• Home|
  • Internet marketing bureau|
 

Over ons

Copper IM is als internet marketing bureau gevestigd in het centrum van Arnhem. Ons bureau bestaat vanaf de start in 2010 uit een gemotiveerd en hoog gekwalificeerd team van ervaren online marketing specialisten. Copper IM spant zich elke dag in om het beste te halen uit de nieuwste technologische ontwikkelingen en de mogelijkheden die internet marketing onze klanten kan bieden.

Het bureau Copper IM

Wij geloven in op een open en eerlijke manier van duurzaam samenwerken als volwaardige partners. We zijn betrokken bij wat we doen, kennen onze klanten en houden van heldere communicatie. Betrokkenheid en de bereidheid om zaken professioneel aan te pakken zijn voor ons de belangrijkste voorwaarden voor een krachtige samenwerking. Vanuit wederzijds vertrouwen richten we onze blik op de toekomst en onze marketing op resultaat, ook op de langere termijn. In een open en prettige werkomgeving werken we doorlopend aan het verder uitbreiden van onze expertise.

Meten zit in het DNA van de organisatie en loopt als rode draad door al onze inspanningen heen. Concreet meetbaar resultaat voor onze klanten is de grote drijfveer achter al onze internet marketing activiteiten. We helpen onze klanten hun doelen te bereiken door deze doelen te vertalen naar een effectieve marketingmix. We zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en kijken met een ruime blik naar de mogelijkheden en kansen die ons dynamische werkveld steeds weer blijft bieden. Zo zorgt internet marketingbureau Copper IM ervoor dat onze klanten elke dag opnieuw het grootst mogelijke rendement uit onze online marketing blijven halen.

Hallo. wij zijn Copper IM

Sander Jacobs

Sander Jacobs

Oprichter / Mede-Eigenaar

Met ruim tien jaar ervaring denkt Sander graag mee met onze klanten op strategisch niveau. Houdt zich binnen Copper IM bezig met kennis ontwikkeling, de planning en projectmanagement. Daarnaast geeft Sander ook nog trainingen.

Jonathan Opdam

Jonathan Opdam

Oprichter / Mede-eigenaar 

Binnen Copper IM kan Jonathan zijn grote passie voor marketing en ondernemen omzetten in groei voor de organisatie. Hij spart graag met klanten en is commercieel verantwoordelijk. Daarnaast is hij altijd op zoek naar nieuw talent om Copper IM te versterken.

Lan Pothuizen-Cao

Lan Pothuizen-Cao

Hoofd administratie

Waar het gaat om administratie en personeelszaken, is Lan de drijvende kracht binnen de organisatie. Daarnaast verbindt ze het team met het organiseren van uitjes. Ook geniet iedereen binnen Copper IM van haar passie voor koken.

Nick van der Blom

Nick van der Blom

online marketeer

Als ervaren online marketeer weet Nick creatieve concepten als geen ander online te vermarkten. Hij verzorgt binnen Copper IM de begeleiding van de stagaires en is daarnaast verantwoordelijk voor onze eigen e-commerce projecten.

Erik den Hartog

Erik den Hartog

ONLINE MARKETEER

Met vijf jaar internationale ervaring kwam Erik bij Copper IM. Is als online marketeer breed inzetbaar en wordt blij van termen als SEO en AdWords. Hij is analytisch ingesteld en weet meetgegevens te vertalen naar een goede strategie.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

online marketeer

Als ervaren online marketeer is Dennis sinds 2012 betrokken bij Copper IM. Hij denkt graag breed en creatief mee met klanten en schrijft voor toonaangevende marketingblogs. Heeft een grote kennis van affiliate marketing en geeft ook Analytics en SEO trainingen.

Job Kramer

Job Kramer

Online marketeer

Als jongste lid van het team brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uiteenlopende projecten.

Kimberley Wieland

Kimberley Wieland

Online Marketeer

Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Valeria Gagliano

Valeria Gagliano

Interim Recruiter

Valeria gaat ons helpen bij de jacht naar nieuw talent. Als interim recruiter helpt ze ons bij het in kaart brengen van het perfecte profiel en het zoeken naar de geschikte professionals voor onze organisatie.

Sanne Roeling

Sanne Roeling

Online marketeer

Sanne is onze nieuwe junior online marketeer. Naast dat ze zich bezighoudt met het opzetten van onlinemarketingcampagnes voor onze klanten, zal ze zich storten op de online marketing van Copper IM zelf.

Daniël Kuipers

Daniël Kuipers

Afstudeerder

De komende weken werkt Daniël aan zijn afstudeeronderzoek ter afronding van zijn studie Communicatie- en multimediadesign. Hij brengt alle online marketing mogelijkheden voor Copper IM in kaart en zal hier een inhoudelijk advies over uitbrengen.

Nieuwe collega?

Nieuwe collega?

Versterk ons team

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures voor online marketeer en accountmanager. Op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Bekijk dan onze stagemogelijkheden.

Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen