Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Heel veel van je klanten bevinden zich dagelijks op Facebook. Het is een simpel feit. Leg dit naast het feit dat je op Facebook heel precies kan inzoomen op je doelgroep – en je hebt een platform dat heel goed kan uitpakken voor je online marketing. De combinatie van het enorme bereik en de slimme targeting, maakt Facebook voor eigenlijk élk Business-to-Consumer bedrijf interessant.

Bij Copper IM weten we alles over adverteren op Facebook. Je kan het Facebook adverteren dan ook uitbesteden aan onze specialisten. Door hun expertise weten ze hoe ze het meeste rendement uit je Facebook-advertentie kunnen halen. Zo krijg je meer naamsbekendheid en verhoog je de betrokkenheid of conversies.

De voordelen van Facebook adverteren

 • Platform dat mensen in de privésfeer gebruiken
 • Veelgebruikt social-mediakanaal onder volwassenen
 • Targetten om dié doelgroep te bereiken die je voor ogen hebt
 • Naamsbekendheid vergroten, leads generen, omzet verhogen
 • Introduceren van nieuwe producten
 • Promoten van een app
 • Lokale bekendheid vergroten
 • Bestaande klanten retargeten
Facebook Ads inrichten voor jouw bedrijf?

Ontdek de mogelijkheden van Facebook Ads voor jouw bedrijf. Binnen enkele dagen neemt een specialist contact met je op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Emerce logo
Google Partner logo

Onze klanten

Makro-logo
Mars_Logo
V&D_logo
TU Delft

Adverteren op Facebook én Instagram

Facebook Ads biedt nóg meer interessante advertentiemogelijkheden. Facebook is namelijk eigenaar van Instagram. Dit maakt het makkelijk om tegelijk te adverteren op Facebook én Instagram. Het is zelfs zo dat Facebook het vereist dat je een facebookpagina hebt, wil je ook adverteren op Instagram.

Naast een facebookpagina heb je ook een advertentie-account nodig om op Facebook en Instagram te kunnen adverteren. Facebook en Instagram kun je vervolgens dan ook eenvoudig koppelen. Een interessante optie is Instagram Shopping: een advertentievorm waarbij de marketingcampagne draait op een Facebook-catalogus met jouw producten. Hiermee kan je producten taggen en delen in je organische berichten en stories op Instagram.

Wat kost adverteren op Facebook?

Een sterk punt van adverteren via Facebook is kostenbeheersing. Wat het je kost om te adverteren op Facebook, is helemaal aan jou. Op dit platform stellen we namelijk een budget per dag of per periode (looptijd van de advertentie) in. Zo weten we heel zeker dat we niet over jouw marketingbudget heen gaan.

Ook laat dit social-mediakanaal je een doelstelling kiezen, waarna Facebook de advertentie optimaliseert om deze doelstelling te bereiken. Doelstellingen die je kan kiezen zijn bijvoorbeeld:

Voor een facebook-advertentie betaal je voor het aantal weergaven of kliks; de kosten worden berekend op basis van CPM (kosten-per-1.000 weergaven) of CPC (kosten-per-klik). Op basis van de geselecteerde doelstelling, de doelgroep en het budget geeft Facebook een schatting van het resultaat – afhankelijk van het ingestelde budget.

Facebook advertenties met conversie

Natuurlijk wil je dat de kosten opwegen tegen de resultaten: dat je Facebook-advertentie een hoge conversie oplevert. Bij Copper IM denken we daarom strategisch na en kijken we kritisch naar randzaken: hoe kunnen we jouw doelgroep bereiken? Welke advertentievorm kunnen we het beste inzetten om je doelstelling te behalen? Sluit de landingspagina goed aan bij de campagne?

Ook monitoren we nauwgezet de data die het adverteren via Facebook ons oplevert. Het mooie: dit is heel veel nuttige data. Dus terwijl je campagne zich ontwikkelt, maken we het online adverteren steeds doeltreffender en kunnen we de conversie meer en meer verhogen.

Facebook adverteren uitbesteden aan Copper IM

Jouw campagne is bij ons in goede handen. Bij Copper IM ontzorgen we jou op het gebied van het instellen, bijsturen en rapporteren van een Facebook-advertentie. We hebben veel ervaring met social media adverteren en weten welke strategie voor jou werkt.

Met ons weet je zeker dat elke cent van je marketingbudget maximaal wordt benut; via een overzichtelijk dashboard heb je altijd realtime inzicht in de resultaten, die we ook nog eens maandelijks met je doornemen.

Zelf hands-on aan de slag, in plaats van Facebook adverteren aan ons uitbesteden? Dan hebben we nog de Facebook Ads training voor je, zodat je de kennis van Facebook adverteren zélf in huis haalt.

Meer weten over Facebook adverteren? Aanvragen

Cases

Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA
Hogeschool Utrecht banner

Sitemigratie zonder verlies van SEO-verkeer

De nieuwe website van Hogeschool Utrecht ging 2018 live. De vormgeving en gebruikerservaring van deze nieuwe website was een belangrijke focus. Door de juiste aanpak zijn er mooie resultaten behaald waaronder een stijging van het SEO verkeer van 2%.  

Tags:
SEO
Rijkswaterstaat gebouw

Groei organische verkeer met ruim 23,5%

Gestart met een uitgebreide zoektermanalyse rondom alle wegen en waterwegen die Rijkswaterstaat in hun beheer hebben en de omslag naar het denken vanuit de doelgroep naar ruim 500.000 bezoekers uit Google.

Tags:
SEO
Trainingen

Team

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Social Specialist – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Job

Job Kramer

Online Marketeer – Ads & Feed Marketing Specialist 
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Operationeel Manager
Als een van de eerste medewerkers bij Copper IM heeft Nick een ruime ervaring in online marketing. Hij denkt graag met klanten mee op strategisch niveau en is als advertising specialist erg kundig met feed marketing. Daarnaast vervult hij binnen Copper IM de rol als operationeel manager om ervoor te zorgen dat we als organisatie blijven groeien in kennis en kunde.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatie aanvraag over adverteren op Facebook

Binnen enkele dagen ontvang je reactie op jouw informatie aanvraag over Facebook adverteren. We kijken graag naar de mogelijkheden voor jouw business.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x