Zoekmachine optimalisatie SEO

Zoekmachine optimalisatie SEO

Wil je met jouw website bovenaan staan in de organische (gratis) resultaten van zoekmachines? Voor duurzaam hoog ranken is zoekmachine optimalisatie de oplossing. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) verbeteren we structureel de posities op relevante zoektermen voor jouw organisatie.

 

Onze SEO Quickscan geeft inzicht waar kansen liggen

Met de SEO Quickscan geeft Copper IM snel en doeltreffend inzicht in de kansen die er nog voor je website liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Met een SEO Quickscan krijg je direct een overzicht van de verbeterpunten die je kunt aanpakken om je bedrijf beter te laten scoren in de zoekmachines, met daarbij ons advies met de beste manier om op deze kansen in te spelen voor betere vindbaarheid, sterkere leads en meer conversie.

Lees verder
 

SEO advanced rapport de complete SEO aanpak

Het SEO Advanced traject is niet voor niets het meest populaire product van Copper IM. Met SEO Advanced leggen we een solide basis voor een totaal geoptimaliseerde website. Een uitvoerig onderzoek naar alle aspecten van je online bedrijfsvoering leidt tot een glashelder adviesrapport. Zo geven we je een grondig onderbouwd fundament voor ultieme zoekmachine optimalisatie. Daarmee kunnen we  je website een kwalitatieve groeispurt geven die met effectieve leads nieuwe klanten en conversie oplevert en je bedrijf naar nieuwe hoogten stuwt.  

Lees verder
 

Effectief content marketing inzetten?

Voor Copper IM is content marketing de meest effectieve manier om de inhoud (content) van onze klanten op slimme en relevante manieren aan te bieden. Door content op je interne blog en op externe websites in te zetten verbetert Copper IM je linkprofiel, met oprechte aandacht voor je website en je product. Ons ijzersterke netwerk en onze inhoudelijke expertise en ervaring garanderen een kwalitatieve informatiestroom naar jouw klanten van morgen.

Lees verder
 

Succesvol video optimalisatie inzetten?

Als internet marketing bureau is Copper IM expert in video optimalisatie (VSEO). Binnen organisaties wordt veel gewerkt met online filmmateriaal, maar video's gaan pas echt renderen als de grote zoekmachines zoals Google, Bing, of YouTube ze onder de aandacht van relevante doelgroepen brengen. Geoptimaliseerd videomateriaal is rich content, die op je website een grote invloed heeft op je online vindbaarheid. Zo creëert Copper IM nieuwe leads en meer conversie door optimalisering van jouw video’s.

Lees verder
Waarom Copper IM ?

Waarom Copper IM ?

  • Wij gaan uitsluitend voor de lange termijn samenwerking
  • Wij geloven in ‘meten is weten’ en bieden optimaal inzicht in resultaat
  • Wij zijn van een duurzame en duidelijke aanpak, geen trucjes
  • Wij zijn betrokken bij wat we doen, wij kennen onze klanten
  • Wij innoveren doorlopend en benutten de nieuwste technieken
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen