Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Inzicht in opkomende retail categorieën

Tijdens de corona-crisis verandert het consumentengedrag enorm snel. Zo zagen we in maart dat er een ontzettende groei naar de vraag voor online boodschappen ontstond en leek het op een gegeven moment alsof we volgende seizoen met zijn allen aan Heel Holland Bakt mee wilden doen.

Naast dat Google zo’n $800 miljoen beschikbaar heeft gesteld om kleine en middelgrote bedrijven te ondersteunen, bijvoorbeeld in de vorm van gratis advertentietegoed, bieden zij ook een tool aan om meer inzicht te krijgen in opkomende retail categorieën.

Met deze tool van Google krijg je inzicht in de trending retail categorieën van de afgelopen week, maand of dit jaar. Door op een categorie te klikken krijg je snel inzicht in wat snel toenemende zoekopdrachten zijn binnen deze categorie.

Trending categorieen

Zo kan je voor je bedrijf goed in de gaten houden of er meer gezocht wordt naar producten die jij aanbiedt en welke zoekopdrachten mensen hiervoor gebruiken.

Speel hier bijvoorbeeld op in met je Google Ads campagnes of gebruik deze data voor het aanprijzen van de producten in je fysieke winkel of via je social media kanalen.

Wil je graag met een van onze online specialisten sparren over de inzet van deze data voor jouw bedrijf? Neem dan gerust even contact met ons op.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Lees ook