Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Je boodschap kan nog zo sterk zijn: als je hem niet op de beste manier en op de beste plek laat zien schiet je je doel en je doelgroep voorbij. Goede timing en heldere inhoud zijn cruciaal. Met professionele content marketing zorg je ervoor dat je jouw bedrijf, je producten en je complete e-business met precies de juiste woorden aan de wereld laat zien. Tussen al het geweld van digitale commercie is goede productinformatie zeldzaam. Daardoor maakt je met een sterke formulering het verschil tussen spam en verleiding. Okay, leuk en aardig, maar hoe weet je wat ‘de juiste woorden’ zijn? Simpel: door de kwaliteit van je online presentatie over te laten aan onze marketingspecialisten. Content marketing is het vinden van precies de goede platforms, pagina’s en gerespecteerde blogs, waar je met je zorgvuldig gekozen woorden exact de doelgroepen bereikt die je aan je wilt binden. En laten wij daar nou toevallig heel goed in zijn…

Content marketing werkt bij Copper IM heel eenvoudig. We brengen je producten inhoudelijk optimaal onder de aandacht van interessante (potentiële) klanten. Daarvoor kunnen we jouw geschreven online content op de schop nemen, maar we zorgen ook dat je strategische content op precies de goede plekken opduikt. We spinnen een web van kwalitatieve links, zodat je klanten jou op het juiste moment vinden. We kunnen je webpagina’s slim laten herschrijven door professionele copywriters. We zetten je bedrijf in een goed daglicht via ons uitgebreide netwerk van gerenommeerde blogs en consumentensites. Daar plaatsen we artikelen over je aanbod, speciale acties en bijvoorbeeld tips en tricks uit je branche, met strategisch geplaatste links en trefwoorden ingebakken in de teksten. Achter die links zitten dan weer slim opgezette landingspagina’s om je nieuwe klanten naadloos naar je site en naar hun volgende aankoop te loodsen.

DIT ZIJN ONZE SPECIALISTEN VOOR CONTENT MARKETING

Luuk T

Luuk Theunissen

Online Marketeer
Luuk is een van onze SEO specialisten. Met zijn ervaring als online marketeer vergroot hij op strategische wijze de organische vindbaarheid van jouw site. Als specialist in Data Studio maakt hij onder andere SEO cijfers naar wens duidelijk in interactieve rapportages.

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer
Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en Ads. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

SEO specialist Carsten

Carsten de Groot

SEO Specialist
Met zijn ruime SEO ervaring is Carsten zeker een toegevoegde waarde voor ons team. Hij heeft zijn SEO ervaring opgebouwd aan de bedrijfskant en hij heeft zelf in de pen mogen klimmen als SEO copywriter. Dus zowel uitvoerend als strategisch en coördinerend.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Makro kerst banner

Groei organische opbrengst met 12,1%

Voor Makro Kerstpakketten hebben we onze SEO-gereedschapskist volledig open getrokken. Een nieuwe technische structuur, verbeterde contentstrategie en het opbouwen van extra autoriteit leidde tot een groei in organische opbrengst van 12,1%.

Tags:
Zoekmachine optimalisatie
Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie