Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Adverteren op LinkedIn is ook zo’n gewilde smaak uit onze marketingmix. Dat komt doordat het zakelijke netwerkkarakter van LinkedIn zo mooi aansluit op de marketingdoelen van bedrijven met een B2B inslag. Als je zoekt naar professionals die op je producten en diensten zitten te wachten, dan maakt LinkedIn het je gemakkelijk om ze snel en gericht te bereiken. Daarom gaan veel van onze opdrachtgevers all-in door LinkedIn advertenties als waardevol onderdeel van hun overall marketingstrategie in te zetten.

Targeting mogelijkheden zijn er genoeg bij het inrichten van je LinkedIn Ads campagne op maat. Als we weten waar jouw bedrijf de grootste kansen ziet, dan weten we dat feilloos te vertalen naar een effectieve selectie van doelgroepkenmerken. Daardoor wordt het kinderspel om je nieuwe producten, diensten of campagnes onder de aandacht te brengen van de professionals waarvoor ze bedacht zijn. Met je eigen Cost Per Click campagnebeheer hou je het budget strak binnen de grenzen, want je betaalt alleen als iemand ook echt op jouw LinkedIn Ad klikt.

Maar daar houdt ons werk niet op – eigenlijk begint online adverteren daar pas echt. We zorgen met plezier voor een onweerstaanbare landingspagina waar je doelgroep na die klik terechtkomt. Zo maken we een vlot en soepel verhaal van je conversie, zodat jij alleen maar met dat briljante productaanbod klaar hoeft te staan voor je nieuwe klanten en verse omzet!

LinkedIn adverteren inzetten voor jouw business?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent LinkedIn adverteren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

Onze klanten

Makro-logo
Mars_Logo
TU Delft
Hogeschool Utrecht
Meer weten over LinkedIn adverteren? Neem contact op

Cases

OPG afbeelding

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Rijkswaterstaat gebouw

Groei organische verkeer met ruim 23,5%

Gestart met een uitgebreide zoektermanalyse rondom alle wegen en waterwegen die Rijkswaterstaat in hun beheer hebben en de omslag naar het denken vanuit de doelgroep naar ruim 500.000 bezoekers uit Google.

Tags:
SEO
Trainingen
Hogeschool Utrecht banner

Sitemigratie zonder verlies van SEO-verkeer

De nieuwe website van Hogeschool Utrecht ging 2018 live. De vormgeving en gebruikerservaring van deze nieuwe website was een belangrijke focus. Door de juiste aanpak zijn er mooie resultaten behaald waaronder een stijging van het SEO verkeer van 2%.  

Tags:
SEO

Team

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Operationeel Manager
Als een van de eerste medewerkers bij Copper IM heeft Nick een ruime ervaring in online marketing. Hij denkt graag met klanten mee op strategisch niveau en is als advertising specialist erg kundig met feed marketing. Daarnaast vervult hij binnen Copper IM de rol als operationeel manager om ervoor te zorgen dat we als organisatie blijven groeien in kennis en kunde.

Job

Job Kramer

Online Marketeer – Ads & Feed Marketing Specialist 
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Social Specialist – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
LinkedIn adverteren voor jouw business

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent LinkedIn adverteren.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x