Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Adverteren op TikTok

TikTok met het lanceren van het nieuwe business-platform voor marketeers een platform gelanceerd waar je verschillende tips en tools kunt vinden omtrent het gebruik van de app voor advertenties en/ of promoties. Helaas is het voor de marketeers in Nederland nog even wachten tot dat het mogelijk is om te adverteren op het platform.

Om TikTok te gebruiken word je uitgedaagd om enorm creatief te zijn! Ze hebben binnen het platform ook een hele belangrijke focus: “Don’t make as. Make a new trend”. Zegt genoeg toch? Met een simpele video ga je het niet redden op TikTok als marketeer moet je aan de bak met creatieve campagnes!

Zoals TikTok zelf zegt:

“With the launch of TikTok For Business, we set out to embrace the creative, positive, and real moments that make our community so special with solutions for businesses to connect and grow with our wonderfully expressive community.”

TikTok Adverteren

De uitbreiding van de advertentie tools was al eerder aangekondigd door Tik Tok omdat de mogelijkheden nu nog best beperkt waren voor marketeers. In Nederland moeten we nog even wachten tot alles beschikbaar is en we aan de slag kunnen met onze creativiteit en hashtag challenges.

Ben jij al aan de slag met social media? Bij Copper IM werken we met alle social media kanalen die er zijn! Meer weten? Je vindt alle social media diensten hier. 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Lees ook