Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Met ons SEO advies traject gaat jouw persoonlijke online marketinganalyse op alle vlakken een paar stappen verder dan onze SEO check. We houden je website, je online strategie en je e-commerce meedogenloos tegen het licht voor een messcherpe analyse. Waar we bij onze SEO check de trukendoos opentrokken gaat hij in het SEO advies traject helemaal leeg. Jouw online vindbaarheid is kritiek voor je online traffic en dus voor je conversie, concrete sales en je omzet. Laat geen kans liggen en haal maximaal rendement uit je zoekmachine optimalisatie: Copper IM heeft alle middelen in huis om jouw unieke SEO positie haarscherp in beeld te brengen.

Het gaat om een persoonlijk traject, dus we gaan eerst met jou om de tafel. Pas als we precies weten wat – en wie – je online wilt bereiken gaan we aan het meten. We lichten je site volledig door op online vindbaarheid. Screaming Frog, Link Research Tools, RankTracker, Google Keyword Planner: we gooien ons complete arsenaal ertegenaan om te kijken waar het beter kan. Met een uitgebreide inhoudelijke zoektermanalyse zoeken we precies uit hoe jouw site optimaal kan worden ingericht, zodat je toekomstige klanten straks niet meer om je bedrijf en je producten heen kunnen. Al je product- en categoriepagina’s gaan onder het mes, zodat we er strategische zoektermen aan kunnen koppelen. We leggen de sites van je concullega’s ernaast om te leren wat zij slimmer doen en een concrete inhaalslag voor je marktpositie te maken.

Alle SEO analyses bundelen we in een hands-on adviesrapport vol zinnige tips en krachtige aanbevelingen. Nu weet je precies waar de kansen liggen om je online business vakkundig te boosten. Als je wilt gaan we vanaf daar aan de slag om je digitale ambities waar te maken, want we kunnen veel meer dan alleen meten en adviseren.

DIT ZIJN ONZE SPECIALISTEN VOOR HET SEO ADVIES

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Luuk T

Luuk Theunissen

Online Marketeer
Luuk is een van onze SEO specialisten. Met zijn ervaring als online marketeer vergroot hij op strategische wijze de organische vindbaarheid van jouw site. Als specialist in Data Studio maakt hij onder andere SEO cijfers naar wens duidelijk in interactieve rapportages.

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer
Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en Ads. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

Carsten de Groot

SEO Specialist
Met zijn ruime SEO ervaring is Carsten zeker een toegevoegde waarde voor ons team. Hij heeft zijn SEO ervaring opgebouwd aan de bedrijfskant en hij heeft zelf in de pen mogen klimmen als SEO copywriter. Dus zowel uitvoerend als strategisch en coördinerend.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie
Pavo merkbranding paard met logo

Opbrengst adviespagina’s met 50% toegenomen

Opbrengst van de adviespagina’s met 50% toegenomen en bounces 41% afgenomen! Pavo is Europees gezien een grote speler in paardenvoeding en marktleider in Nederland en pakt samen met Copper IM de online verbeteringen op.

Tags:
SEO
Zoekmachine optimalisatie