Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Google Data Studio whitepaper

Hoeveel grip heb jij daadwerkelijk op jouw data? De mogelijkheden binnen online marketing worden steeds uitgebreider en het aantal kanalen blijft groeien. Door de vele beschikbare inzichten in online resultaat zien mensen vaak door de bomen het bos niet meer. En dat is zonde, want werken met (de juiste) data zorgt ervoor dat jouw online marketing veel effectiever ingezet wordt!

Aan de hand van de whitepaper zeven kansen voor Google Data Studio geeft, Google Data Studio specialist Luuk, je meer grip op data, waardoor je tot waardevolle inzichten komt voor je organisatie.

Na het lezen van dit whitepaper weet jij:

  • SEO kansen kunt spotten met Search Console
  • Hoe het werkt om doelgroepen helder in kaart brengen
  • Hoe je heldere KPI’s kunt formuleren en bijsturen
  • Wat het inhoudt om meerdere specifieke sheets aan te maken
Luuk T

Dit is Luuk

Luuk is werkzaam als Google Data Studio specialist bij Copper IM. Hij zorgt ervoor dat voor iedere klant alle data inzichtelijk wordt gemaakt via een maatwerk dashboard. Welk kanaal je inzet dat maakt niet zoveel uit. Hij zorgt ervoor dat de juiste data getoond wordt én zorgt ervoor dat je een maatwerk dashboard hebt in je eigen huisstijl. Luuk heeft al verschillende dashboard gecreëerd voor o.a. SLAM, Rijkswaterstaat en Greenpeace. In dit whitepaper neemt hij je mee in de mogelijkheden die je hebt in Google Data Studio. Wist je bijvoorbeeld dat je ook de sales funnel inzichtelijk kunt maken?

Lees hier ook Luuk zijn laatste Data Studio klantcase