Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Bij Copper IM verzorgen we meerdere trainingen op het gebied van online marketing. Bij ons op kantoor in Arnhem, of bij onze klanten op locatie. Soms is het echter niet mogelijk voor deelnemers om naar ons kantoor in Arnhem te komen. De richtlijnen voor Covid-19 zijn hier een goed voorbeeld van. Ook voor deze deelnemers willen we erg graag een oplossing bieden, dit doen we door middel van onze online trainingen. Het enige wat je als deelnemer nodig hebt, is een computer met een goede internetverbinding en, als je dat wilt, een microfoon en webcam. (Deze zitten standaard in de meeste laptops)

Trainingen via Microsoft Teams

We maken voor onze trainingen gebruik van Microsoft Teams. Deze tool zit in het Office 365 pakket, maar is in verband met de Corona uitbraak, 6 maanden gratis te gebruiken. Wanneer jij je hebt ingeschreven voor een training ontvang je van ons een uitleg over het gebruik van Microsoft Teams.

Verschillende trainingen

Copper IM biedt nu drie verschillende online trainingen aan die iedere maand gegeven worden. Hieronder vind je ons aanbod. Dit aanbod wordt in de loop der tijd verder uitgebreid. Heb je meer behoefte aan een training op maat, dan kunnen we deze ook voor je verzorgen. Bel hiervoor gerust met een van onze collega’s via 088-1267600. Of kijk ook eens bij alle online marketing trainingen voor ons gehele aanbod.

Deze organisaties gingen je al voor...

Makro-logo
V&D_logo
Floris-van-Bommel
Mars_Logo
Tmobile

Online Google Analytics training


Wil je zelf aan de slag met Google Analytics of wil je jouw huidige kennis vergroten? Dan is een Google Analytics cursus van Copper IM een slimme keuze.

Volgende trainingsdata:

Google Analytics
Google logo

Online SEO training


Leren hoe je zelf meer bezoekers naar je website trekt door middel van zoekmachine optimalisatie? Volg onze online SEO training

Volgende trainingsdata:

Online Facebook Adverteren training


Deze training leert je de basis van Facebook en Instagram advertising.

Volgende trainingsdata:

Facebook logo
Werken bij banner

goede service, goed behandeld

Erg toffe training gevolgd! Trainer wist erg veel, leuk om van te leren. Van te voren goed geïnformeerd over Microsoft Teams etc. omdat het een online training was. Niveau was behapbaar. 1 tip: Ik had het fijn gevonden als ik van te voren de instellingen al met de websitebeheerder had kunnen goedzetten. Zoals een script etc. Dan kon ik veel concreter aan de slag. Nu werkte we met voorbeelden van anderen. Ook duidelijk, maar ik wilde het liefst concreet met mijn eigen gegevens aan de slag. Gelukkig wel de sheets ontvangen. Dus kan het straks op mijn gemak weer nalopen. Maar dat zou toch een tip zijn! Verder veel geleerd! En goede inhoud.
M. Boender
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Emerce logo
Hotjar Founding Member
Gazellen Logo
Official channable partner badge
Let op! Onze trainingen hebben nu een maximum van 3 deelnemers i.v.m. de RIVM richtlijnen.