Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Nieuwe update Screaming Frog: Hoe gebruiken wij de tool?
Deze maand heeft Screaming Frog versie 13.0 uitgebracht. Screaming Frog is een tool die wij bij Copper IM gebruiken voor technische SEO analyses. De tool geeft ons de optie om websites te bekijken zoals zoekmachines dit doen. De meest interessante toevoeging in versie 13 is de mogelijkheid om (bijna) duplicate content te controleren. Hergebruikte content is erg slecht voor je SEO ranking omdat je volgens Google dan niet uniek bent. Met de optie “near duplicates” krijgen we inzicht in welke pagina’s voor een groot gedeelte overeenkomen met andere pagina’s. Vervolgens kunnen we samen met onze klanten de content verbeteren wat op korte termijn effect zal hebben binnen de SEO resultaten.

Screaming Frog

De andere grote verbetering is de spellingcheck. Nu kunnen we per pagina de grammatica en de spelling van de web teksten controleren. Je wilt uiteraard voorkomen dat er spelfouten binnen de web teksten staan daar is deze update ideaal voor. Zeker als je nogal flink wat teksten moet controleren daar gaat enorm veel tijd inzitten. Twee mooie updates die we graag voor onze klanten inzetten.

Ben je benieuwd wat Copper IM voor jou kan betekenen op het gebied van SEO? Bekijk dan eens onze SEO scan met dit product zorgen we voor een uitgebreide analyse van jouw website. Zo kan je heel gericht met SEO aan de slag en op naar mooie resultaten.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Lees ook