Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Copper IM in Arnhem

Copper IM in een notendop, dat is hard werken voor meetbare resultaten, maar altijd met plezier. Wij werken constant aan concreet online effect, en dat merk je meteen zodra je met onze mensen werkt. Ons internet marketing bureau draait om mensen: of het nu gaat om ons bevlogen team van marketing professionals of om onze warme banden met onze opdrachtgevers.

We houden de lijnen kort en de blik op de lange termijn. We benutten alle kanalen om de optimale marketingmix te vinden voor jouw bedrijf. Zo zetten we alle online marketing tools in voor focus op jouw online aanwezigheid. Copper IM houdt het persoonlijk. We hoeven niet de grootste bureau te worden: alleen maar de beste.

Copper IM is een meer dan compleet internet marketing bureau. Bij ons vind je alleen experts. Altijd op de hoogte van de laatste technieken en altijd ervaren in de instrumenten die we inzetten. We houden jouw marketing effectief en concreet, want meten is weten. We werken open en transparant, zodat je precies weet wat wij voor je doen. Zo hou jij grip op slimme online marketing. Elke dag opnieuw.

Bekijk onze online marketing diensten Diensten bekijken
Sfeer Copper

GEDREVEN IN ONLINE MARKETING

Ons bureau draait om mensen: onze mensen, jij als opdrachtgever en de mensen die je met onze online marketing bereikt. We kennen onze klanten, en onze klanten kennen ons. We houden het professioneel, maar wel persoonlijk. We weten wat je organisatie beweegt en wat echt telt voor jouw unieke online marketingmix.

Die menselijke cultuur werkt natuurlijk twee kanten op. We houden de lijnen open, zodat je altijd weet wat we doen, wat goed gaat en waar nieuwe kansen liggen. Zo streven we naar een sterke en eerlijke werkrelatie, omdat we altijd gaan voor duurzaam en de lange termijn.

Copper IM is als online marketing bureau altijd op zoek naar nieuw talent en aanstormende marketing toppers. Zie jij jezelf al werken op ons kantoor in Arnhem en serieuze marketingskills opbouwen in een team van gedreven online marketing specialisten? Denk je dat je iets moois kunt bijdragen aan onze organisatie? Bekijk dan onze actuele vacatures en stageplaatsen!

Onze klanten

WERKEN, AFSTUDEREN OF STAGELOPEN BIJ COPPER IM

Op zoek naar de baan waar je jouw marketingkunsten in volle glorie kunt laten shinen? Wil je een echt verschil maken in een team waarin jouw bijdrage telt en wordt gewaardeerd? Zin om deel uit te maken van de unieke Copper IM Culture? Laat dan nu van je horen, want Copper IM is altijd op zoek naar ervaren online marketing professionals en net afgestudeerde om ons internet marketing bureau nog sterker te maken.

Ook als je zoekt naar een afstudeerplek of online marketing stage in de regio Arnhem en Nijmegen waar je als aanstormend talent echt een impact kunt maken? We delen graag onze kennis met je en jouw frisse kijk op ons vak is altijd welkom. Laat ons weten wat je plannen zijn, dan zetten we samen een mooi traject uit om jouw diploma in een mooie praktijksetting te behalen.

Bekijk onze vacatures
Afstuderen en stage

Onze partners

EEN TOPTEAM VAN BEVLOGEN MARKETEERS

Natuurlijk is een internet marketing bureau niets zonder een scherp team van ervaren marketingspecialisten. Daarom zijn we vanuit onze Copper IM Culture zuinig op de mensen die ons topteam vormen. We doen het samen: in onze open office inrichting en informele werksfeer krijgt iedereen de ruimte om haar of zijn unieke steentje bij te dragen. Online marketing is een divers en snel veranderend vakgebied, dus als team vullen we elkaar soepel en vanzelfsprekend aan vanuit onze eigen expertise.

Teampagina
Werken bij Copper
Bekijk onze online marketing diensten Diensten bekijken