Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Jouw Social media advertising uitbesteden?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met social media advertising kan je snel en doelgericht adverteren. Een advertentie op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest of Snapchat is tegenwoordig in een handomdraai aangemaakt – maar zo’n advertentie is niet per definitie succesvol. Om zo’n advertentie succesvol te maken is expertise nodig, en dat is iets wat we bij Copper IM in huis hebben!

Waarom Social media advertising uitbesteden?

Of je nu werkzaam bent in een groot of klein bedrijf: je kan niet om social media advertising heen. Maar liefst 92% van de jongeren tot en met 25 jaar is actief op een sociaal netwerk. Bij de doelgroep tot en met 65 jaar is dit nog 50%.* Er liggen dus absoluut kansen om jouw doelgroep te bereiken via social media. Wil jij je hier geen zorgen over maken? Dan kan je je social media marketing uitbesteden bij Copper IM, hét perfecte social media marketingbureau!

*Bron: https://opendata.cbs.nl/#/CBS/nl/dataset/83429NED/table?ts=1580118912710

Wanneer jij je social media advertising of -marketing uitbesteed aan Copper IM, biedt Copper IM een compleet social media-pakket aan. In dit pakket zit een handvol diensten die jouw social media gerelateerde werkzaamheden volledig uit handen nemen. Onze social media advertising-diensten zijn:

  • Facebook advertising
  • Instagram advertising
  • LinkedIn advertising
  • Pinterest advertising
  • Snapchat advertising

Onze Social media advertisement diensten

Pinterest adverteren


Pinterest. Het is dat platform met eindeloos veel inspirerende foto’s van design, interieurs, bruiloften, kleding en kinderfeestjes. Bestaat jouw doelgroep voornamelijk uit vrouwen? Dan is het niet gek om je marketing hierop vast te pinnen: dagelijks gebruiken meer dan 700.000 Nederlanders Pinterest, waarvan 80% vrouw.

Lees meer

Instagram adverteren


Instagram is hét platform voor creatieve beelden. En met visueel aantrekkelijke beelden inspireren we ons graag, zo blijkt: ook vandaag openen 2,7 miljoen(!) Nederlanders hun Instagram-app! In Nederland heeft Instagram bijna 5 miljoen gebruikers en dit aantal stijgt nog altijd.

Lees meer

Snapchat adverteren


Richt je je op generatie Z? Of millennials? Dan kan je niet aan Snapchat voorbijgaan. Ook vandaag zijn hier weer zo’n 1,3 miljoen Nederlanders actief, waarvan meer dan 70%(!) van de snapchatters tussen de 15 en 19 jaar is.
Lees meer
LinkedIn

LinkedIn adverteren


Adverteren op LinkedIn is ook zo’n gewilde smaak uit onze marketingmix. Dat komt doordat het zakelijke netwerkkarakter van LinkedIn zo mooi aansluit op de marketingdoelen van bedrijven met een B2B inslag.

Lees meer
Facebook

Facebook adverteren


Facebook is simpelweg te groot om te negeren bij online adverteren. Het simpele feit is dat heel veel van je klanten zich dagelijks op Facebook bevinden. Daarom is het bijna voor elk bedrijf interessant om een deel van de online marketing op Facebook te richten.

Lees meer

Onze klanten

Wanneer social media advertisement inzetten?

Bij adverteren op social media draait het allemaal om targeting. Onze social mediaspecialist stelt jouw advertentie zo in, dat die alleen wordt getoond aan mensen met bepaalde kenmerken of eigenschappen, oftewel jouw doelgroep. Het feit dat mensen die niet onder jouw doelgroep vallen de advertentie niet zien, is heel interessant: je bent er namelijk geen kosten aan kwijt!

Met social media advertising kan je een nieuwe doelgroep bereiken, of één die heel specifiek is. Dit maakt het extra interessant wanneer je een advertentie wilt richten aan een beperkte groep, bijvoorbeeld aan de mensen die in de buurt van je winkel wonen. Of de mensen die al eens op je website zijn geweest, ook wel bekend als remarketing.

Maar social media advertising is ook erg interessant als je iets nieuws onder de aandacht wilt brengen. Bijvoorbeeld een nieuw product, nieuwe dienst of een hele nieuwe website. Zo’n site heeft nog niet de kans gehad om op SEO in Google te scoren. Dit maakt social media advertising een geweldige aanvulling op zoekmachine adverteren.

Cases

Team

Kimberley

Kimberley Wieland

Teamlead - Social Specialist - Trainer

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist

Pandfoto

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?