Google Analytics training op maat

Google Analytics training op maat

Een op maat gemaakte Google Analytics training waarbij gekeken wordt naar je huidige kennis en kennisbehoefte. Onze op maat trainingen zijn toegespitst op jouw eigen specifieke wensen.

Onze Google Analytics training op maat is een maatwerk training die volledig aangepast wordt aan de wensen van de deelnemers. Voorafgaand aan de training vindt er een intakegesprek plaats om het kennisniveau en de leerwensen van de deelnemers in kaart te brengen. Met deze informatie stellen wij de training zorgvuldig samen.

Onze trainingen hebben altijd een praktische insteek. Aan de hand van de relevante theorie zullen we, samen met de deelnemers, een vertaalslag maken naar de praktijk. De training kan op locatie bij de klant worden gegeven of op onze eigen trainingslocatie.

Aan het eind van de training ontvangen alle deelnemers de behandelde lesstof op usb-stick. Zodat men thuis de lesstof op ieder gewenst moment nog eens kan doornemen. Na de training is Copper IM op vrijblijvende basis telefonisch te benaderen voor eventuele vragen.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen