Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Ons aanbod aan zoekmachine optimalisatie trainingen

Google logo

Zoekmachine optimalisatie (SEO) training


Leren hoe je zelf meer bezoekers naar je website trekt door middel van zoekmachine optimalisatie? Wij bieden SEO trainingen waarin we alles uitleggen om zelf aan de slag te kunnen.

Lees meer
Zoekmachine optimalisatie symbool

SEO-Training voor tekstschrijvers


Zelf SEO-proof-teksten schrijven? Tijdens deze trainingen kijken we naar het SEO-proces en de rol van content hierin en ga je ook aan de slag met een zoektermanalyse en hoe je dat verwerkt in je eigen content.

Lees meer

Ons aanbod aan Google adverteren trainingen

Google Ads Display

Google Ads Display Training


Wil je zelf aan de slag met de inrichting van Google Ads Display  of wil je jouw huidige kennis rondom de Ads mogelijkheden vergroten? Dan is een Google Ads Display training van Copper IM een slimme keuze.

Lees meer

Google Ads training


Wil je zelf aan de slag met het Adverteren met Google Ads SEA? Of heb je al een Ads campagne ingericht maar weet je niet hoe je hier het maximale rendement uit kunt halen? Dan is een Google Ads training van Copper IM dé manier om snel meer te leren over Ads.

Lees meer
Google logo

Google Shopping training


Wil je zelf aan de slag met Google Shopping of wil je jouw huidige kennis vergroten? Dan is een Google Shopping cursus van Copper IM een slimme keuze.

Lees meer

Ons aanbod aan Analytics trainingen

Piwik Pro training


Ben jij op zoek naar meer kennis over dit sterke alternatief voor GA4? Met onze training krijg je vele inzichten en antwoord op je vragen. Hierna kan je zelfstandig aan de slag.

Lees meer
Google Tag Manager

Google Tag Manager Training


Wil je zelf aan de slag met de inrichting van Google Tag Manager of wil je jouw huidige kennis vergroten? Dan is een Google Tag Manager training van Copper IM een slimme keuze.

Lees meer

Looker Studio Training


Wil je zelf aan de slag met Looker Studio en de mooiste dashboards creëren? Dan is een Looker Studio training van OrangeValley Group een slimme keuze.

Lees meer
Google Analytics

Google Analytics 4 training


Wil je zelf aan de slag met Google Analytics 4 en weten wat daadwerkelijk de voordelen zijn t.o.v. van de ‘oude versie’? Dan is een Google Analytics 4 cursus van Copper IM een slimme keuze.

Lees meer
Google Analytics

Google Analytics (Universal) training


Wil je zelf aan de slag met Google Analytics of wil je jouw huidige kennis vergroten? Dan is een Google Analytics cursus van Copper IM een slimme keuze.

Lees meer

Ons aanbod aan social trainingen

LinkedIn logo

LinkedIn adverteren training


Één van de beste kanalen op het gebied van B2B marketing en voor de werving van nieuwe medewerkers inzetten? Dan is de LinkedIn adverteren training iets voor jou!

Lees meer
Facebook logo

Facebook Adverteren training


Deze training leert je hoe je een advertentie instelt en alles daaromheen, zodat je het optimale uit je Facebook campagnes kunt halen.

Lees meer

Ons aanbod aan custom trainingen

Google Analytics

Online Marketing Strategie Training


Wil je zelf aan de slag met het opstellen van een gedegen online marketing strategie? Of wil je jouw huidige kennis rondom strategie op het gebied van online marketing vergroten? Dan is een Online Marketing Strategie training van Copper een goede keus!

Lees meer
Training op maat

Training op maat


Wil je voor je organisatie meer bezoekers, verkopen of leads genereren? Dan is online adverteren de oplossing. Copper IM is een ervaren partner als het aankomt op verstand van slim online adverteren.

Lees meer

Onze trainers

+300 and counting

Al vele deelnemers gingen je voor het volgen van een training!

9.2 is ons cijfer

We scoren graag hoog en dat doen we met een 9.2. op Springest.

+12 en door

Wist je dat we nu al 12 trainingen aanbieden en we nog steeds ontwikkelen.

Gratis

Als je klant wordt bij Copper, mag je ook een training volgen, gratis!