Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Copper IM bestaat 12 jaar en in die jaren hebben we een mooie groei doorgemaakt. We hebben de ambitie om verder te blijven ontwikkelen en groeien. Dit doen we vanuit de visie “Niet de grootste, wel de beste”. We investeren veel tijd in de ontwikkeling van onze kennis en kunde op gebied van online marketing. Om ons te blijven focussen op waar we goed in zijn en tegelijkertijd aan de vraag van onze klant voor een bredere dienstverlening te voldoen, kozen wij er in 2021 voor om ons aan te sluiten bij de OrangeValley groep.

OrangeValley is net als Copper IM een online marketing bureau. OrangeValley bestaat sinds 2008 en is gevestigd in Breukelen. De visie van OrangeValley en Copper IM komen sterk overeen en ook de bedrijfscultuur bleek een match. OrangeValley staat sinds 2010 in de Emerce100 en werd in 2021 door lezers van het MT/Sprout gekozen in de top 3 Beste Digitale Dienstverleners.

Inmiddels is de groep gegroeid en maken ook BlueElevation, MetaDimensions en Brooklyn Media & Technology hier deel van uit. Dit partnerschap verloopt heel voorspoedig. Daarom versterken we onze samenwerking als BlueWaveDigital groep  per 1 februari 2022. Uiteraard blijven we dezelfde diensten leveren en biedt deze samenwerking wederom nieuwe mogelijkheden.

BlueWaveDigital is vanaf februari 2022 de groepsnaam achter de agencies OrangeValley, Copper IM, BlueElevation, MetaDimensions, Brooklyn Media & Technology en OrangeValley Professionals.

Door deze combinatie ontstaat een groep met brede expertise en “digital first” vakmanschap van circa 80 medewerkers met meer dan 15 jaar ervaring, bij een veelheid van opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Een onafhankelijke agency groep met een breed pallet aan producten en diensten en ervaring in vele branches.

De gezamenlijke ambitie is om de beste in ons vakgebied te zijn. Veel van de agencies binnen de BlueWaveDigital groep hebben ook een notering in de Emerce100. Zo won BlueElevation samen met RTL in 2021 de CRO Award op het gebied van Customer Experience Driven Design, zijn de opleidingen van Copper IM uit Arnhem op Springest in 2021 gewaardeerd met gemiddeld een 9.1 en beoordelen de lezers van MT/sprout OrangeValley als top 5 beste Digital Marketing & Ecommerce agency van 2021.

De combinatie van deze merken in BlueWaveDigital vormt een krachtige en waardevolle samenwerking in het streven naar een full service data driven digital agency. Zowel voor opdrachtgevers, maar ook voor ambitieuze professionals die willen doorgroeien en willen werken met ervaren collega’s en toonaangevende (internationale) opdrachtgevers.


Sander Jacobs, Managing Director Copper IM
: “Copper IM ondersteunt en ontzorgt haar klanten al sinds 2010 op gebied van online marketing. Een goede en actieve samenwerking met onze klanten staat hierin centraal. Naast onze online marketing werkzaamheden, bieden we een zeer uitgebreid trainingsaanbod aan om de kennis aan klantzijde te vergroten. Door de samenwerking binnen de BlueWaveDigital groep zien we dat we steeds meer opdrachtgevers krijgen in ons expertisegebied. Daarnaast maken we de slag van aanbieder van enkele opleidingen naar een aanbod van complete digital marketing programma’s. Het gezamenlijke traineeship is hier een prachtig voorbeeld van.”

Ortwin Verreck, Managing Director BlueWaveDigital: ‘We hebben al langer de ambitie om uit te groeien tot hét toonaangevende data driven digital bureau van Nederland. De awards van afgelopen jaar sterken ons in deze ambitie en de ingeslagen weg. Komende periode blijven we onze groep versterken met agencies die expert zijn in hun vakgebied om samen te bouwen aan een full service data driven agency’.

Over BlueWaveDigital
BlueWaveDigital is een digital agencygroep met de focus op data driven digital marketing. Een combinatie van toonaangevende bureaus met elk hun eigen specialisme werken binnen BlueWaveDigital samen vanuit dezelfde visie en aanpak. Meer informatie over BlueWaveDigital vindt u op www.bluewavedigital.nl.

Einde nieuwsbericht
Bijgevoegd treft u het persbericht van BlueWaveDigital. Voor meer informatie over BlueWaveDigital, interviewaanvragen of meer beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Anouk Sintniklaas op telefoonnummer: 030-8200200 of via e-mail: info@bluewavedigital.nl

Lees ook