Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Zoekmachine optimalisatie houdt niet op bij de layout van je website of de geschreven content op je blogs en productpagina’s. We gebruiken met z’n allen steeds meer videomateriaal om aan onze dagelijkse dosis informatie te komen. YouTube, Vimeo, Instagram en Facebook zijn maar een paar voorbeelden van platforms waar film de norm is. Steeds meer bedrijven gebruiken video marketing om hun producten en hun brands op een pakkende manier online te laten zien. Als je wilt dat je video marketing maximale impact maakt is het hoog tijd voor onze slimme video optimalisatie. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw beeldmateriaal door alle belangrijke zoekmachines – en daar hoort YouTube absoluut bij – op het perfecte moment op het netvlies van je eigen doelgroepen en toekomstige klanten verschijnt.

Videomateriaal wordt door de belangrijke zoekmachines zoals Google, Bing en YouTube als rich content gewaardeerd. Daardoor tellen slim geplaatste video’s extra zwaar mee bij het verbeteren van je online vindbaarheid en je digitale concurrentiepositie. Door de codering van je films strategisch aan te pakken krijgt je hele website sterkere rankings, dus je scoort hogere posities in de zoekresultaten van je klanten. Daar mag je nog bij optellen dat product review video’s voor veel consumenten een belangrijke factor zijn in hun aankoopbeslissingen, dus ook daar is video optimalisering een nuttige investering. Specialistisch werk? Yep – maar wel precies het soort werk waar Copper IM ijzersterk in is. Al onze video SEO (VSEO) is gebaseerd op grondige technische analyses. We zetten de nieuwste technieken in om jouw video’s met maximale impact aan precies de goede mensen te laten zien, net op het moment dat ze klaar zijn om jouw producten te kopen. Videomarketing is een flinke investering voor elk bedrijf, dus maak gebruik van onze knowhow om je marketingbudget optimaal te laten renderen met Copper IM video optimalisatie.

DIT ZIJN ONZE SPECIALISTEN VOOR VIDEO OPTIMALISATIE

Luuk T

Luuk Theunissen

Online Marketeer
Luuk is een van onze SEO specialisten. Met zijn ervaring als online marketeer vergroot hij op strategische wijze de organische vindbaarheid van jouw site. Als specialist in Data Studio maakt hij onder andere SEO cijfers naar wens duidelijk in interactieve rapportages.

Erik

Erik den Hartog

Online Marketeer
Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en Ads. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Carsten de Groot

SEO Specialist
Met zijn ruime SEO ervaring is Carsten zeker een toegevoegde waarde voor ons team. Hij heeft zijn SEO ervaring opgebouwd aan de bedrijfskant en hij heeft zelf in de pen mogen klimmen als SEO copywriter. Dus zowel uitvoerend als strategisch en coördinerend.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie
Pavo merkbranding paard met logo

Opbrengst adviespagina’s met 50% toegenomen

Opbrengst van de adviespagina’s met 50% toegenomen en bounces 41% afgenomen! Pavo is Europees gezien een grote speler in paardenvoeding en marktleider in Nederland en pakt samen met Copper IM de online verbeteringen op.

Tags:
SEO
Zoekmachine optimalisatie