Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Wil je meer verkeer naar je website? Wil je starten met bloggen of een kennisbank, maar heb je geen idee waar op wordt gezocht? Heb je nog niet veel (SEO) tekst op je website, of zijn de huidige teksten op je website achterhaald en wil je je bij het herschrijven meer focussen op vindbaarheid? Dan is content marketing advies van Copper IM hét vertrekpunt.

Met content marketing zoomt een content marketeer helemaal in op de contentkansen voor jouw site. Door vervolgens doeltreffend met content optimalisatie aan de slag te gaan, maak je van je bezoekers klanten en van je klanten ambassadeurs.

De voordelen van content marketing

  • Online vindbaarheid vergroten
  • Ontdekken waar je contentkansen liggen
  • Meer organisch verkeer naar je website
  • Kwalitatiever verkeer uit Google
  • Strategisch aan de slag gaan met SEO copywriting
  • Doelgroep begeleiden in gehele klantreis
  • Meer conversie op je site

Wat is content marketing?

Content omvat alle teksten, afbeeldingen en video’s die je als bedrijf deelt. Dit is zo belangrijk in online marketing dat het zelfs een eigen benaming heeft: content marketing.

Wat is content marketing? Content marketing is een manier van marketing waarbij je content creëert, gericht op je klanten. De informatie die je maakt en deelt moet daarom relevant en waardevol zijn. De content helpt bijvoorbeeld bij het maken van keuzes of geeft tips over hoe een klant meer uit jouw dienst of product kan halen.

Met goede content kan je klanten trekken en aan je binden. Dit is precies waarom content marketing inzetten een goed plan is voor elke ondernemer.

Met goede content, in zorgvuldig gekozen woorden, bind je je doelgroep aan je en vergroot je de online vindbaarheid van je bedrijf.

Vraag jouw top 15 zoektermen aan!

Geef je domeinnaam op en ontvang de Top 15 zoektermposities van jouw website in Google. Onze SEO-experts zullen de belangrijkste zoektermposities voor jou analyseren en je voorzien van kansen waar jij je op kan focussen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Emerce logo
Google Partner logo

Onze klanten

Makro-logo
Mars_Logo
TU Delft
V&D_logo

De contentkansen die er liggen

Waarom content marketing inzetten ook slim is, is vanwege het feit dat je met goede content de online vindbaarheid van je bedrijf kan vergroten: Google haalt de informatie voor de zoekmachine uit geschreven content. Om deze reden hangt content marketing nauw samen met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Bij content marketing kijkt een content marketeer van Copper IM dus verder dan alleen naar de content die je maakt en deelt. De content marketeer beoordeelt ook of de huidige pagina’s SEO-proof geschreven zijn en welke kansen er liggen om de content verder uit te breiden.

Dit doen onze content marketeers:

Content optimalisatie

Doordat we bij Copper IM de vindbaarheid in kaart brengen, kunnen we gericht advies geven over content optimalisatie. Samen zetten we een effectieve contentmarketingstrategie op, waarna we je uitgebreid briefen met alle richtlijnen waar je rekening mee moet houden.

Wat onze content marketeers bijvoorbeeld heel gedetailleerd aanpakken, is de zoektermanalyse. Onze zoektermanalyse is méér dan een lijst met zoekwoorden en volumes: het is een daadwerkelijke indeling van alle teksten, waarbij we meteen structuur geven aan elke tekst. We geven letterlijk input voor de titels en tussenkoppen.

Met onze thematische aanpak zoeken we naar de optimale balans tussen relevantie, volume en concurrentie. Op deze manier kan je de content op je website doelgericht op de schop nemen.

Content marketeers van Copper IM

Ons advies over de content op je website is hét startpunt voor content marketing. Het maakt dat je straks zelf aan de slag kunt met het schrijven van steengoede content. Gedurende dit schrijfproces mag je voor vragen en feedback altijd contact opnemen met onze specialisten. Maar, je kan het schrijven natuurlijk ook uitbesteden aan een tekstschrijver; bij Copper IM hebben we een groot netwerk met SEO tekstschrijvers die het schrijfwerk voor je uit handen kunnen nemen.

Zelf leren hoe je teksten SEO-proof schrijft? Onze content marketeers geven trainingen en leren je de fijne kneepjes van het SEO schrijven tijdens de SEO training voor tekstschrijvers.

 

Vraag onze gratis QuickScan aan! Aanvragen

Cases

Makro kerst banner

Groei organische opbrengst met 12,1%

Voor Makro Kerstpakketten hebben we onze SEO-gereedschapskist volledig open getrokken. Een nieuwe technische structuur, verbeterde contentstrategie en het opbouwen van extra autoriteit leidde tot een groei in organische opbrengst van 12,1%.

Tags:
Zoekmachine optimalisatie
Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie

Team

Luuk T

Luuk Theunissen

Online Marketeer – SEO Specialist
Luuk is een van onze SEO specialisten. Met zijn ervaring als online marketeer vergroot hij op strategische wijze de organische vindbaarheid van jouw site. Als specialist in Data Studio maakt hij onder andere SEO cijfers naar wens duidelijk in interactieve rapportages.

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer
Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en Ads. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis QuickScan aanvragen

Geef je domeinnaam op en ontvang de Top 15 zoektermposities van jouw website in Google. Onze SEO-experts zullen de belangrijkste zoektermposities voor jou analyseren en je voorzien van kansen waar jij je op kan focussen.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x