Zoekmachine optimalisatie (SEO) trainingen

SEO training

Leren hoe je zelf meer bezoekers naar je website trekt door middel van zoekmachine optimalisatie? Wij bieden SEO trainingen waarin we alles uitleggen om zelf aan de slag te kunnen. De trainingen hebben een praktische insteek zodat de behandelde theorie aan de hand van voorbeelden ook direct in de praktijk kan worden gebracht.

Uit onderzoek is gebleken dat bij het doen van een aankoop ruim 40% van de Nederlanders zich via het internet oriënteert. Bij een groot gedeelte van deze mensen is internet zelfs een doorslaggevende bron. Het is dus enorm belangrijk om via zoekmachines gevonden te worden op voor jou relevante zoekopdrachten. Door zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat jouw website gevonden wordt door de juiste mensen.

We bieden twee verschillende trainingen aan. Een standaard SEO training en een SEO training op maat. Beide trainingen zijn mogelijk op onze trainingslocatie in Arnhem of op de locatie van de klant

SEO BASIC TRAINING

Onze SEO Basic training is gericht op degenen die een zoekmachine optimalisatie traject willen starten voor hun eigen website. Tijdens deze praktisch ingestelde training zullen alle aspecten van het traject behandeld worden. Dit wordt gedaan aan de hand van opdrachten en sheets voor de optimalisatie van je eigen website. Voor deze training is geen instapniveau vereist. Wil je graag meer informatie over deze training? Lees hier meer over onze SEO Basic training.

OP MAAT TRAININGEN

Wil je een specifiekere training? Dan is onze SEO training op maat meer iets voor jou. Onze op maat trainingen worden volledig ingericht op de behoeften en wensen van de deelnemers. Voorafgaande aan de training vindt er een intakegesprek plaats, op basis waarvan wij een op maat lesprogramma samenstellen. Wil je meer informatie over deze op maat variant? Lees hier meer over onze SEO training op maat.

springest

Score voor Copper IM… na 62 ervaringen. "Ik vond het een uitstekende training. Goed uitgelegd en lekker overzichtelijk op een goed bereikbare locatie. Ik heb er veel van opgestoken. Door de training is mijn kennis op het gebied van SEO toegenomen en weet ik het beter toe te passen in de praktijk."

 

INCOMPANY

Onze SEO Basic training is ook beschikbaar als incompany training. Onze trainer zal de training dan verzorgen op locatie. Wij verwachten dat er voor elke deelnemer een computer met internetverbinding aanwezig is en dat er een mogelijkheid is tot het geven van een PowerPoint presentatie.

OPZET VAN DE TRAININGEN

Voor het vergroten van de interne kennis op het gebied van SEO zijn de trainingen van Copper IM een goede oplossing. Onze trainingen worden verzorgd door ervaren SEO specialisten die betrokken zijn bij tal van succesvolle SEO trajecten. De trainingen worden gegeven volgens de laatste ontwikkelingen op het SEO vakgebied. Onze aanpak is beproefd en als zeer kundig ervaren op verschillende hogescholen en universiteiten. De trainingen worden altijd in kleine groepen gegeven. Hierdoor is er meer ruimte om tijdens de training in te gaan op specifieke vraagstukken. Elke deelnemer werkt tijdens de training met een eigen laptop. De trainingen zijn praktisch ingesteld, de stof die behandeld wordt passen we direct toe.

BEOORDELINGEN

Onze SEO training worden door deelnemers van de training op Springest met een 9,1 beoordeeld.

Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen