Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Met ons SEO advies kan je strategisch aan de slag met zoekmachine optimalisatie. Onze SEO specialisten nemen jouw huidige website volledig onder de loep; alle aspecten die belangrijk zijn voor SEO optimalisatie, passeren de revue. Het levert je een diepgaand SEO adviesrapport op met concrete actiepunten.

Dit rapport is ideaal wanneer je wilt starten met een nieuwe site waarbij SEO verkeer erg belangrijk is of als je je huidige website volledig wilt optimaliseren voor de grote zoekmachines en alle kansen wilt benutten. Resultaat op de lange termijn? Je site komt hoger in de zoekresultaten van grote zoekmachines én je gaat meer organisch verkeer genereren.

Ons SEO advies bestaat uit deze onderdelen

 • Indexeerbaarheid:
  • Is de website indexeerbaar voor Google?
  • Zijn er 404-pagina’s?
  • Wordt er geen crawl-budget verspild?
  • Is er sprake van duplicate pagina’s?
  • Zijn er op de juiste wijze canonicals ingesteld?
 • Zoektermanalyse:
  • Uitgebreide inzichten in zoekgedrag van je doelgroep
  • Overzicht welke contentkansen er zijn
  • Structuur voor het schrijven van SEO-teksten
 • On-page optimalisatie:
 • Opzet voor alle titels en tussenkoppen
 • Opzet voor alle SEO-paginatitels
 • Opzet voor alle metadescripties
 • Opzet voor alle alt-tags voor afbeeldingen
 • Off-page optimalisatie:
 • Wat is de autoriteitsscore van jouw website ten opzichte van je concurrenten?
 • Is de interne linkstructuur goed opgebouwd?
Vraag jouw top 15 zoektermen aan!

Geef je domeinnaam op en ontvang de Top 15 zoektermposities van jouw website in Google. Onze SEO-experts zullen de belangrijkste zoektermposities voor jou analyseren en je voorzien van kansen waar jij je op kan focussen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

Onze klanten

Makro-logo
Mars logo
V&D_logo
TU Delft

SEO advies: wij gaan voor jou de diepte in

Anders dan onze snelle SEO check, gaan we met dit SEO advies volledig de diepte in. We doen niet alleen een scan, maar houden je website meedogenloos tegen het licht. Onze specialisten spitten de content, techniek en (link)autoriteit van jouw website door – al die aspecten die belangrijk zijn om hoger in Google en Bing te komen.

Door deze uitvoerige aanpak, vormt ons adviesrapport een messcherpe SEO analyse van je website – en dus een strategisch vertrekpunt voor als je op de lange termijn effectief met SEO optimalisatie wilt bezig gaan. Je kan met de uitkomsten niet alleen de vindbaarheid van je website verbeteren, ook helpen de actiepunten om een optimaal rendement uit zoekmachine adverteren te halen, minder advertentiebudget te besteden (op de lange termijn) en meer bereik en omzet uit online marketing te halen.

Met ons SEO adviesrapport bereik je:

SOE adviesrapport op maat

Het SEO adviesrapport dat je van ons ontvangt, is maatwerk. Het focust zich niet alleen op jouw website en concurrenten – we denken strategisch met je mee. Dit betekent dat we ook kijken naar jouw doelgroep. Zo spelen we met ons contentadvies in op de zoekintentie van jouw doelgroep en denken we mee over hun klantreis.

Met de concrete actiepunten kan je zelf aan de slag. Natuurlijk zijn onze specialisten er ook ná het SEO advies voor je, om al je vragen te beantwoorden. Denk je erover om de hele SEO in hun handen te leggen? Dat kan met maandelijkse SEO uren.

Kosten

De kosten van ons SEO advies zijn op aanvraag. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

Tip! Laat je alvast overtuigen van onze werkwijze met onze gratis quickscan! Met deze scan krijg je gratis inzicht in jouw top 15 zoektermen én advies over hoe je beter kan scoren op deze zoektermen.

Over Copper IM

Bij Copper IM gaan we voor internet marketing met keiharde impact. Ons team bestaat uit ervaren internet marketing specialisten. De kennis die we in huis hebben, delen we graag. Daarom geven we trainingen, waaronder SEO training. Tijdens deze eendaagse training leer je hoe je op strategische wijze de top bereikt in Google en Bing.

Vraag onze gratis QuickScan aan! Aanvragen

Cases

Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie
Makro kerst banner

Groei organische opbrengst met 12,1%

Voor Makro Kerstpakketten hebben we onze SEO-gereedschapskist volledig open getrokken. Een nieuwe technische structuur, verbeterde contentstrategie en het opbouwen van extra autoriteit leidde tot een groei in organische opbrengst van 12,1%.

Tags:
Zoekmachine optimalisatie

Team

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Luuc H

Luuc Hendriks

Online Marketeer
Na zijn afstudeerstage is Luuc bij Copper IM blijven plakken als online marketeer. Door zijn stage heeft hij al een brede kennis op online marketing gebied, en werkt hij op verschillende projecten binnen Copper IM mee. Luuc is altijd gedreven om het best mogelijke resultaat te halen.

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer
Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en Ads. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis QuickScan aanvragen

Geef je domeinnaam op en ontvang de Top 15 zoektermposities van jouw website in Google. Onze SEO-experts zullen de belangrijkste zoektermposities voor jou analyseren en je voorzien van kansen waar jij je op kan focussen.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x