neemt alle belangrijke onderdelen van deze pijlers volledig onder de loep voor jouw website. Zo til je jouw SEO naar een hoger niveau en versla je de concurrentie!

Lees meer
Google Ads

SEO quickscan


Met een SEO quick scan doen onze SEO-specialisten een scan waarin ze de online vindbaarheid van jouw website en de gebruikte zoekwoorden analyseren. De resultaten hiervan worden naar je opgestuurd in een beknopt maar compleet rapport. Met deze quick-wins kun je vervolgens zelf aan de slag om jouw verkeer een boost te geven!

Lees meer

Onze klanten

Cases

SEO uitbesteden, wat kost het eigenlijk?

De kosten van het uitbesteden van SEO zijn afhankelijk van een aantal punten en de kosten variëren dan ook erg van project. Zo heeft de grootte van het project, bijvoorbeeld het de grootte van de site en het aantal te optimaliseren pagina’s, invloed op de kosten. Ook heeft de moeilijkheid van het project invloed op de kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld de branche waarin jouw bedrijf zit.

Mocht je de SEO maandelijks willen uitbesteden aan Copper IM, dan gaan onze SEO-specialisten gedurende de maand aan de slag met de kansen die we zien binnen SEO. Aangezien het uitbesteden van SEO een investering voor de lange termijn is, zullen we samen zorgvuldig afstemmen wat precies nodig is en hoe de maandelijkse uren ingezet zullen worden. Hiermee zorgen we ervoor dat er een concrete resultaten geboekt kunnen worden aan de hand van een optimale SEO-strategie!

Onze SEO-specialisten

Ieder bedrijf heeft behoefte aan eigen SEO-strategie. SEO is namelijk écht maatwerk. De marketingdoelen, doelgroep, concurrentie en autoriteit van het domein – het is voor iedere bedrijf anders. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak: dé manier waarmee SEO van ongekende waarde kan zijn voor je omzet, conversie en branding!

Bij de maandelijkse werkzaamheden hoort ook een uitgebreide rapportage waar we de resultaten laten zien en op basis van de data constant op zoek zijn naar verdere optimalisaties. Als een team-effort pakken we dit vervolgens samen met jou op.

Team

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer - Teamlead

Luuk T

Luuk Theunissen

SEO & Google Data Studio specialist

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist