Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Wil je meer organisch (gratis) verkeer naar je website? Meer online leads of meer omzet genereren op de lange termijn? Dan is de SEO check van Copper IM een slimme zet. Onze SEO specialisten doen een quickscan waarin ze de online vindbaarheid van jouw website analyseren. De belangrijkste quick-wins ontvang je als actiepunten in een rapport.

Met de actiepunten kan je zelf doelgericht aan de slag met SEO optimaliseren. Dit is handig als je een nieuwe website hebt, maar (nog) geen rekening hebt gehouden met SEO. Of misschien heb je een bestaande website en zie je het organische verkeer steeds verder teruglopen. Hoe dit kan? Met de SEO check ontdek je het in no time.

Onze SEO check bestaat uit deze onderdelen

 • Inzicht in de indexeerbaarheid van je site
 • Check op duplicate content
 • Advies over de URL-structuur en menunavigatie
 • Contentkansen om meer verkeer te genereren
 • Verbeterpunten voor de titels en tussenkoppen op je pagina’s
 • Advies over SEO-paginatitels en metadescripties
 • Kansen voor het optimaliseren van afbeeldingen
 • Autoriteit van je website ten opzichte van concurrenten
Vraag jouw top 15 zoektermen aan!

Geef je domeinnaam op en ontvang de Top 15 zoektermposities van jouw website in Google. Onze SEO-experts zullen de belangrijkste zoektermposities voor jou analyseren en je voorzien van kansen waar jij je op kan focussen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

Makro-logo
Mars_Logo
V&D_logo
TU Delft

SEO scan: snel en compleet

Met de SEO check doen we een snelle maar complete scan van jouw website. We laten onze tools en kennis los op de content, techniek en (link)autoriteit van je site – precies die pijlers die belangrijk zijn voor SEO.

De SEO scan geeft antwoord op vragen als: is mijn website goed indexeerbaar? Begrijpt Google de technische opbouw van mijn pagina’s? Welke contentkansen laat ik op dit moment nog liggen? Hoe is de autoriteit van mijn website vergeleken met je concurrenten?

Het rapport geeft concrete informatie:

Met de actiepunten uit het rapport kan je zelf aan de slag om de online vindbaarheid van je website te verbeteren. Heb je ook Google Ads campagnes lopen? Dan heeft de SEO check ook hier indirect effect op. Want door de landingspagina’s te optimaliseren met de termen waarop je je in de campagnes focust, zal Google ze beter beoordelen (kwaliteitsscores gaan omhoog) en kan je meer rendement halen uit deze campagnes.

Nog meer de diepte in gaan? Met ons SEO advies krijg je een nog diepgaander adviesrapport waarmee je op de lange termijn effectief met SEO kan beziggaan.

Op jouw website ingezoomd

Onze SEO quickscan is geen geautomatiseerd rapport, maar een rapport dat is ingezoomd op jouw website. Een van onze ervaren SEO specialisten stelt het rapport op en bespreekt de uitkomsten telefonisch met je. Natuurlijk is het helemaal aan jou wat je hierna met het rapport doet.

De SEO helemaal in de handen leggen van onze specialisten? Dat kan met maandelijkse SEO uren.

Kosten

De kosten van onze SEO check zijn op aanvraag. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

Natuurlijk is deze SEO check niet zonder reden een ‘quickscan’: je ontvangt het rapport al binnen enkele werkdagen na aanvraag in je mailbox, waarna een van onze specialisten contact met je opneemt. Heb je tijdens het verwerken van de scan nog specifieke vragen over SEO? Je kan ons altijd mailen!

Tip! Laat je alvast overtuigen van onze werkwijze met onze gratis quickscan! Met deze scan krijg je gratis inzicht in jouw top 15 zoektermen én advies over hoe je beter kan scoren op deze zoektermen

Over Copper IM
Bij Copper IM weten we hoe we de grote zoekmachines kunnen bespelen. En deze kennis delen we graag. Daarom geven we ook SEO training. Hiernaast ook je online marketing kennis vergroten op het gebied van zoekmachine adverteren of social media? Ontdek dan ook onze andere trainingen.

Vraag onze gratis quickscan aan! Aanvragen

Cases

Makro kerst banner

Groei organische opbrengst met 12,1%

Voor Makro Kerstpakketten hebben we onze SEO-gereedschapskist volledig open getrokken. Een nieuwe technische structuur, verbeterde contentstrategie en het opbouwen van extra autoriteit leidde tot een groei in organische opbrengst van 12,1%.

Tags:
Zoekmachine optimalisatie
Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie

Team

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer
Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en Ads. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

Luuc H

Luuc Hendriks

Online Marketeer
Na zijn afstudeerstage is Luuc bij Copper IM blijven plakken als online marketeer. Door zijn stage heeft hij al een brede kennis op online marketing gebied, en werkt hij op verschillende projecten binnen Copper IM mee. Luuc is altijd gedreven om het best mogelijke resultaat te halen.

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top 15 zoektermposities

Geef je domeinnaam op en ontvang de Top 15 zoektermposities van jouw website in Google. Onze SEO-experts zullen de belangrijkste zoektermposities voor jou analyseren en je voorzien van kansen waar jij je op kan focussen.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x