Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copper IM: SEO specialist

Wat ga je bereiken als je je SEO werkzaamheden uitbesteed aan Copper IM?

  • Hogere posities in Google
  • Een goede samenwerking tussen Google Ads en SEO
  • Een hogere conversieratio op jouw website
  • Goede en relevante content
  • Een technisch perfecte website

Sturing op resultaat

Voorafgaand aan de samenwerking, stellen we samen doelen voor toename in verkeer en in conversies. Middels onze SEO-tools en Google Analytics, monitoren we de behaalde posities en het verkeer en de doelen actief. Vervolgens verwerken we deze in een overzichtelijke rapportage, die je maandelijks met de SEO-specialist bespreekt. In deze meeting wordt er stilgestaan bij de werkzaamheden die zijn uitgevoerd en de resultaten hiervan, maar er wordt natuurlijk ook naar de komende periode gekeken.

Benieuwd wat we voor jouw SEO kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat wij precies voor jouw organisatie kunnen betekenen op het vlak van SEO? Vul dan het formulier hier in, en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

SEO proces

Voor al onze SEO-projecten werken we met een duidelijk SEO-proces. Gedurende dit proces komen alle elementen van SEO aan bod. Dit proces doorlopen wij voor zowel de bestaande content, maar ook de nieuwe content. Om te bepalen welke pagina’s de prioriteit krijgen, kijken we naar behaalde resultaten uit het verleden en behaalde resultaten met Google Ads of andere campagnes. Hieronder krijg je een tipje van de sluier wat wij allemaal gaan aanpakken, als je je SEO uitbesteed aan Copper IM.

Optimaliseren van nieuwe content

Je website is waarschijnlijk continue aan het uitbreiden of veranderen. Het is belangrijk dat nieuw toegevoegde content ook goed geoptimaliseerd wordt, zodat deze ook vindbaar is. Dat nieuwe blog schrijf je natuurlijk met het doel dat het zoveel mogelijk gelezen wordt. De SEO-specialist van Copper IM bekijkt de nieuwe content en onderzoekt de kansen hiervan op gebied van SEO. Wanneer er kansen gespot worden, wordt de content geoptimaliseerd. Aan goede content wordt door Google steeds meer waarde gehecht!

Nieuwe technieken implementeren

Zoekmachines worden steeds uitgebreider en de algoritmes, die bepalen op welke positie jouw website wordt vertoond, veranderen regelmatig. In het geval van SEO staat stilstand gelijk aan achteruitgang. Bij Copper IM blijven we goed op de hoogte van de nieuwste technieken en wanneer deze aansluiten bij de doelen van onze klant, implementeren wij deze ook.

Doorklikpercentage verbeteren

Het doorklikpercentage verbeteren we door constant SEO-paginatitels en metadiscripties te optimaliseren, om zo uit hoge posities in Google ook zoveel mogelijk klikken te genereren. Daarnaast implementeren we rich snippets om jouw zoekresultaten uit te breiden én overtuigender te maken om op te klikken.

Autoriteit vergroten

De autoriteit vergroten we door te helpen met het bedenken van kwalitatieve content, die middels samenwerkingen met externe sites en belangrijke platformen in jouw markt, daarop gedeeld kan worden.

Local SEO

De zoekresultaten van Google worden steeds meer lokaal gericht. Wanneer lokale vindbaarheid belangrijk is voor jouw organisatie, kijken we naar alle mogelijkheden om de lokale vindbaarheid te verbeteren. Denk hierbij aan een goede inrichting van Google Mijn Bedrijf, of het maken van content die vooral lokaal gericht is.

Meer weten over onze SEO bijsturingen?

Wil je meer weten over onze ervaring met SEO? Bekijk dan eens onze SEO-blogs. Of wil je weten wat Copper IM voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze klanten

Cases

Team

Luuk T

Luuk Theunissen

SEO & Google Data Studio specialist

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer - Teamlead

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.