Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Facebook heeft een nieuwe interface!

Het zal je niet ontgaan zijn, maar Facebook heeft een nieuwe interface gelanceerd. Dit nieuwe design vind je terug binnen zowel de app als de desktop versie. Je vindt hierin onder andere een donkere modus, maar ook een thuisscherm met verschillende tabbladen.

Facebook interface

Facebook had het al wel eerder aangekondigd, maar als het goed is, ziet iedereen nu het nieuwe design. Met de Facebook bedrijfsmanager zijn ze nog druk bezig daar is het nog niet helemaal doorgevoerd.

Facebook tabbladen

Wat eigenlijk het meest opvalt zijn de verschillende tabbladen die je nu ziet terugkomen bovenaan het thuisscherm. Met name in de desktopversie is dit het meest duidelijk aanwezig, zoals je ook in de afbeelding hierboven ziet. Het is duidelijk dat Facebook nu ook meer nadruk heeft gelegd op de zogenaamde verhalen van vrienden want die zijn veel duidelijker aanwezig! Heb je jouw eigen profielpagina al bekeken? Die oogt veeel rustiger. Meer overzicht en duidelijkheid op en over jouw profielpagina op Facebook.

Je ziet het tegenwoordig wel vaker dat je kan kiezen voor de zogenaamde “donkere modus” veel gebruikers vinden dit prettiger in gebruik voor de ogen. Als je een device in het donker gebruikt dan kan dat felle licht soms behoorlijk heftig zijn voor je ogen dat heeft Facebook hiermee ondervangen. Bijkomend voordeel is dat de donkere modus ook prettiger is voor je accu van je device want het verbruikt minder stroom.

Ben je al actief op Facebook binnen de bedrijfsmanager en kom je er niet helemaal uit met de nieuwe interface? Neem dan contact met ons op dan helpt onze social media specialist je maar al te graag!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Lees ook