Google Analytics trainingen

Google analytics training

Wil je zelf aan de slag met Google Analytics of wil je jouw huidige kennis vergroten? Dan is een Google Analytics cursus van Copper IM een slimme keuze.

springest

Score voor Copper IM… na 62 ervaringen. "Ik vond het een uitstekende training. Goed uitgelegd en lekker overzichtelijk op een goed bereikbare locatie. Ik heb er veel van opgestoken. Door de training is mijn kennis op het gebied van SEO toegenomen en weet ik het beter toe te passen in de praktijk."

 

GOOGLE ANALYTICS TRAININGEN

Goed inzicht in de online prestaties van je website is cruciaal voor het succesvol inzetten van internet marketing. Google Analytics is voor een zeer groot deel van deze analyse uitermate geschikt. Op basis van goed inzicht in de prestaties van de website kan effectief worden bijgestuurd. Google Analytics heeft heel veel mogelijkheden, deze worden echter door veel organisaties nog niet volledig benut. Voor het optimaal benutten van de mogelijkheden binnen Google Analytics bieden wij de volgende trainingen:

Onderstaand is voor de Google Analytics trainingen verschillende niveaus een verdere uitleg gegeven over de inhoud en de trainingsaanpak. 

GOOGLE ANALYTICS BASIC TRAINING

Onze Basic training is speciaal ingericht voor degenen die geen of beperkte ervaring hebben in het werken met Google Analytics. Tijdens onze Basic training leiden wij je door de basisprincipes van Google Analytics. Onderwerpen als ‘hoe werkt Analytics, wat is er allemaal mogelijk en hoe pas ik dit toe op mijn eigen website’ komen uitgebreid aan bod. De training wordt gegeven in de speciaal ingerichte trainingsruimte, bij ons op kantoor in Arnhem. Na de training ontvang je het behandelde cursusmateriaal op een usb-stick. Geïnteresseerd? Lees hier meer over onze Google Analytics Basic training.

GOOGLE ANALYTICS OP MAAT TRAININGEN

Organisaties kunnen ook bij ons terecht voor een op maat samengestelde training. Deze training zal volledig aangepast worden op het kennisniveau van de deelnemers. Voorafgaand aan de training brengen wij de leerwensen in kaart en toetsen het kennisniveau. Het grote voordeel van een op maat training is dat er gedurende de training met eigen Analytics data gewerkt kan worden. Lees hier meer over onze Google Analytics training op maat

GOOGLE ANALYTICS INCOMPANY TRAININGEN

Bij onze Google Analytics incompany trainingen komt onze trainer bij de klant op de locatie om de training te verzorgen. Dit is mogelijk wanneer er op de locatie voldoende presentatiefaciliteiten zijn en er voor iedere deelnemer een computer met internetverbinding aanwezig is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een incompany training Google Analytics te bespreken.

OPZET VAN DE TRAININGEN

Onze trainingen worden altijd in kleine groepen van 8 tot 10 deelnemers gegeven. Hierdoor is er tijdens de training voldoende tijd om in te gaan op individuele vraagstukken. De trainingen hebben een praktisch inslag. We laten deelnemers de theorie direct in de praktijk brengen. Elke deelnemer krijgt dan ook de beschikking over een eigen laptop tijdens de cursus. Onze trainingen worden gegeven door ervaren professionals die werken aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. 

BEOORDELINGEN

Onze Google Analytics training worden door deelnemers van de training op Springest met een 9,2 beoordeeld. 

Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen