Google Ads trainingen

Google Ads training

Wil je zelf aan de slag met het Adverteren met Google Ads? Of heb je al een Ads campagne ingericht maar weet je niet hoe je hier het maximale rendement uit kunt halen? Dan is een Google Ads training van Copper IM dé manier om snel meer te leren over Ads.

Google biedt verschillende mogelijkheden aan voor het online adverteren. Zo kun je met Google Ads boven of naast zoekopdrachten adverteren in het zoeknetwerk of op de grote hoeveelheid websites in het inhoudsnetwerk. Voor het adverteren met Google Ads betaal je alleen per klik (CPC) op de advertentie en niet voor een vertoning van de advertentie. Je kunt als adverteerder zelf bepalen wat het maximale bedrag is dat je wilt betalen voor een klik. Met onze Google Ads trainingen bieden wij op verschillende niveaus trainingen aan die jou in één dag leren effectieve Ads campagnes te voeren.

GOOGLE ADS BASIC TRAINING

De Basic variant van onze Google Ads trainingen is speciaal ingericht voor degenen met weinig tot geen ervaring met Google Ads. Tijdens deze training leer je hoe Ads in elkaar steekt, wat er allemaal mogelijk is en hoe jij dit zelf succesvol kunt toepassen voor je eigen campagne. De training wordt gegeven in onze speciaal ingerichte trainingsruimte, bij onsop kantoor in Arnhem. Na de training ontvang je het behandelde cursusmateriaal op een usb-stick, zodat je er direct zelf mee aan de slag kunt. Lees hier meer over onze Google Ads Basic training.

OP MAAT TRAININGEN

Heb je liever een op maat gemaakte training waarbij gewerkt wordt met de eigen Google Ads campagnes? Ook dat is mogelijk met onze Google Ads op maat training. De training wordt dan volledig toegespitst op het kennisniveau en de behoefte van de deelnemers. Een intakegesprek vormt hiervoor de basis. Wil je graag meer weten over een Ads op maat training? Lees hier meer over onze Google Ads training op maat.

springest

Score voor Copper IM… na 62 ervaringen. "Ik vond het een uitstekende training. Goed uitgelegd en lekker overzichtelijk op een goed bereikbare locatie. Ik heb er veel van opgestoken. Door de training is mijn kennis op het gebied van SEO toegenomen en weet ik het beter toe te passen in de praktijk."

 

INCOMPANY EN OP MAAT TRAININGEN

Wij verzorgen ook trainingen op locatie. Bij deze incompany trainingen komt onze trainer op locatie bij de klant om de training te verzorgen. In dit geval zorgt de klant ervoor dat er voor alle deelnemers een computer met internetverbinding en goede presentatiefaciliteiten aanwezig zijn.

OPZET VAN DE TRAININGEN

Onze Google AdWords training heeft een praktische inslag waarbij we werken aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Elke deelnemer krijgt tijdens de training een eigen laptop zodat de theorie direct kan worden toegepast. De training wordt gegeven door een ervaren AdWords professional. We werken in kleine groepen van 8 tot 10 deelnemers, daardoor is er voldoende ruimte om tijdens de training in te gaan op individuele vragen van deelnemers.

BEOORDELINGEN

Onze Google Ads training worden door deelnemers van de training op Springest met een 9,1 beoordeeld. 

Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen