Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Met een SEO check geven onze SEO experts je een snel en compleet overzicht van je online vindbaarheid. Okay, je hebt een mooie website en je doet je best om je online leads, sales en omzet te vergroten, maar waar zitten de knelpunten precies? Jouw eigen Copper IM SEO check maakt het in één opslag kraakhelder, omdat we al onze expertise op zoekmachine gebied samenpersen tot een snelle en efficiënte bliksemanalyse. Na die krachtige scan weten we meteen hoe het zit met je Alt Tags, paginatitels, URL’s, Headers, externe links en meer. Zo geven we je inzicht in de SEO verbeterpunten die je nog laat liggen.

We trekken onze trukendoos open om zoveel mogelijk te meten en te analyseren. Voor je SEO check zetten we onder meer Screaming Frog, Link Research Tools, RankTracker en Google Keyword Planner in. Daarmee kijken we dwars door de structuur van je website heen om de tekortkomingen te vinden. We pakken er ook een site van je concurrentie bij, gewoon om te zien of je geen kansen laat liggen. Daarna gaan we de diepte in. We houden de content van je site – dus de geschreven inhoud – kritisch tegen het licht. Misschien is het een goed idee om je boodschappen anders te formuleren, zodat alle belangrijke zoekmachines je optimaal weten te vinden – en je klanten dus ook.

Meten is weten in online marketing: met onze SEO check weet je meteen hoe jouw online vindbaarheid ervoor staat. We laten je zien waar de quick wins liggen en hoe je die kunt benutten. We zijn niet bang om de vinger op de zere plek te leggen: we laten je de valkuilen en zwakke plekken zien en doen een voorstel voor slimme oplossingen. Met een SEO check neem jij je online zichtbaarheid weer in eigen handen!

DIT ZIJN ONZE SPECIALISTEN VOOR DE SEO CHECK

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer
Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en Ads. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

Luuk T

Luuk Theunissen

Online Marketeer
Luuk is een van onze SEO specialisten. Met zijn ervaring als online marketeer vergroot hij op strategische wijze de organische vindbaarheid van jouw site. Als specialist in Data Studio maakt hij onder andere SEO cijfers naar wens duidelijk in interactieve rapportages.

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Carsten de Groot

SEO Specialist
Met zijn ruime SEO ervaring is Carsten zeker een toegevoegde waarde voor ons team. Hij heeft zijn SEO ervaring opgebouwd aan de bedrijfskant en hij heeft zelf in de pen mogen klimmen als SEO copywriter. Dus zowel uitvoerend als strategisch en coördinerend.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie
Pavo merkbranding paard met logo

Opbrengst adviespagina’s met 50% toegenomen

Opbrengst van de adviespagina’s met 50% toegenomen en bounces 41% afgenomen! Pavo is Europees gezien een grote speler in paardenvoeding en marktleider in Nederland en pakt samen met Copper IM de online verbeteringen op.

Tags:
SEO
Zoekmachine optimalisatie