Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Google Ads uitbesteden

Aan alles is te zien dat de rol van internet in de zakelijke wereld steeds crucialer wordt. Wat de precieze aard van je onderneming ook is, je bedrijf heeft hoe dan ook baat bij een groter aantal geïnteresseerde bezoekers op je website. Daarom is het voor elke ondernemer van levensbelang om op een slimme en effectieve manier om te gaan met internet marketing. Voor het snel en doeltreffend realiseren van meer relevante bezoekers is het adverteren met Google Ads (voorheen Google Adwords genaamd) een uitermate geschikt middel. Het instellen, monitoren en bijsturen van een Ads campagne vergt veel tijd en kennis: twee zaken waar je misschien niet genoeg van in huis hebt om het beste uit je internet marketing te kunnen halen. Het loont absoluut de moeite om een Google Ads campagne grondig aan te pakken, zodat je geen halve maatregelen neemt of belangrijke kansen over het hoofd ziet. Daarom kan het heel verstandig zijn om de opzet en uitvoering van je Google Ads campagne uit te besteden aan de toegewijde professionals van Copper IM.


Je eigen Google Ads expert

Wanneer je besluit om je Google Ads campagnes uit te besteden aan Copper IM, wijzen we een vaste Google Ads professional toe aan jouw project. Daarmee garanderen we een consistente aanpak en een permanent aanspreekpunt die precies weet wat voor jouw organisatie de belangrijke aandachtspunten zijn. Op die manier houden we het zo persoonlijk mogelijk, want we vinden dat een nauwe band met onze klanten een basisvoorwaarde is voor internet marketing die je helpt om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Onze AdWords specialist houdt de ontwikkelingen bij en blijft de resultaten van de AdWords campagnes scherp in de gaten houden. Continu toezicht is de beste garantie voor een koers die blijft leiden naar het gewenste resultaat, zodat je met een gerust hart de regie over de AdWords campagnes uit handen kunt geven. De campagnes worden onder andere op de volgende punten bijgestuurd:

• Budgetten
• Leads / kosten per lead
• Relevante zoektermen
• Passende advertentieteksten
• Geschikte landingpages
• Conversieoptimalisatie mogelijk
• Regelmatig overleg

Gecertificeerde Google Ads partner

Met onze monitoring en de aanpassingen die we door kunnen voeren weet je zeker dat je geen kansen misloopt op het aantrekken en overtuigen van nieuwe klanten. Effectief omgaan met Google Ads is een kunst op zich, en aangezien Copper IM officieel door Google is gecertificeerd als Ads Partner, dus voor het uitbesteden van je Ads campagnes zijn wij een uitstekende en betrouwbare partij. Zo bereik je maximaal resultaat in internet marketing met minimale inspanning door je eigen mensen, zodat jij je bezig kunt houden met waar jij het beste in bent: het runnen van je eigen organisatie!


Ben je benieuwd wat onze Google Ads professionals voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van je Google Ads campagne. Binnen één werkdag ontvang je een offerte per e-mail. Of bel 088-1267600 voor direct contact met één van onze Ads professionals. Zij laten je ook graag directe verbeterpunten voor je campagnes zien.