Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

We schreven er al over zo rond de zomer van 2021. Google deed een update omtrent het toevoegen van een afbeelding aan je advertentie. In eerste instantie was dit alleen beschikbaar voor mobiel, maar in de komende weken wordt dit door Google ook uitgerold voor desktop. Google Ads specialist Luuc schreef er eerder al een blog over.

Voordeel van beeldextensies?

Het grote voordeel van deze extensie? Je advertentie valt simpelweg meer op tussen de resultaten. Wat er voor gaat zorgen dat bezoekers zal motiveren om te klikken op jouw advertentie. Uiteraard zijn er wel wat eisen aan de afbeelding die je wilt toevoegen.

Maak je al gebruik van de beeldextensies op mobiel dan tonen ze binnenkort ook automatisch op desktop! Dit gaat automatisch tijdens de uitrol van Google. Let op het is handig om dit goed te monitoren zodat je direct kunt meten welk effect dit voor jouw advertenties heeft. Op basis van die data heb je dan ook de mogelijkheid om het verder uit te rollen binnen je eigen advertenties.

Google Ads afbeeldingextensie

Meer informatie over beeldextensies?

In zijn blog schrijft Luuc meer over de eisen aan de afbeelding en wanneer je een beeldextensie kunt gebruiken. Ben je er zelf nog niet mee aan de slag, maar wil je dit oppakken in 2022? Onze Google Ads specialisten denken graag met je mee! neem hier contact met ze op.

Lees ook