• Home|
  • Geschiedenis|
Geschiedenis

Geschiedenis Copper IM

De oprichters Sander en Jonathan leerden elkaar kennen tijdens hun studie op de hogeschool in Arnhem en Nijmegen. Vanuit het enthousiasme voor online marketing en de overtuiging dat veel organisaties de potentie hiervan onvoldoende benutten richtten ze in 2010 Search Science op. In 2016 ging Search Science met een nieuwe naam verder als Copper IM.

De eerste klanten van het nieuw geboren online marketing bureau waren voornamelijk relaties uit het eigen netwerk. De dienstverlening waar de organisatie mee startte spitste zich toe op zoekmachine marketing, met web analytics als rode draad. Het basis principe “meten is weten” zat vanaf de start in het DNA van de organisatie.

De klantengroep van Copper IM begon al snel te groeien. Het lukte de oprichters om hun eigen enthousiasme goed over te brengen op de klanten. Vanaf het begin waardeerden onze klanten onze hoge mate van betrokkenheid en transparante manier van werken. 

Het binnenhalen van de eerste grote klant in de vorm van de TU Delft was stuwde de drive van de organisatie op naar nieuwe hoogten. Er volgden meer mooie klanten als Samsung, de STER en stichting Wakker Dier. 

Aan de hand van verschillende periodieke thema’s waarbij op een leuke manier werd gewerkt aan de knelpunten binnen de organisatie werd alles steeds professioneler. In een open en vriendschappelijke sfeer op kantoor begon het team verder te groeien.

De dienstverlening groeide ook mee. Als bureau begonnen wij steeds meer middelen voor onze klanten in te zetten die bijdragen aan het de realisatie van hun doelstellingen. Denk hierbij aan conversie optimalisatie, gerichte online media inkoop en campagnes op social media platformen als LinkedIn en Facebook.

We zijn zowel in 2015, 2016, 2017 als in 2018 door Het Financieele Dagblad genomineerd tot FD Gazelle, daarmee behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook zijn we in 2016 door Google benoemd tot Premium Partner. Deze erkenning maakt ons trots, maar absoluut niet lui. We willen juist meer!

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen