Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Vraag jouw SEO advanced scan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een onmisbare scan voor jouw SEO-strategie

Met de uitkomsten van onze Advanced SEO-scan kan je strategisch aan de slag met zoekmachine optimalisatie. Onze SEO-specialisten nemen jouw huidige website volledig onder de loep; alle aspecten die belangrijk zijn voor SEO-optimalisatie passeren de revue. Het levert je een diepgaand SEO-adviesrapport op met concrete actiepunten.

Dit rapport is ideaal wanneer je wilt starten met een nieuwe site waarbij SEO-verkeer erg belangrijk is of als je je huidige website volledig wilt optimaliseren voor de grote zoekmachines en alle kansen wilt benutten. Resultaat op de lange termijn? Je site komt hoger in de zoekresultaten van grote zoekmachines én je gaat meer organisch verkeer genereren.

De advanced SEO-scan, wat houdt dat in?

Om uiteindelijk een betere ranking in Google te krijgen, beginnen we de Advanced SEO-scan met een nulmeting. Bij deze nulmeting beginnen we met kijken naar wat jouw huidige ranking is in Google. Anders dan bij onze SEO-quickscan, waar we snel jouw SEO checken, gaan we bij deze Advanced SEO-scan volledig de diepte in.

We doen niet alleen een scan, maar houden je website meedogenloos tegen het licht. Onze specialisten spitten de content, techniek en (link)autoriteit van jouw website door – al die aspecten die belangrijk zijn om hoger in Google en Bing te komen.

Door deze uitvoerige aanpak, vormt ons adviesrapport een messcherpe SEO-analyse van je website – en dus een strategisch vertrekpunt voor als je op de lange termijn effectief met SEO-optimalisatie bezig wilt gaan. Je kan met de uitkomsten niet alleen de vindbaarheid van je website verbeteren, maar ook helpen de actiepunten om een optimaal rendement uit zoekmachine adverteren te halen, minder advertentiebudget te besteden (op de lange termijn) én meer bereik en omzet uit online marketing te halen.

SEO-specialisten van Copper IM

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer - Teamlead

Luuk Theunissen

SEO & Google Data Studio specialist

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist

Waar kijken we precies naar in een advanced SEO-scan?

Onze advanced SEO-scan bestaat uit de volgende onderdelen:

Onze succescases op het gebied van SEO