Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

In Snapchat deel je in een snap momenten met elkaar. Hier adverteren kan snel, opvallend en grappig met een korte video. Maar er zijn nog meer methodes om te adverteren op Snapchat. Bij Copper IM denken we mee over welke manier het beste past bij jouw merk en doel.

Naast het feit dat Snapchat bijzonder is vanwege de specifieke groep jonge gebruikers, is Snapchat interessant omdat je hier tegen relatief lage kosten – in vergelijking met andere social kanalen – een enorm bereik kunt genereren. Dit maakt Snapchat adverteren een effectief online marketingmiddel.

De voordelen van Snapchat adverteren

  • Bereik met je product of merk een jonge doelgroep: meer dan 70% van de snapchatters is tussen 15 en 19 jaar, de rest is eigenlijk niet ouder dan 40 jaar*
  • Een enorm bereik tegen relatief lage kosten (in vergelijking met andere social-mediakanalen)
  • Advertentie targeten om precies díé doelgroep te bereiken die je voor ogen hebt
  • Moderne manier van adverteren die je merk een toegankelijk imago geeft

*Bron:  https://www.marketingfacts.nl/berichten/social-media-in-nederland-2019-facebook-verliest-meer-dan-een-half-miljoen

Snapchat adverteren inzetten voor jouw bedrijf?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent Snapchat adverteren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

Rijkswaterstaat
Makro-logo
Hogeschool Utrecht
Tmobile

Manieren om op Snapchat te adverteren

Snapchat is van de bewegende selfies. Je kan hier dus heel goed adverteren met bewegend beeld, maar er zijn nog meer mogelijkheden.

Targeten op die ene doelgroep

Om je advertentie nog succesvoller te maken, gaan we die nauwkeurig targeten op jouw doelgroep. Zo zien alleen snapchatters met een bepaalde interesse, leeftijd, geslacht of locatie jouw advertentie.

Ook kunnen we jouw snapchat advertentie laten zien aan snapchatters die al een eerdere interactie met je bedrijf hebben gehad – die bijvoorbeeld al eens op je website geweest. En tot slot is het zelfs mogelijk om een look-a-like doelgroep te maken om je doelgroep uit te breiden.

Effectief adverteren via Snapchat met Copper IM

Welke advertentievorm voor jouw bedrijf geschikt is, hangt af van je marketingdoel, de doelgroep die je wilt bereiken en het budget dat je wilt besteden. Bij Copper IM denken we mee en verzorgen we de complete inrichting van jouw campagne. Alles om het maximale uit je campagne te halen.

Ga je voor een videocampagne, dan maken we de advertentie zelf (de video) niet. Natuurlijk monitoren we de campagne wél en sturen we altijd meteen bij waar nodig.

Kosten voor adverteren op Snapchat

Bij het adverteren op Snapchat vallen de kosten meestal lager uit dan wanneer je kiest voor adverteren op Facebook, Instagram, of LinkedIn. Snapchat rekent af per duizend impressies (vertoningen). Wat je voor zo’n vertoning betaalt, bepalen we aan de hand van je doelstelling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een maximale prijs voor een actie (bijvoorbeeld een klik naar je website) in te stellen.

Voor een brandingcampagne raden wij een minimaal dagbudget aan van 50 euro. Maar welk budget je ook hebt, bij Copper IM zorgen we dat dit zo optimaal mogelijk wordt besteed. Laat je het adverteren via Snapchat aan ons uitbesteden, dan geef je je online marketing een flinke boost.

Deze Snapchat advertising specialisten kunnen jou verder helpen

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Social Specialist – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


x