Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Met een video trek je in een paar seconden de aandacht van je doelgroep. Bewegende beelden brengen je producten tot leven, brengen het juiste gevoel over of geven je klanten die unieke blik achter de schermen. Werk je veel met video’s op je website of op YouTube, dan is video marketing van Copper IM een doeltreffende stap.

Met video marketing nemen onze SEO specialisten jouw video’s onder de loep. Hoe presteren ze op je website? En wat is er nodig om ze beter te laten scoren in YouTube? Na hun analyse kan je doeltreffend aan de slag met video optimalisatie – en laat je je video’s voor je werken.

De voordelen van video optimalisatie

  • Beter presteren van webpagina’s met video’s
  • Scoren met video’s in YouTube
  • Meer naamsbekendheid krijgen door een betere vindbaarheid in YouTube

Waarom video marketing?

Ben je videograaf, vlogger of artiest, dan zijn video’s de belangrijkste marketinguiting in je online marketing: via video’s laat je zien wat je te bieden hebt. Maar ook voor andere bedrijven kunnen video’s van grote waarde zijn. Met een bedrijfsvideo bijvoorbeeld geef je een andere kijk op zaken en kan je een doelgroep aanboren die je tot op heden nog niet kon bereiken.

Video optimalisatie inzetten voor jouw bedrijf?

Ontdek de mogelijkheden van video optimalisatie voor jouw bedrijf. Binnen enkele dagen neemt een specialist contact met je op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Emerce logo
Gazellen Logo
Google Partner logo

Onze klanten

Makro-logo
Mars_Logo
V&D_logo
TU Delft

Scoren met video’s door SEO optimalisatie

Een video maken kost al snel zeeën van tijd: met het opnemen, monteren en uploaden ben je zo een dag zoet. En het laten produceren van een bedrijfsfilm kost veel geld. Logisch dat die video, waarin je zo veel energie of geld hebt gestoken, moet presteren op internet. Met video optimalisatie zorgen onze specialisten hiervoor.

Video’s op je website
Bij de video’s die op je website staan gaan we in op het technische vlak. We meten bijvoorbeeld of de video snel inlaadt en de pagina niet traag maakt – iets wat een negatief effect kan hebben op de gebruikerservaring en kwaliteitsscore van je pagina in Google.

Video’s op YouTube
De meeste video’s worden via YouTube online gezet. Daarom gaan we ook hier analyseren hoe we je video’s kunnen optimaliseren, want in essentie is YouTube – een dochteronderneming van Google – eigenlijk één grote zoekmachine. We bekijken hoe we die video de juiste SEO titel en tekst kunnen meegeven, en hoe we kunnen inspelen op het algoritme. Alles om je video’s beter vindbaar te maken in YouTube.

Video marketing door Copper IM

Video marketing hangt nauw samen met SEO. Dus werk jij als ondernemer veel met video’s, dan nemen we aanbevelingen voor video optimalisatie automatisch mee in ons SEO advies.

Wil je meer leren over video marketing of SEO? Bij Copper IM geven we maandelijks trainingen bij ons op kantoor. Tijdens een eendaagse SEO training bijvoorbeeld leer je hoe je op een strategische wijze de top bereikt in Google en Bing.

Vraag onze gratis QuickScan aan! Aanvragen

Cases

Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie
Makro kerst banner

Groei organische opbrengst met 12,1%

Voor Makro Kerstpakketten hebben we onze SEO-gereedschapskist volledig open getrokken. Een nieuwe technische structuur, verbeterde contentstrategie en het opbouwen van extra autoriteit leidde tot een groei in organische opbrengst van 12,1%.

Tags:
Zoekmachine optimalisatie

Team

Luuk T

Luuk Theunissen

Online Marketeer – SEO Specialist
Luuk is een van onze SEO specialisten. Met zijn ervaring als online marketeer vergroot hij op strategische wijze de organische vindbaarheid van jouw site. Als specialist in Data Studio maakt hij onder andere SEO cijfers naar wens duidelijk in interactieve rapportages.

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer
Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en Ads. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis QuickScan aanvragen

Geef je domeinnaam op en ontvang de Top 15 zoektermposities van jouw website in Google. Onze SEO-experts zullen de belangrijkste zoektermposities voor jou analyseren en je voorzien van kansen waar jij je op kan focussen.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x