Onze SEO Quickscan geeft inzicht waar kansen liggen

SEO Quickscan

Met de SEO Quickscan geeft Copper IM snel en doeltreffend inzicht in de kansen die er nog voor je website liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Met een SEO Quickscan krijg je direct een overzicht van de verbeterpunten die je kunt aanpakken om je bedrijf beter te laten scoren in de zoekmachines, met daarbij ons advies met de beste manier om op deze kansen in te spelen voor betere vindbaarheid, sterkere leads en meer conversie.

De werking van de SEO Quickscan

Een SEO Quickscan begint altijd met een grondige zoekterm analyse. Hieruit wordt snel duidelijk welke zoektermen het belangrijkst zijn om je beoogde doelgroep naar je site te leiden. In het tweede onderdeel van deze snelle SEO check onderzoeken we het uiterlijk van je website. We brengen in kaart welke elementen je vindbaarheid ondersteunen en welke je online vindbaarheid juist in de weg staan. Hierbij valt te denken aan elementen zoals Pagina titels, Headers, URL's, Alt Tags en externe links: allemaal onderdelen van je website die tot meer of juist minder webverkeer, leads en conversie kunnen leiden. Bij onze SEO checks gebruiken we verschillende programma's, zoals RankTracker, Screaming Frog, Link Research Tools en de Google Keyword Planner. Om tot een objectieve vergelijking te komen betrekken we ook de website van een concurrent uit je marktsegment bij onze analyse. Zo kunnen we een vergelijking maken tussen de aandachtspunten en kansen die je misschien over het hoofd hebt gezien, waardoor je de concurrentie onnodige voordelen geeft. Naast deze analyse van de opbouw en structuur van je site onderzoeken we ook de inhoud ervan. De teksten die op je site worden gebruikt zijn van invloed op je score in de zoekresultaten. Ook hier kijken we kritisch naar als onderdeel van de SEO Quickscan.

De voordelen van de SEO Quickscan

  • Een snel en duidelijk overzicht van SEO kansen en verbeterpunten
  • Analyse van belangrijke aandachtspunten voor optimale vindbaarheid
  • Technische vergelijking van je eigen site met de site van een concurrent
  • SEO check van zowel de structuur van je site als de inhoud ervan
  • Bruikbare adviezen voor SEO quick wins
  • Praktische eerste aanzet voor een bredere internet marketing strategie

De toegevoegde waarde van Copper IM

De internet marketing professionals van Copper IM zijn helemaal thuis in het meten en analyseren van de SEO kenmerken van je website. Toch is bij de SEO Quickscan onze meerwaarde vooral adviserend van aard. We rapporteren helder over onze bevindingen in een duidelijk en praktisch verslag, zodat je snel kunt bepalen waar de quick wins te behalen zijn. Vanuit onze adviserende positie geven we je duidelijke uitleg over de mogelijke vervolgstappen die je kunt nemen om je internet marketing naar een hoger plan te tillen. Zo heb je met een SEO Quickscan snel duidelijkheid over je huidige situatie op SEO gebied, waardoor je effectief kunt optreden om serieus werk te maken van je online vindbaarheid.  

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen