Effectief content marketing inzetten?

Content marketing

Voor Copper IM is content marketing de meest effectieve manier om de inhoud (content) van onze klanten op slimme en relevante manieren aan te bieden. Door content op je interne blog en op externe websites in te zetten verbetert Copper IM je linkprofiel, met oprechte aandacht voor je website en je product. Ons ijzersterke netwerk en onze inhoudelijke expertise en ervaring garanderen een kwalitatieve informatiestroom naar jouw klanten van morgen.

HOE WERKT CONTENT MARKETING

Content marketing berust op het inzetten van de beste platforms en kanalen, waarop kwalitatief hoogwaardige informatie wordt aangeboden aan doelgroepen die voor jou specifiek interessant zijn. Hierbij kun je denken aan blogs of andere sites waar consumenten informatie zoeken en uitwisselen. Door professionele schrijvers jouw boodschap op de juiste manier aan te laten bieden, kun je optimaal gebruik maken van ons wijdvertakte en altijd groeiende netwerk van informatiebronnen in alle denkbare branches en interessegebieden. Zo bereik je met Copper IM content marketing de juiste mensen op het juiste moment, zoals bijvoorbeeld een toekomstige klant die producten wil vergelijken of aanvullende informatie zoekt.  

DE VOORDELEN VAN CONTENT MARKETING

  • Opbouwen van kwalitatieve links naar je eigen site
  • Je eigen product of content uitzetten op relevante blogs en informatiekanalen
  • Nieuwe klanten gericht informeren in plaats van demotiveren met irrelevante berichten
  • Uitgebreid netwerk van op kwaliteit gecontroleerde blogs en platforms
  • Analyse en meting van resultaten voor effectieve bijsturing
  • Professionele schrijvers en creatieve, pakkende onderwerpen of speciale acties

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN COPPER IM

Content marketing is vakwerk, waarbij veel afhangt van de kwaliteit en het bereik van het netwerk dat je kunt inzetten. Copper IM heeft door de jaren heen zorgvuldig gewerkt aan een ijzersterk en wijdvertakt netwerk, bestaande uit blogs en informatieve sites van hoge en consistente kwaliteit. We opereren binnen alle branches en hebben warme contacten door het hele land. Content marketing van Copper IM is inhoudelijk sterk, omdat we alles in het werk stellen om je organisatie en producten op een treffende, boeiende en relevante manier onder de aandacht van interessante groepen nieuwe klanten te brengen. We nemen het hele traject uit handen, van het bedenken van goede onderwerpen en het zetten van de juiste toon, afgestemd op je doelgroep, tot het verwerken van de behaalde resultaten. We benaderen alleen die blogs die door onze strenge checks zijn gekomen. We gebruiken hiervoor niet alleen kenmerken als page authority en domain authority, maar kijken ook kritisch naar het linkprofiel. Copper IM verzorgt de publicaties en acties van begin tot eind. We meten de effecten van onze content marketing continu, zodat we helder kunnen rapporteren wat het resultaat van de acties is geweest. Zo bieden we door onze hoge kwaliteitseisen en doordachte inhoudelijke expertise content marketing met echte inhoud. 

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen