Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Snapchat adverteren inzetten voor jouw bedrijf?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In Snapchat deel je in een “snap” momenten met elkaar. Adverteren op Snapchat kan snel, opvallend en grappig met een korte video. Daarnaast zijn er nog meer methodes om te adverteren op Snapchat. Bij Copper IM denken we mee over welke manier het beste past bij jouw merk en doel.

Naast het feit dat Snapchat bijzonder is vanwege de specifieke groep jonge gebruikers, is Snapchat ook interessant om een andere reden: je kunt hier tegen relatief lage kosten – in vergelijking met andere sociale kanalen – een enorm bereik kunt genereren. Dit maakt Snapchat adverteren een effectief online marketingmiddel.

De voordelen van Snapchat adverteren

  • Bereik met je product of merk een jonge doelgroep: meer dan 70% van de snapchatters is tussen 15 en 19 jaar, de rest is eigenlijk niet ouder dan 40 jaar*
  • Een enorm bereik tegen relatief lage kosten (in vergelijking met andere social-mediakanalen)
  • Advertentie targeten om precies díé doelgroep te bereiken die je voor ogen hebt
  • Moderne manier van adverteren die je merk een toegankelijk imago geeft

*Bron:  https://www.marketingfacts.nl/berichten/social-media-in-nederland-2019-facebook-verliest-meer-dan-een-half-miljoen

Kosten voor adverteren op Snapchat

Bij het adverteren op Snapchat vallen de kosten meestal lager uit dan wanneer je voor adverteren op Facebook, Instagram, of LinkedIn kiest. Snapchat rekent af per duizend impressies (vertoningen). Wat je voor zo’n vertoning betaalt, bepalen we aan de hand van je doelstelling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een maximale prijs voor een actie (bijvoorbeeld een klik naar je website) in te stellen.

Voor een brandingcampagne raden wij een minimaal dagbudget aan van €50,-. Maar welk budget je ook hebt, bij Copper IM zorgen we dat dit zo optimaal mogelijk wordt besteed. Laat je het adverteren via Snapchat aan ons uitbesteden, dan geef je je online marketing een flinke boost.

Samen een Snapchat-campagne starten?

Wil je samen een Snapchat-campagne starten? Binnen Snapchat zijn er meerdere advertentievormen en welke advertentievorm voor jouw bedrijf geschikt is, hangt af van je marketingdoel, de doelgroep die je wilt bereiken en het budget dat je wilt besteden. Bij Copper IM denken we mee en verzorgen we de complete inrichting van jouw campagne. Alles om het maximale uit je campagne te halen.

Kimberley

Kimberley Wieland

Teamlead - Social Specialist - Trainer