Google Ads training op maat

Google Ads training op maat

Een op maat gemaakte Ads training waarbij gekeken wordt naar je huidige kennis en kennisbehoefte. Onze op maat trainingen zijn toegespitst op jouw eigen leerbehoeften.

Een Google Ads training die volledig aansluit op jouw leerwensen. Onze Ads training op maat wordt aangepast aan het kennisniveau van de deelnemer(s). Samen bekijken we voorafgaand aan de training wat het kennisniveau en de leerwensen zijn. Vervolgens richten wij hier onze training op in.

Wij vinden dat je het meest leert van een praktische training. In onze trainingen zullen we altijd aan de hand van de relevante theorie, samen met de deelnemers direct een vertaalslag maken naar de praktijk. Doordat we de groepen klein houden is er meer dan voldoende begeleiding voor elke deelnemer.

Om na de training direct goed van start te kunnen gaan, zorgen wij ervoor dat elke deelnemer de behandelde theorie op een usb-stick ontvangt. Naast de usb-stick ontvang je een gratis Ads coupon ter waarde van € 75,-. Mochten er na de training nog vragen zijn, dan kun je altijd vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen