Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Wij zijn Copper IM

Beeld zegt meer dan 1000 woorden! Daarom nemen je graag mee in een korte video over Copper IM. Je maakt kennis met Sander, Managing Director van Copper IM, neemt een kijk je in ons kantoor en in de trainingsruimte. Trainingen? Ja die geven we ook!

Je vindt hier alle trainingen!

Dit is Copper IM

Afstuderen en stage

Bij Copper IM werken we hard voor meetbare resultaten, altijd met plezier. Wij werken constant aan concreet online-effect en dat merk je meteen zodra je met onze mensen werkt. Ons internet marketingbureau draait om mensen: of het nu gaat om ons bevlogen team van marketing professionals óf om onze warme banden met onze opdrachtgevers. We houden de lijnen kort en de focus op het resultaat.

We benutten alle online marketing kanalen om de optimale marketingmix te vinden voor jouw bedrijf. Bij Copper IM houden we het persoonlijk. We hoeven niet het grootste bureau te worden, maar de beste.

Copper IM is een meer dan compleet internet marketingbureau. Bij ons vind je meerdere online experts. Deze zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en ervaren in de instrumenten die we inzetten. We houden jouw marketing effectief en concreet, want meten is weten. We werken open en transparant, zodat je precies weet wat wij voor je doen. Zo houd jij grip op slimme online marketing. Elke dag opnieuw.

Bekijk ons dienstenaanbod

 

 

Part of OrangeValley Group

 

Copper IM is sinds juli 2022 onderdeel van OrangeValley Group. Samen met de agencies OrangeValley, BlueElevation, MetaDimensions, Brooklyn Media & Technology, OrangeValley Professionals én Aubergine IT hebben wij onze krachten gebundeld om zo de beste service te kunnen leveren. Elk bureau heeft zijn eigen specialisme, dit zorgt voor een krachtige en waardevolle samenwerking in het streven naar een full service data driven digital agency.

We hebben de ambitie om het beste full service data driven digital agency van Nederland te zijn. Daarnaast geven wij toptalent de ruimte om zich versneld te gaan ontwikkelen door middel van gepersonaliseerde plannen en onze Academy!

Bekijk de website hier!

Passie voor online marketing

Ons bureau draait om mensen: onze mensen, jij als opdrachtgever en de mensen die je met onze online marketing bereikt. We kennen onze klanten, en onze klanten kennen ons. We houden het professioneel, maar wel persoonlijk. We weten wat je organisatie beweegt en wat echt telt voor jouw unieke online marketingmix.

Die menselijke cultuur werkt natuurlijk twee kanten op. We houden de lijnen open, zodat je altijd weet wat we doen, wat goed gaat en waar nieuwe kansen liggen. Zo streven we naar een sterke en eerlijke werkrelatie, omdat we altijd gaan voor duurzaam en de lange termijn.

Werken bij Copper

Onze samenwerkingspartners

Logo OrangeValley

OrangeValley


OrangeValley biedt Data Driven dienstverlening aan in 5 aandachtsgebieden. Deze lopen uiteen van Digitale Strategie tot aan het optimaliseren van B2B kanalen. Binnen deze diensten hebben zij een reeks aan producten waarmee zij hun opdrachtgevers kunnen ondersteunen in het behalen van grensverleggende resultaten. Voor al hun inzet, beslissingen en adviezen wordt data gebruikt als solide basis.

Website bezoeken

Axioma


“Of het nu gaat om contentmarketing, een campagne of magazine… Communicatie draait om het maken van contact. Écht contact. Dat moet maximale impact genereren. Met diepgaande doelgroepinsights, een authentiek verhaal, eigen geluid en unieke content brengen wij jou in contact met je doelgroep.”

Website bezoeken
Logo Blue Elevation

BlueElevation


“Wij creëren digitale producten die intuïtief en boeiend zijn, maar ook de best mogelijke gebruikerservaring bieden. Digitale producten die klaar zijn voor de toekomst.” Alles is gericht op het creëren van de best mogelijke gebruikerservaring. Ieder project pakken we aan op basis van scrum met tweewekelijkse sprints. Na iedere sprint vindt een evaluatie plaats. Dit met als doel onze digitale producten en de samenwerking met onze klanten continu te verbeteren.

Website bezoeken

Aubergine IT


“Wij bouwen en onderhouden applicaties en websites die verschil maken.” Aubergine IT is een webdevelopment bedrijf dat is gespecialiseerd in PHP, Drupal en front-end engineering. Sinds 2004 zijn zij bezig met de ontwikkeling van websites en webapplicaties. Service en constant bezig zijn met de meeste optimale en duurzame oplossingen voor hun klanten staan centraal.

 

Website bezoeken
Bekijk al onze samenwerkingspartners Partners

Werken, Afstuderen of stagelopen bij Copper IM?

Wil je een echt verschil maken in een team waarin jouw bijdrage telt? Werken met klanten die graag samen met jou naar de beste resultaten in online marketing? Dan komen wij graag met jou in contact, want Copper IM is altijd op zoek naar ervaren online marketing professionals en net afgestudeerde om ons internet marketing bureau nog sterker te maken.

Zoek je een afstudeerplek of online marketing stage in de regio Arnhem waar je kunt leren en groeien? We delen graag onze kennis met je en jouw frisse kijk op ons vak is altijd welkom. Laat ons weten wat je plannen zijn, dan zetten we samen een mooi traject uit om jouw diploma in een mooie praktijksetting te behalen.

BEKIJK ONZE VACATURES
Banner contact

Online marketeers bij Copper IM

Natuurlijk is een internet marketing bureau niets zonder een scherp team van ervaren marketingspecialisten dat de klant ten alle tijde centraal stelt. Daarom zijn we vanuit onze Copper IM cultuur zuinig op de mensen die ons team vormen. We doen het samen: in onze dynamische en informele werksfeer krijgt iedereen de ruimte om zijn of haar unieke steentje bij te dragen. Online marketing is een divers en snel veranderend vakgebied. Als team vullen we elkaar soepel en vanzelfsprekend aan vanuit onze eigen expertise.

Ga naar de teampagina
Bekijk onze online marketing diensten Diensten bekijken