Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

We zoeken alles online op. Van diensten tot producten. En dus is iedereen online. Oók jouw concurrent. Het lijkt ondoenlijk om er met jouw product of dienst nog uit te springen, en succes te boeken. Toch kan het.

SEO heeft alles te maken met online opvallen. Niet bij iedereen natuurlijk – maar specifiek bij jouw doelgroep. Specifiek op de schermen van jouw klanten. Bij Copper IM doen we dit opvallen met een slimme SEO strategie. We staren ons niet blind op volume en verkeer genereren, maar gaan voor kwalitatief bezoek met de focus op conversie.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden – het is meer iets wat we samen doen. Bij Copper IM werken we niet met standaard rapporten; onze diensten zijn áltijd ingezoomd op jouw website. We bepalen waar jij heen wilt en denken vanuit jouw doelgroep. De SEO strategie die hieruit voortkomt is relevant en effectief. Het stelt ons in staat om de zichtbaarheid van iedere website te verhogen.  

Dit doen onze SEO-specialisten

 • SEO check. Een beknopt rapport met inzicht in je online vindbaarheid. Met de actiepunten uit deze check kan je zelf aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie. Aanrader: laat je alvast overtuigen van onze werkwijze met onze gratis content-check.
 • SEO advies. Een advanced SEO-adviesrapport waarin we volledig de diepte in gaan. Het levert je inzichten op over alle aspecten van SEO: content, techniek en (link)autoriteit. Met dit rapport kan je op de lange termijn effectief met SEO bezig gaan.
 • Maandelijkse SEO bijsturing. Maandelijkse bijsturing van een SEO-specialist die de zoekmachine optimalisatie volledig voor je uit handen neemt. Het SEO-landschap is veranderlijk, mede door updates van Google of een eigen, veranderende marketingstrategie. Met maandelijkse bijsturing loop je nooit achter de feiten aan.
Probeer eens van onze smaken
SEO check

SEO check


Met een SEO check geven onze SEO experts je een snel en compleet overzicht van je online vindbaarheid. Okay, je hebt een mooie website en je doet je best om je online leads, sales en omzet te vergroten, maar waar zitten de knelpunten precies?

Lees meer
SEO advanced symbool

SEO advies


Om écht goed vindbaar te worden in de grote zoekmachines, moet je website een goede balans hebben tussen content, techniek en (link)autoriteit. Ons SEO advies rapport neemt alle belangrijke facetten van deze drie-eenheid op jouw website onder de loep. Zo weet je precies hoe jouw site ervoor staat en wat je moet doen om de top te bereiken.

Lees meer
Zoekmachine optimalisatie symbool

Content marketing


Je boodschap kan nog zo sterk zijn: als je hem niet op de beste manier en op de beste plek laat zien schiet je je doel en je doelgroep voorbij. Goede timing en heldere inhoud zijn cruciaal.

Lees meer
Video optimalisatie

Video optimalisatie


Zoekmachine optimalisatie houdt niet op bij de layout van je website of de geschreven content op je blogs en productpagina’s. We gebruiken met z’n allen steeds meer videomateriaal om aan onze dagelijkse dosis informatie te komen.

Lees meer

Wat is zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie en SEO (Search Engine Optimization). Twee termen die hetzelfde betekenen, en in de online marketing wereld niet zijn weg te denken. Maar wat is zoekmachine optimalisatie precies?

Zoekmachine optimalisatie heeft alles te maken met het inspelen op behoeften en vraagstukken van jouw doelgroep, rekening houdend met de regels van de grote zoekmachines. Dit kan door drie pijlers onder handen te nemen: content, techniek en (link)autoriteit – dé drie-eenheid van SEO.

Onze werkwijze in vogelvlucht

We onderzoeken welke woorden en woordcombinaties jouw doelgroep gebruikt en helpen je met de implementatie, voor en achter de schermen. Soms moet de sitestructuur op de schop. Want als achter de schermen de SEO techniek niet voor 100% op orde is, haalt andere inzet niets uit. Soms zijn voor SEO content optimalisatie ook nieuwe of herschreven teksten met relevante zoektermen nodig. Door de juiste samenwerkingen aan te gaan met influencers en bloggers, schiet de autoriteit van de website omhoog.

SEO uitbesteden is interessant als je…

 • …meer relevant verkeer naar je website wilt halen
 • …een nieuwe website hebt, maar niet goed weet waar te beginnen met SEO
 • …de conversie op je website wil verhogen
 • …meer synergie wil tussen SEO en SEA

Laat je de zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden aan Copper IM, dan neemt ons team van online marketeers jouw website onder hun hoede. Een SEO specialist brengt in kaart hoe de zaken er nu voor staan, en stippelt vervolgens met het team een SEO strategie uit. Eén die werkt voor jouw website! Vervolgens zorgen we dat alle zaken, voor en achter de schermen worden aangepakt. Hiervoor schakelen we de expertise in van onze eigen knappe Coppers, of externe krachten zoals tekstschrijvers.

Zoekmachine optimalisatie tips

De algoritmes van Google, Bing en Youtube worden steeds slimmer. Maar, wij ook! Een paar van onze gouden zoekmachine optimalisatie tips?

 • Maak de SEO techniek van je website in orde: snelheid, gebruiksvriendelijkheid en sitestructuur zijn sleutelwoorden
 • Zorg voor goede SEO content: schrijf vóór je klant, conform de regels van de zoekmachines
 • Laat bestemmingspagina’s optimaal aansluiten bij de zoekintentie van klanten
 • Word zelf een SEO specialist met onze SEO-training: vergroot je kennis met een groepstraining of persoonlijke cursus op maat.
 • Doe onze gratis content-check: je ontvangt van onze SEO specialisten een overzicht met jouw top 15 zoektermposities van jouw website in Google, en kansen waar jij je op kan focussen.

SEO Specialisten van Copper IM

Er is niet één SEO strategie die voor elk bedrijf werkt; zoekmachine optimalisatie is echt maatwerk. De marketingdoelen, doelgroep, concurrentie, autoriteit van het domein – het is voor elke organisatie anders. Daarom gaan wij voor een persoonlijke aanpak: hét ingrediënt waarmee zoekmachine optimalisatie van ongekende betekenis kan zijn voor je omzet, je conversie en je branding.