• Home|
  • Online marketing trainingen|
 

Online marketing trainingen

Als experts op het gebied van online marketing hebben we bij Copper IM een schat aan kennis en ervaring in huis. Met ons gevarieerde aanbod aan online marketing trainingen willen we deze kennis met je delen. Onze instructeurs stemmen het niveau af op je eigen niveau voor een optimaal persoonlijk effect. In een eendaagse training online marketing maken we je wegwijs in de wereld van strategieën, technieken en inzichten waarmee jij je eigen omzet digitaal kunt gaan vergroten.

 

 

Trainen bij een online marketing bureau             

Copper IM is een snelgroeiend online marketingbureau met een waaier aan klanten uit allerlei sectoren en bedrijfstakken. Onze specialisten denken al jaren vanuit het perspectief van al die verschillende ondernemers, dus we verplaatsen ons ook moeiteloos in jouw kijk op je business, wat jouw exacte tak van sport ook is. Zo volg je een persoonlijke maatwerk training vanuit het hart van een online marketingbedrijf, waardoor je net als wij leert werken met de nieuwste technieken en de laatste inzichten van de experts.

Leer denken als een online marketeer

Er is veel algemene informatie aanwezig – online en offline – over het vak van een online marketeer. Toch is een blog of een boek lezen niet genoeg voor een goed begrip van de materie. Wij weten uit ervaring dat er een verschil is tussen de theorie kennen en de praktijk begrijpen. Kiezen voor de juiste techniek op het juiste moment is precies wat een online marketingspecialist succesvol maakt. In onze online marketingcursus laten we je glashelder zien hoe je leert denken als een strategisch marketeer, maar dan toegespitst op de dagelijkse realiteit van jouw eigen bedrijf.

Online marketing strategie op maat

Om je eigen online marketing strategie op maat te ontwikkelen zul je een keuze moeten maken uit een scala tools en technieken. Wij leggen uit wat je kunt bereiken met instrumenten zoals Google Ads en webanalytics. We bouwen samen jouw inzicht op, zodat je een eigen internet marketing toolbox kunt samenstellen die exact past bij jouw doelen en jouw onderneming. Zo weet je zeker dat ons online marketing advies en al die online marketing tips ook daadwerkelijk iets zullen gaan opleveren, voor een sterkere marktpositie precies zoals jij dat wilt.

Online marketing seo

Wie in een cursus online marketing seo (ofwel search engine optimization) overslaat staat direct met 1-0 achter. Wij leggen je haarfijn uit hoe je met de tekst op jouw eigen website zorgt voor een hogere positie in de zoekresultaten van alle zoekmachines. Met de seo online marketing instructies uit onze cursus vergroot je eigenhandig de vindbaarheid van je bedrijf en jouw producten of diensten, voor meer conversie, meer omzet en meer resultaat.

Online marketing cursus

Met een online marketing training van Copper IM leer je in slechts een dag effectief en efficiënt om te gaan met alle belangrijke tools en technieken. We maken je wegwijs in de materie, leren je denken als een marketeer en geven je concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. Als onze training naar meer smaakt, of wanneer je echt alle ins en outs van het vak wilt leren, dan kunnen we ook een meerdaagse online marketing cursus samenstellen, helemaal aan de hand van je eigen wensen en aandachtsgebieden. Neem voor het bespreken van je eigen maatwerk cursus online marketing contact op met onze medewerkers en zet vandaag nog de eerste stap naar je eigen strategie voor persoonlijke en krachtige online marketing!

Wil je meer weten over onze maatwerk trainingen?
Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier

Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen