• Home|
  • Internet marketing bureau|
 

Over ons

Copper IM is als internet marketing bureau gevestigd in het centrum van Arnhem. Ons bureau bestaat vanaf de start in 2010 uit een gemotiveerd en hoog gekwalificeerd team van ervaren online marketing specialisten. Copper IM spant zich elke dag in om het beste te halen uit de nieuwste technologische ontwikkelingen en de mogelijkheden die internet marketing onze klanten kan bieden.

Het bureau Copper IM

Wij geloven in op een open en eerlijke manier van duurzaam samenwerken als volwaardige partners. We zijn betrokken bij wat we doen, kennen onze klanten en houden van heldere communicatie. Betrokkenheid en de bereidheid om zaken professioneel aan te pakken zijn voor ons de belangrijkste voorwaarden voor een krachtige samenwerking. Vanuit wederzijds vertrouwen richten we onze blik op de toekomst en onze marketing op resultaat, ook op de langere termijn. In een open en prettige werkomgeving werken we doorlopend aan het verder uitbreiden van onze expertise.

Meten zit in het DNA van de organisatie en loopt als rode draad door al onze inspanningen heen. Concreet meetbaar resultaat voor onze klanten is de grote drijfveer achter al onze internet marketing activiteiten. We helpen onze klanten hun doelen te bereiken door deze doelen te vertalen naar een effectieve marketingmix. We zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en kijken met een ruime blik naar de mogelijkheden en kansen die ons dynamische werkveld steeds weer blijft bieden. Zo zorgt internet marketingbureau Copper IM ervoor dat onze klanten elke dag opnieuw het grootst mogelijke rendement uit onze online marketing blijven halen.

Hallo. wij zijn Copper IM

Sander Jacobs

Sander Jacobs

Oprichter / Mede-Eigenaar

Met ruim tien jaar ervaring denkt Sander graag mee met onze klanten op strategisch niveau. Houdt zich binnen Copper IM bezig met kennis ontwikkeling, de planning en projectmanagement. Daarnaast geeft Sander ook nog trainingen.

Jonathan Opdam

Jonathan Opdam

Oprichter / Mede-eigenaar 

Binnen Copper IM kan Jonathan zijn grote passie voor marketing en ondernemen omzetten in groei voor de organisatie. Hij spart graag met klanten en is commercieel verantwoordelijk. Daarnaast is hij altijd op zoek naar nieuw talent om Copper IM te versterken.

Nick van der Blom

Nick van der Blom

online marketeer

Als ervaren online marketeer weet Nick creatieve concepten als geen ander online te vermarkten. Hij verzorgt binnen Copper IM de begeleiding van de stagiaires en is daarnaast verantwoordelijk voor onze eigen e-commerce projecten.

Erik den Hartog

Erik den Hartog

ONLINE MARKETEER

Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en Ads. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

Job Kramer

Job Kramer

Online marketeer

Als een van de jongste marketeers van het team brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uiteenlopende projecten.

Kimberley Wieland

Kimberley Wieland

Online Marketeer

Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Luuk Theunissen

Luuk Theunissen

Online marketeer

Luuk is een van onze SEO-specialisten. Met de ervaring die hij heeft opgedaan als online marketeer bij Topr, en de kennis die hij in snelvaart krijgt bij Copper IM, gaat hij aan de slag voor diverse SEO-projecten voor onze klanten. 

Mike van Leijen

Mike van Leijen

Online marketeer

Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Siebe Elijzen

Siebe Elijzen

Online Marketeer

Siebe werkt naast zijn studie communicatie bij Copper IM. Na zijn stageperiode bij Copper is hij blijven plakken en hoopt hij het online marketingvak nog beter onder de knie te krijgen. Siebe ondersteunt de andere online marketeers met werkzaamheden voor hen, hierdoor is zijn takenpakket erg gevarieerd!

Marleen Reinders

Marleen Reinders

Marketing

Als ervaren marketeer is Marleen verantwoordelijk voor de branding van Copper. Met volle energie en ambitie werkt ze aan de groei, naamsbekendheid en professionalisering van de organisatie.

Shanna de Weijer

Shanna de Weijer

Online Marketeer

Met een brede ervaring op het gebied van marketing en projectmanagement is Shanna als jongste lid van het Copper team een fantastische aanvulling. Door haar kennis, resultaatgerichte instelling en analytisch vermogen tilt ze de resultaten van onze klanten tot een hoger niveau.

Luuc Hendriks

Luuc Hendriks

Afstudeerstagiaire Online Marketing

Luuc studeert af bij Copper IM. Hij doet voor zijn studie Commerciële Economie onderzoek naar hoe wij online marketplaces het beste kunnen gaan inzetten voor onze klant. Daarnaast springt hij ook overal bij waar hulp nodig is.

Carolien Visser

Carolien Visser

Account Manager

Communicatief vaardig, no-nonse mentaliteit, gedreven, loyaal, resultaatgericht... Dat is Carolien. Als Account Manager zoekt ze voor onze (potentiële) klanten DE beste oplossing om meer uit Online Marketing te halen. Kopje koffie met haar drinken? Bel of mail!

Youssra Barkoki

Youssra Barkoki

Online Marketeer

Youssra wordt gekenmerkt als een analytisch, consciëntieus en leergierig persoon. Ze heeft een enorme fascinatie voor data, onderzoek, effectmeting én daarop aansluitende strategieën. Haar kennis en passie zet ze in voor onze klanten als Online Marketeer.

Sylvia van Zadelhof

Sylvia van Zadelhof

Finance

Waar het gaat om administratie en personeelszaken, is Sylvia de drijvende kracht binnen de organisatie. Daarnaast verbindt ze het team met het organiseren van uitjes. 

Nieuwe collega?

Nieuwe collega?

Versterk ons team

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures voor junior en senior online marketeer. Op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Bekijk dan onze stagemogelijkheden.

Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen