Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Bij Copper IM verzorgen we meerdere trainingen op het gebied van online marketing. Bij ons op kantoor in Arnhem, of bij onze klanten op locatie. Soms is het echter niet mogelijk voor deelnemers om naar ons kantoor in Arnhem te komen. De richtlijnen voor Covid-19 zijn hier een goed voorbeeld van. Ook voor deze deelnemers willen we erg graag een oplossing bieden, dit doen we door middel van onze online trainingen. Het enige wat je als deelnemer nodig hebt, is een computer met een goede internetverbinding en, als je dat wilt, een microfoon en webcam. (Deze zitten standaard in de meeste laptops)

Trainingen via Microsoft Teams

We maken voor onze trainingen gebruik van Microsoft Teams. Deze tool zit in het Office 365 pakket, maar is in verband met de Corona uitbraak, 6 maanden gratis te gebruiken. Wanneer jij je hebt ingeschreven voor een training ontvang je van ons een uitleg over het gebruik van Microsoft Teams.

Verschillende trainingen

Copper IM biedt nu drie verschillende online trainingen aan die iedere maand gegeven worden. Hieronder vind je ons aanbod. Dit aanbod wordt in de loop der tijd verder uitgebreid. Heb je meer behoefte aan een training op maat, dan kunnen we deze ook voor je verzorgen. Bel hiervoor gerust met een van onze collega’s via 088-1267600. Of kijk ook eens bij alle online marketing trainingen voor ons gehele aanbod.

Deze organisaties gingen je al voor...

Floris-van-Bommel
Tmobile
Mars_Logo
Makro-logo
V&D_logo

Online Google Analytics training


Wil je zelf aan de slag met Google Analytics of wil je jouw huidige kennis vergroten? Dan is een Google Analytics cursus van Copper IM een slimme keuze.

Volgende trainingsdata:

09-04-2020 14-05-2020

Google Analytics
Google logo

Online SEO training


Leren hoe je zelf meer bezoekers naar je website trekt door middel van zoekmachine optimalisatie? Volg onze online SEO training

Volgende trainingsdata:

21-04-2020 16-05-2020

Online Facebook Adverteren training


Deze training leert je de basis van Facebook en Instagram advertising.

Volgende trainingsdata:

15-04-2020 13-05-2020

Facebook logo
Werken bij banner

Goede online marketing partner

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Gazellen Logo
Bing Ads logo
Hotjar Founding Member
Google Partner logo
Emerce logo