Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Blog overzicht

In navolging van de door het RIVM aangekondigde maatregelen hebben wij besloten om onze medewerkers waar mogelijk zoveel mogelijk thuis te laten werken. Zowel voor onze klanten als onze medewerkers hopen wij zo mee te werken aan het indammen van de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19).

Bereikbaarheid

Onze marketeers werken voornamelijk thuis. Deze zijn via e-mail gewoon bereikbaar. Ook zijn we op ons vaste telefoonnummer (088-1267600) bereikbaar. Mocht je één van onze marketeers direct willen spreken kun je via bovenstaand nummer iemand bereiken.

Afspraken

Persoonlijke afspraken worden voorlopig verzet, of omgezet naar een afspraak via Google Hangout. Via Google Hangouts is het erg gemakkelijk om zonder software een videogesprek te voeren. De marketeers nemen z.s.m. contact op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Trainingen

De trainingen die tot 6 april gepland staan kunnen helaas ook geen doorgang vinden. We zullen voor deze trainingen nieuwe data gaan zoeken. Mocht jij je hebben ingeschreven voor een training, neemt Carolien (onze accountmanager) contact met je op.

Impact

Als organisatie zijn wij er gelukkig goed op ingericht om onze medewerkers thuis te kunnen laten werken. We kunnen voorstellen dat de impact op jouw organisatie veel groter is, bijvoorbeeld voor de horecaondernemingen. We zullen samen met jullie een oplossing vinden die geschikt is.

Mochten er zaken veranderen, dan houden we jullie op de hoogte via de mail en onze Facebook. Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan contact met je marketeer op, of bel ons op 088-12676000. Wij helpen je natuurlijk graag.

Lees ook
Banner trainingen

3 april 2020

SEO-training voor tekstschrijvers (gastblog)

Deze tekst is geschreven door Jeroen van Swaaij, tekstschrijver en deelnemer aan de ‘SEO training voor tekstschrijvers’. Als beroepsschrijver wist ik het al wel: met alleen sterke webteksten redt een ondernemer het niet in de wereld van online vindbaarheid. Al je concurrenten willen bovenaan de top tien van de zoekresultaten…

Expertise(s):
SEO
Zoekmachine optimalisatie
Trainingen
Google rich snippets

26 maart 2020

Update rich snippets

Onlangs zijn er wat veranderingen geweest binnen de zoekresultaten van Google. Het gaat om de zogenaamde rich snippets, uitgelichte onderdelen zoals recepten, evenementen en reviewsterren. Hier stellen we je graag van op de hoogte. Mijn reviewsterren zijn verdwenen, wat nu? Waarschijnlijk heb je het al gemerkt, maar er is een…

Auteur: Carsten de Groot