• Home|
  • Internet marketing bureau|
 

Over ons

Copper IM is als internet marketing bureau gevestigd in het centrum van Arnhem. Ons bureau bestaat vanaf de start in 2010 uit een gemotiveerd en hoog gekwalificeerd team van ervaren online marketing specialisten. Copper IM spant zich elke dag in om het beste te halen uit de nieuwste technologische ontwikkelingen en de mogelijkheden die internet marketing onze klanten kan bieden.

Het bureau Copper IM

Wij geloven in op een open en eerlijke manier van duurzaam samenwerken als volwaardige partners. We zijn betrokken bij wat we doen, kennen onze klanten en houden van heldere communicatie. Betrokkenheid en de bereidheid om zaken professioneel aan te pakken zijn voor ons de belangrijkste voorwaarden voor een krachtige samenwerking. Vanuit wederzijds vertrouwen richten we onze blik op de toekomst en onze marketing op resultaat, ook op de langere termijn. In een open en prettige werkomgeving werken we doorlopend aan het verder uitbreiden van onze expertise.

Meten zit in het DNA van de organisatie en loopt als rode draad door al onze inspanningen heen. Concreet meetbaar resultaat voor onze klanten is de grote drijfveer achter al onze internet marketing activiteiten. We helpen onze klanten hun doelen te bereiken door deze doelen te vertalen naar een effectieve marketingmix. We zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en kijken met een ruime blik naar de mogelijkheden en kansen die ons dynamische werkveld steeds weer blijft bieden. Zo zorgt internet marketingbureau Copper IM ervoor dat onze klanten elke dag opnieuw het grootst mogelijke rendement uit onze online marketing blijven halen.

Hallo. wij zijn Copper IM

Sander Jacobs

Sander Jacobs

Oprichter / Mede-Eigenaar

Met ruim tien jaar ervaring denkt Sander graag mee met onze klanten op strategisch niveau. Houdt zicht binnen Copper IM bezig met kennis ontwikkeling, de planning en projectmanagement. Daarnaast geeft Sander ook nog trainingen.

Jonathan Opdam

Jonathan Opdam

Oprichter / Mede-eigenaar 

Binnen Copper IM kan Jonathan zijn grote passie voor marketing en ondernemen omzetten in groei voor de organisatie. Hij spart graag met klanten en is commercieel verantwoordelijk. Daarnaast is hij altijd op zoek naar nieuw talent om Copper IM te versterken.

Lan Pothuizen-Cao

Lan Pothuizen-Cao

Hoofd administratie

Waar het gaat om administratie en personeelszaken, is Lan de drijvende kracht binnen de organisatie. Daarnaast verbindt ze het team met het organiseren van uitjes. Ook geniet iedereen binnen Copper IM van haar passie voor koken.

Marcel Knop

Marcel Knop

Online marketeer

Als medewerker van het eerste uur is Marcel sterk ontwikkeld in SEO en AdWords. Hij richt zich binnen Copper IM steeds meer op het ontwikkelen van kennis en is verantwoordelijk voor onze samenwerking met Google.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

online marketeer

Als ervaren online marketeer is Dennis sinds 2012 betrokken bij Copper IM. Hij denkt graag breed en creatief mee met klanten en schrijft voor toonaangevende marketingblogs. Heeft een grote kennis van affiliate marketing en geeft ook Analytics trainingen.

Robbin Kleinpenning

Robbin Kleinpenning

Online marketeer

Als allround marketeer beschikt Robbin over ruime ervaring. Naast SEO en AdWords, is hij ook expert op het gebied van e-mail marketing en verantwoordelijk voor onze trainingstak. Daarnaast geeft hij zelf de SEO trainingen.

Nick van der Blom

Nick van der Blom

online marketeer

Als ervaren online marketeer weet Nick creatieve concepten als geen ander online te vermarkten. Hij verzorgt binnen Copper IM de begeleiding van de stagaires en is daarnaast verantwoordelijk voor onze eigen e-commerce projecten.

Erik den Hartog

Erik den Hartog

ONLINE MARKETEER

Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en AdWords. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

Mark Boerakker

Mark Boerakker

Accountmanager

Met 2,5 jaar ervaring binnen Google als AdWords accountmanager in de Benelux, heeft Mark veel kennis van online strategieën. Samen met zijn zeven jaar sales ervaring binnen Douwe Egberts zorgt Mark voor een goed gesprek met als doel de perfecte strategie.

Jeffrey Tangerink

Jeffrey Tangerink

Stagiaire

Vanuit zijn studie Communication en Multimedia design  gaat Jeffrey met zijn Mediamanagement profiel onderzoek doen naar de toekomst van onze dienstverlening. Daarnaast helpt hij mee met de dagelijkse werkzaamheden.

Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
gazellen