SEO advanced rapport de complete SEO aanpak

SEO advanced

Het SEO Advanced traject is niet voor niets het meest populaire product van Copper IM. Met SEO Advanced leggen we een solide basis voor een totaal geoptimaliseerde website. Een uitvoerig onderzoek naar alle aspecten van je online bedrijfsvoering leidt tot een glashelder adviesrapport. Zo geven we je een grondig onderbouwd fundament voor ultieme zoekmachine optimalisatie. Daarmee kunnen we  je website een kwalitatieve groeispurt geven die met effectieve leads nieuwe klanten en conversie oplevert en je bedrijf naar nieuwe hoogten stuwt.  

De werking van SEO Advanced

De kern van het SEO Advanced traject is een grondig onderzoek naar je actuele positie binnen zoekmachines ten opzichte van je concurrentie. We zoeken haarfijn uit op welke punten concurrenten beter vindbaar zijn, zodat er actie kan worden ondernomen om jouw site de koploper te maken. We gaan daarbij niet over één nacht ijs. We gaan eerst met je om de tafel zitten om uit te vinden wat belangrijk is voor jouw bedrijf, wie je klanten en beoogde klanten zijn, en waar je grootste concurrenten mee bezig zijn. Op basis van die informatie onderzoeken we welke content de beste weergave van je bedrijfsformule is. We maken hiermee een duidelijke omschrijving van de structuur en woorden die je in je categorie- en productpagina's moet aanbrengen om een hogere positie in de zoekmachines te bemachtigen. De SEO Advanced resultaten laten je uitvoerig zien hoe je individuele categoriepagina's verder kunt optimaliseren. Als je een webwinkel runt zijn niet alleen de gebruikte woorden op de categoriepagina's, maar ook op de productpagina's cruciaal voor goede vindbaarheid. De optimalisatie van productpagina's is een uitstekende gelegenheid om specifieke zoektermen in je site te integreren. Zo komen we pagina voor pagina tot een compleet en diepgaand advies voor SEO optimalisatie van al je gebruikte categorieën en producten. De inrichting van alle afzonderlijk SEO elementen wordt besproken, zodat je zeker weet dat je klanten, relaties en toekomstige afnemers je op de juiste manier weten te vinden.

De voordelen van SEO Advanced

  • Uitvoerige analyse van je huidige zoekmachine posities
  • Diepgaande bespreking van je identiteit en doelstellingen
  • Analyse van de SEO posities van belangrijke concurrenten
  • Grondige inhoudelijke zoektermanalyses
  • Categoriepagina optimalisatie
  • Productpagina optimalisatie
  • Glasheldere rapportage met concrete en bruikbare adviezen voor meer leads en omzet

De toegevoegde waarde van Copper IM

Natuurlijk houdt de taak van Copper IM niet op nadat je ons adviesrapport in handen hebt. Ons team is door de SEO Advanced analyse helemaal op de hoogte van alle verbeterpunten. We hebben alle technologie en expertise in huis om aan de slag te gaan met de implementatie van de adviezen. Daarbij schakelen we ons complete netwerk in om een compleet internet marketing offensief te  openen op alle fronten. Zo tillen we je verbeterde of zelfs nieuwe website naar een niveau waarop je de concurrentie online een aantal stappen voor kunt blijven. Uiteraard voeren we een uitvoerige eindcontrole uit om er zeker van te zijn dat alle adviezen en interventies op de best mogelijke manier zijn geïmplementeerd. Daarmee is ons SEO Advanced traject de krachtigste en meest complete benadering voor het behalen en behouden van een koppositie op het gebied van online vindbaarheid, het aantrekken van nieuwe relevante klanten en het vergroten van je omzet en bedrijfsresultaat. 

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen