Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

De Google Guaranteed Badge is eigenlijk is de betaalde variant van Google Mijn Bedrijf. Die ken je vast wel aan de zijkant van de Google zoekresultaten met daarin de gegevens van een bedrijf. Google gaat vanaf nu ook een betaalde variant aanbieden. De zogenaamde ‘Google Guaranteed Badge’ tegen een vergoeding van $50 per maand. Met deze betaalde versie ben je in de mogelijkheid aan te tonen dat je het Google-screening en kwalificatieproces succesvol hebt doorlopen.

Zo heb je wellicht een streepje voor op je concurrenten die deze badge niet hebben, waardoor potentiƫle klanten makkelijker voor jou kiezen. Google kennende gaat de Google Guaranteed Badge ook effect hebben op de ranking. Op het moment dat je in het bezit van de badge dan kom je waarschijnlijk makkelijker bovenaan in Google.

Google Guaranteed Badge

Op dit moment is de Google Guaranteed Badge alleen nog beschikbaar in de VS en Canada. Uiteraard brengt Copper IM gelijk het nieuws als het ook in Nederland beschikbaar is zodat we een voordeeltje kunnen behalen op jouw concurrent.

Heb je nog vragen over de nieuwe badge of heb je vragen over de huidige inrichting van jouw Google Mijn Bedrijf account? Stel ze gerust en plan een belletje met ons in. Dat doe je gemakkelijk hier.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Lees ook