• Home|
  • Internet marketing bureau|
 

Over ons

Copper IM is als internet marketing bureau gevestigd in het centrum van Arnhem. Ons bureau bestaat vanaf de start in 2010 uit een gemotiveerd en hoog gekwalificeerd team van ervaren online marketing specialisten. Copper IM spant zich elke dag in om het beste te halen uit de nieuwste technologische ontwikkelingen en de mogelijkheden die internet marketing onze klanten kan bieden.

Het bureau Copper IM

Wij geloven in op een open en eerlijke manier van duurzaam samenwerken als volwaardige partners. We zijn betrokken bij wat we doen, kennen onze klanten en houden van heldere communicatie. Betrokkenheid en de bereidheid om zaken professioneel aan te pakken zijn voor ons de belangrijkste voorwaarden voor een krachtige samenwerking. Vanuit wederzijds vertrouwen richten we onze blik op de toekomst en onze marketing op resultaat, ook op de langere termijn. In een open en prettige werkomgeving werken we doorlopend aan het verder uitbreiden van onze expertise.

Meten zit in het DNA van de organisatie en loopt als rode draad door al onze inspanningen heen. Concreet meetbaar resultaat voor onze klanten is de grote drijfveer achter al onze internet marketing activiteiten. We helpen onze klanten hun doelen te bereiken door deze doelen te vertalen naar een effectieve marketingmix. We zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en kijken met een ruime blik naar de mogelijkheden en kansen die ons dynamische werkveld steeds weer blijft bieden. Zo zorgt internet marketingbureau Copper IM ervoor dat onze klanten elke dag opnieuw het grootst mogelijke rendement uit onze online marketing blijven halen.

Hallo. wij zijn Copper IM

Sander Jacobs

Sander Jacobs

Oprichter / Mede-Eigenaar

Met ruim tien jaar ervaring denkt Sander graag mee met onze klanten op strategisch niveau. Houdt zich binnen Copper IM bezig met kennis ontwikkeling, de planning en projectmanagement. Daarnaast geeft Sander ook nog trainingen.

Jonathan Opdam

Jonathan Opdam

Oprichter / Mede-eigenaar 

Binnen Copper IM kan Jonathan zijn grote passie voor marketing en ondernemen omzetten in groei voor de organisatie. Hij spart graag met klanten en is commercieel verantwoordelijk. Daarnaast is hij altijd op zoek naar nieuw talent om Copper IM te versterken.

Nick van der Blom

Nick van der Blom

online marketeer

Als ervaren online marketeer weet Nick creatieve concepten als geen ander online te vermarkten. Hij verzorgt binnen Copper IM de begeleiding van de stagiaires en is daarnaast verantwoordelijk voor onze eigen e-commerce projecten.

Job Kramer

Job Kramer

Online marketeer

Als een van de jongste marketeers van het team brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uiteenlopende projecten.

Kimberley Wieland

Kimberley Wieland

Online Marketeer

Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Luuk Theunissen

Luuk Theunissen

Online marketeer

Luuk is een van onze SEO-specialisten. Met de ervaring die hij heeft opgedaan als online marketeer bij Topr, en de kennis die hij in snelvaart krijgt bij Copper IM, gaat hij aan de slag voor diverse SEO-projecten voor onze klanten. 

Mike van Leijen

Mike van Leijen

Online marketeer

Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Marij Beun

Marij Beun

Afstudeerstagiaire

Ter afronding van haar studie Communicatie, gaat Marij aan de slag met haar afstudeerstage bij Copper IM. Ze richt haar onderzoek op arbeidsmarktcommunicatie en hoe Copper IM daar een verbeterslag in kan maken.

Siebe Elijzen

Siebe Elijzen

Meewerkstagiair

Tijdens zijn meewerkstage bij Copper IM leren we Siebe alle kneepjes van het onlinemarketingvak. Van SEO tot SEA en van Facebook tot LinkedIn, als Siebe straks klaar is, is hij van alle markten thuis.

Sam Loosen

Sam Loosen

Online Marketeer

Als allround marketeer kan Sam overal voor worden ingezet. Als jongste lid van het team neemt hij 4 jaar ervaring mee in de e-commerce. Met zijn pro-actieve houding denkt hij graag met klanten mee die zich online in de markt willen profileren.

Julia Gauw

Julia Gauw

Online Marketeer

Julia komt uit de reiswereld. Ze heeft zich in 2017 omgeschoold tot online marketeer. Julia vindt het leuk om met klanten mee te denken en zich te verdiepen in hun producten en/of diensten. Door zich te verdiepen in haar klanten, gaat zij voor het beste resultaat.

Valeria Gagliano

Valeria Gagliano

Interim Recruiter

Valeria helpt ons bij de jacht naar nieuw talent. Als interim recruiter helpt ze ons bij het in kaart brengen van het perfecte profiel en het zoeken naar de geschikte professionals voor onze organisatie.

Marco Pendavingh

Marco Pendavingh

Accountmanager

Marco gaat graag samen met (potentiële) klanten op zoek naar de beste online marketing aanpak. Hij is goed met data, resultaatgericht en heeft ervaring in de online marketing branche. Samen met de klant wil hij graag de juiste strategie gaan bepalen.

Sylvia van Zadelhof

Sylvia van Zadelhof

Finance

Waar het gaat om administratie en personeelszaken, is Sylvia de drijvende kracht binnen de organisatie. Daarnaast verbindt ze het team met het organiseren van uitjes. 

Nieuwe collega?

Nieuwe collega?

Versterk ons team

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures voor junior en senior online marketeer. Op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Bekijk dan onze stagemogelijkheden.

Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen