Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Pinterest adverteren inzetten voor jouw bedrijf?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op Pinterest verzamel je afbeeldingen op een digitaal prikbord. Alles staat hier in het teken van elkaar inspireren – een goede plek dus om te adverteren, als dit is wat je kan doen met jouw producten.

Bij Copper IM laten we jouw gesponsorde content tussen de pins verschijnen die jouw doelgroep bekijkt. Onze specialisten monitoren de campagne en meten wat het effect is op jouw website. Als het nodig is, sturen ze meteen bij. Zo kunnen we met Pinterest adverteren de merkbekendheid van jouw bedrijf vergroten of meer leads of conversies bewerkstelligen.

Verschillende Pinterest advertenties

In totaal heeft Pinterest 3,5 miljoen Nederlandse gebruikers. Hiermee is dit kanaal minder populair dan andere social-mediakanalen. Zo heeft Facebook tien miljoen Nederlandse gebruikers en Instagram er bijna vijf miljoen. Toch heeft dit platform zijn eigen unieke kenmerken, wat maakt dat adverteren op Pinterest interessant is. Want kun je met je producten inspireren? Dan is dit dé plek om ze via gesponsorde content aan je doelgroep te introduceren.

Gesponsorde content laten zien, kan via de volgende advertenties:

  • met een standaard pin
  • door een app-pin (pinners kunnen jouw app meteen vanaf Pinterest downloaden)
  • een gesponsorde carrousel
  • een video

Kosten adverteren op Pinterest

De kosten voor adverteren op Pinterest worden berekend op basis van de gekozen doelstelling. Pinterest werkt, net als Facebook of Instagram, met CPC (kosten per klik) of CPM (kosten per duizend vertoningen).

Omdat je grip wilt hebben op je online marketing, stellen onze specialisten het marketingbudget en de doelen vooraf met jou af. Zo kunnen we slim aan de slag gaan – welk budget je ook hebt. Laat je het adverteren op Pinterest aan ons uitbesteden, dan inspireer je je doelgroep dus op de meest effectieve manier!

Adverteren op Pinterest met Copper IM

Leg je het Pinterest adverteren in de handen van de online marketingspecialisten van Copper IM, dan gaan we eerst om de tafel zitten om jouw producten en bedrijf te leren kennen. Op deze manier kunnen we strategisch meedenken en de campagne zo goed mogelijk inrichten. Want elk bedrijf is anders en elke campagne is anders!

Bij Copper IM maken we voor het adverteren op Pinterest een businessaccount aan, richten we het meten in en beheren we de campagne. En we gaan nog een stapje verder. Want we plaatsen ook de juiste tags, zodat we precies kunnen meten wat er op je website gebeurt en bezoekers van je website eventueel nogmaals kunnen benaderen.

Hoe de resultaten zijn, dan kan je zelf op elk moment zien. Bij Copper IM vinden we transparantie belangrijk en dus krijg je toegang tot een interactief dashboard waarop de resultaten realtime zijn te zien. Deze resultaten spreken we maandelijks nog eens door.

Onze Pinterest specialisten

Kimberley

Kimberley Wieland

Teamlead - Social Specialist - Trainer

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist