SEO training op maat

SEO training op maat

Een op maat gemaakte training waarbij gekeken wordt naar je huidige kennis en kennisbehoefte. Onze op maat trainingen zijn toegespitst op jouw eigen specifieke wensen.

Samen met de deelnemer bespreken we de wensen en behoeften. We kijken wat je met SEO wilt bereiken en stellen vervolgens een specifieke training samen. Tijdens de training loopt onze trainer samen met jou de relevante theorie door waarna de slag gemaakt wordt naar de praktijk. Het grote voordeel van een training op maat is dat de training volledig is gericht op eigen data.

Wij vinden dat je het meest leert van een praktische training. In onze trainingen zullen we altijd aan de hand van de relevante theorie, samen met de deelnemers direct een vertaalslag maken naar de praktijk. Doordat we de groepen klein houden is er meer dan voldoende begeleiding voor elke deelnemer.

Na de training krijgt de deelnemer de behandelde theorie op usb-stick. Zo kun je later op je gemak de behandelde lesstof nog eens rustig doornemen. Mochten er daarna in de praktijk nog vragen naar boven komen, dan zijn wij altijd vrijblijvend telefonisch te benaderen.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen