Succesvol video optimalisatie inzetten?

Video optimalisatie

Als internet marketing bureau is Copper IM expert in video optimalisatie (VSEO). Binnen organisaties wordt veel gewerkt met online filmmateriaal, maar video's gaan pas echt renderen als de grote zoekmachines zoals Google, Bing, of YouTube ze onder de aandacht van relevante doelgroepen brengen. Geoptimaliseerd videomateriaal is rich content, die op je website een grote invloed heeft op je online vindbaarheid. Zo creëert Copper IM nieuwe leads en meer conversie door optimalisering van jouw video’s.

De werking van video optimalisatie

Video optimalisatie is een belangrijke subdiscipline binnen het SEO werkveld. Geoptimaliseerde video’s zijn een verrijking voor je website. De grote zoekmachines als Google, Bing en Yahoo zijn gevoelig voor de invloed van zogenoemde rich content video's. Rich content kan een positief effect hebben op de zoektermposities van je website in de zoekmachines. Ook YouTube zelf wordt steeds meer gebruikt als zoekmachine. Daarnaast worden video's gezocht en gevonden op zogenaamde long-tail zoektermen, waardoor ze een extra aanvulling vormen op de termen waarmee je normaal wordt gevonden. Tel daar nog bij op dat video reviews en productvideo’s een zwaarwegende factor zijn in de afwegingen van potentiële kopers, en je begrijpt dat optimaliseren van video’s van groot belang zijn in elke serieuze online marketing strategie. Beïnvloeding van de resultaten van zoekmachines is essentieel voor het vergroten van je online slagkracht. Met de juiste benadering kunnen geoptimaliseerde video's zo worden aangeboden dat ze een belangrijke rol gaan vervullen in het aanspreken van toekomstige klanten en je online bekendheid op een krachtige manier vergroten.

De voordelen van video optimalisatie

  • Geoptimaliseerde video’s zijn rich content met sterke invloed op zoekresultaten
  • Video optimalisatie vergroot de vindbaarheid van je website in de zoekmachines
  • Video's worden gevonden op unieke long-tail zoektermen
  • Geoptimaliseerde video's zorgen voor goede posities in de zoekresultaten van YouTube

De toegevoegde waarde van Copper IM

Video optimalisatie is een wetenschap waar veel technische kennis bij komt kijken. Copper IM weet precies wat er nodig is om video’s op zo'n manier te optimaliseren dat jouw website een hogere positie krijgt in de resultaten van relevante zoekopdrachten. In de technische elementen van de video’s verwerken we de juiste zoektermen op een bepaalde manier waardoor Google, YouTube en andere zoekmachines je hogere rankings toekennen. We baseren onze Video SEO (VSEO) op grondige technische analyses, en met deze stevig onderbouwde aanpak zorgen we dat je video's de aandacht van mogelijk geïnteresseerde doelgroepen krijgen die ze verdienen.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen